העתיד של NLP !

drilllogic

New member
העתיד של NLP !

שלום , NLP זה בעצם neuro linguistic programing. כלומר תכנות המוח שלנו לבצע כל מה שאנו מעוניינים . העניין הוא שהרבה אנשים שתכנתו את עצמם או מישהו תיכנת אותם אחרי זמן מה הפסיקו עם הדפוס החדש וחזרו לדפוס הישן . העתיד של NlP תמון בשיטה חזקה יותר בשם . NAC - neuro assosiasive conditining חומר חזק בנושא ניתן למצא בספרים של anthony robbins www.anthonyrobbins.com תזכרו שאתם בעלי עצמה וכוח ויכולים לגרום לחיים שלכם בכל עת להיות את מה שאתם רוצים באמת . דורון .

ettyshp

New member
היי דורון

תודה על האינפורמציה. הייכן ניתן לרכוש ספרים אלו מלבד דרך אמזון? יש בחנויות? יש ספר עליו אתה ממליץ במיוחד? נשמח לאינפורמציה.אתי.

טוני רובינס ו NLP

הי דורון כתבת: ""העניין הוא שהרבה אנשים שתכנתו את עצמם או מישהו תיכנת אותם אחרי זמן מה הפסיקו עם הדפוס החדש וחזרו לדפוס הישן "" דבר כזה קורה בשני מצבים שעולים בדעתי כעת, אך יש כנראה עוד (כל מקרה לגופו): 1. לא נעשתה בדיקה אקולוגית והדפוס החדש אינו עונה על הצרכים של הדפוס הישן.. ומשום כך כנראה יש חזרה אל הדפוס הישן. 2. האדם מעוניין לבדוק באם הוא יכול לעשות את הדפוס הישן שוב - כמו לדוגמה עם מעשנים, שאחרי שעברו תהליכים ולא מרגישים שוב את הצורך לעשן.. רוצים לבדוק אם הם יכולים שוב לעשן.. ואז הם בודקים פעם, פעמיים, שלש ולפני שהם שמים לב הם מפתחים את הדפוס הישן שוב... כעיקרון השיטה של טוני היא טובה ומקבילה לNLP - הוא עבד עליה במקביל עם ריצ´רד.. והם מעבירים סדנאות מדי פעם.. ואם אני לא טועה היא דיי מבוססת NLP.. אחד הדברים שריצ´רד אומר תמיד : "אני לא רוצה שתלמדו לעשות NLP, אני רוצה שתלמדו ליצר NLP" וזה בעצם מה שעשה טוני.. כמו כן עוד רבים אחרים עשו פיתוחים נוספים. NAC היא לא יותר חזקה או יותר חלשה מNLP אלו הן שתי שיטות שאחת מבוססת על השניה.. ושתיהן מביאות תוצאות עם חלק גדול של אנשים.. מה שכן טוני הוא מוטיבטור דגול, ויש לו חומר מעניין ונפלא בכל הקשור למוטיבציה עצמית .. אמצע שבוע נפלא מיק.

יש לי איפה שהוא קלטת של טוני

קלטת די מוצלחת Awaken the Giant within אין מה לומר הוא מוטיבטור גדול ביותר... מיק.

עכשיו סקרנת אותי...

אנחנו הרי נפגשים בסופ"ש....תוכל להשאיל לי אותה אם תמצא? הגר

../images/Emo10.gif

מתנצל, לא מצאתי אותה, אבל כי לא היה לי הרבה זמן לחפש, והחתול רב עם הכלב והשכנים עשו הרבה רעש, והמנוע לא נלדק והיו פקקים והלכתי לחתונה וחזרתי ממסיבה ו... ו.. ו. ו... כל זה סתם תרוצים האמת היא שלא יצא לי לחפש, אבל ברגע שיתאפשר לי לחבר טייפ למחשב שלי אצרוב לך עותק על דיסק ואשלח לך בכיף
ים אהבה מיק.

למעלה