שלום, שמי בראא זידאן תאריך לידה 04/10/1982 בת פאטמה אני עובדת מורה בביה"ס היסודי בחורה. 1-רציתי לברר על מצב העבודה שלי האם אני עוברת בקרוב למקום עבודה יותר קרוב באזור שלי . 2- רציתי לברר על זוגיות, בריאות,היריון,. תודה לך מראש
יציאו לך משהו אני מציעה לך לשקול את הכל..המקום המנהל הקף המשרה מול גיאוגרפיה...המקום שאת בו כעת טוב לצמיחה ולביסוס מעמדך..לדעתי, (כמו שידידי מחתרת הפיטמה אמר פה ואף שגה משום שדווקא יש לי ותק של 12 שנה בהוראה..ח...(מתוכן רק 7 שנים בפועל כמורה מהמערכת) ציין לא נסגכרים דברים ביולי אוגוסט..לרוב משתחררים דהרים בשל ביטול וכדאי לבדוק למה מישהו אחר עזב..ומה הסיבה לעזיבה לאחר מאי..שהרי החוק בהוראה אוסר על פיטורין, אז...) זוגיות? יש לך מישהו שאתם או לפני נישואין או ממש לא מזמן התארסת או התחתנת..לא!? בחור טוב..בעל נאמן..חרוץ..אדם מאמין אך לא אדוק בדת..משהו שמתאים לך מאוד..יהיו לכם ילדים יפים ובריאים..אולי אפילו ארבעה או חמישה...(אוהבת ילדים?!) בריאות טפו טפו..את רגישה מאיזור הגרון..תזהרי ממחלות של מורים..הקול והתקשורת הם הכלי שלך..ושם גם רגישותך הרבה...
גם התזונה שלך ...תאזיני ללבך ולא לאמאשלך בעינין הדיאטה..את יודעת מה טוב לך...הרבה קיטניות וירקות..פחות בשר...