|העתקהדבק|

|העתקהדבק|

שיר ע"פ הפורום. שבוע שעבר היה את מחפש תשובה.. והשבוע קח אותי שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? ושורה שממש מפריעה לכם? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אוהבים את הקול של טיטי בשיר? משהו שהייתם מוסיפים לשיר? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? למי הייתם מקדישים את השיר? ציון לשיר 1-10?

אם אתה הולך אז קח אותי..

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?"אבל היא שם בחלומות שלא יתגשמו בלעדייך, היא מחפשת ת'מקום שבו לא תחשוב עוד עלייך, אם אתה הולך אז קח אותי אתה שומע זאת אני שרה אלייך." כל הפזמון קיצר.
. ושורה שממש מפריעה לכם?
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא, שמעתי כבר יותר מדיי גרסאות. אוהבים את הקול של טיטי בשיר? ברור.
. משהו שהייתם מוסיפים לשיר? כלום. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
, מבחינתי כרגע. אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? שילה פרבר. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? "בתוך כל מישהו". למי הייתם מקדישים את השיר? לענבר. ציון לשיר 1-10? 10. אחד השירים לפי דעתי הכי טובים של היהודים.

invAsion

New member
לתת הכל מבלי לחשוב ../images/Emo103.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? "ולפעמים זו רק סירה קטנה שמסתירה ת'נוף" ושורה שממש מפריעה לכם?
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא! אוהבים את הקול של טיטי בשיר? מאוד. במיוחד הצעקות בסוף. משהו שהייתם מוסיפים לשיר? כלום אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? מה נראה לכם?.. אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? נינט
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אביב גפן :< אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? מי אמר לך למי הייתם מקדישים את השיר? וואו.. זה קשה.. לכל אחד חלק אחר מהשיר ציון לשיר 1-10? 10!

אם אתה הולך אז קח אותי אתה שומע זה

רועיייייייייייייייייייי לא יוריייייייייייייי חחח שבוע שעבר היה את מחפש תשובה.. והשבוע קח אותי שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?ולפעמים זאת רק סירה קטנה שמסתירה ת'נוף ושורה שממש מפריעה לכם? אין הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? קצבית יותר ישנה את כל הקונספט של השיר ולא ירגש אז עדיף שלא אוהבים את הקול של טיטי בשיר? כה משהו שהייתם מוסיפים לשיר? כלום הוא מושלם אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?|לב שבור| אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?השם בסדר גמור למי הייתם מקדישים את השיר?לשחר ציון לשיר 1-10?100000

פשוט לבכות.

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? "מי אמר לך שאת יכולה לתת הכל מבלי לחשוב?" " לפעמים זו רק סירה קטנה" ושורה שממש מפריעה לכם? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא.. הגרסה המקורית מדהימה. אוהבים את הקול של טיטי בשיר? בהחלט. כל כך נוגע, יחסית לגרסות שעשו לזה=\ משהו שהייתם מוסיפים לשיר? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? יותר מידי ביצעו, והגרסה המקורית הכי טובה. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? גם ככה חצי מהעולם קורא לזה "מי אמר לך" =\ לא אוהבת אף אחד מהשמות, אבל אין לי ממש רעיון אחר למי הייתם מקדישים את השיר? לכל אחת שצריכה טיפה לבכות.. ציון לשיר 1-10? 8, אבל רק כי הוא כבר חרוש..

זו רק סירה קטנה...

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?
"מי אמר לך שאת יכולה, לתת הכל מבלי לחשוב?"
"בזכרון ישן על התחלה.. חבוי לו גם הסוף"
"ומי זרק לך איזו הערה?"
ושורה שממש מפריעה לכם? "תגידי, זה סגור" הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא. אוהבים את הקול של טיטי בשיר?
משהו שהייתם מוסיפים לשיר?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? כרגע,
,
.
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אחרי שעומרי כתב את זה, חשבתי וזה יכול להיות מעניין. שילה פרבר בגרסת בלדה כזאת.. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? כל אחד אחר כמעט. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? מי אמר לך
. מקורי.
למי הייתם מקדישים את השיר? לכל מי שהלב שלו שבור. ושצריך כוחות מחודשים. ציון לשיר 1-10? 10.

dodow

New member
../images/Emo187.gif"אתה שומע זה רועייייי"

קח אותי שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? "היא מחפשת ת'מקום שבו לא תחשוב עוד עליך" ושורה שממש מפריעה לכם?- הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?קצבית יותר- יכול להיות משהו טוב אוהבים את הקול של טיטי בשיר?זו שאלה בכלל? משהו שהייתם מוסיפים לשיר?קטע אינסטרומנטלי אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
לא יודעת למה
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?ריטה ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?מאיה בוסקילה אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?אממממ.... למי הייתם מקדישים את השיר?הייתי מקדישה לו.. אם רק הייתי יכולה ציון לשיר 1-10?7

little WhiSper

New member
מי אמר שזה אסור?

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? - מי אמר לך שאת מוזרה ומי אמר שזה אסור. - בתוך כל מישהו את יכולה לשמוע איזה שיר -מי אמר לך שאת יכולה לתת הכל מבלי לחשוב בזיכרון ישן על התחלה חבוי לו גם הסוף ושורה שממש מפריעה לכם? בשיר הזה אין. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
אוהבים את הקול של טיטי בשיר? כל כך. משהו שהייתם מוסיפים לשיר?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?תום. ואם היא היתה יודעת עברית אז איימי לי. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? נינט! סתם, כמעט כל אחד אחר. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? מיאמרלך!
למי הייתם מקדישים את השיר? לכל מי שעומד להשבר.סדגש| ציון לשיר 1-10?9.

אדם ק

New member
טוב אז....

שיר ע"פ הפורום. שבוע שעבר היה את מחפש תשובה.. והשבוע קח אותי שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? "בזיכרון ישן על התחלה חבוי לו גם הסוף" ושורה שממש מפריעה לכם? לא מצאתי... הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא... אני נורא אוהב את הגרסה העכשיוית... אבל יהיה מעניין לשמוע עוד גרסה... לא יותר מ"מעניין"... אוהבים את הקול של טיטי בשיר? כן... משהו שהייתם מוסיפים לשיר? לוידע... אולי בס טיפה יותר חזק, כבד... אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לוידע... אמממ... לא... אין לי שמץ... ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? נינט לא מחמיאה לו במיוחד... היא עדינה מידי... ו... הלהקה המגוחחת הזאת מ-24 נו... "ריימונד" המוזרות ה אלה... אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? שרה אליך... חח לא יצירתי במיוחד... למי הייתם מקדישים את השיר? לנעמה ציון לשיר 1-10? 8.5 ו... כו החצי הזה כן חשוב לי!!!

TheRainMaker

New member
חבוי לו גם הסוף

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? "אם אתה הולך..." ושורה שממש מפריעה לכם?--- הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?לא אוהבים את הקול של טיטי בשיר?ודאי
משהו שהייתם מוסיפים לשיר?קטונתי אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?מממ תום פטרובר?
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? קרן פלס אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? מי אמר לך... למי הייתם מקדישים את השיר?אשמור את זה לעצמי
ציון לשיר 1-10?10. פרפקט.

sivi88

New member
../images/Emo189.gif| עניתי

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?"לתת הכל מבלי לחשוב" ושורה שממש מפריעה לכם?אין הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? ככה כמו שהוא זה מושלם אוהבים את הקול של טיטי בשיר? כןן יש לה כול אדיר משהו שהייתם מוסיפים לשיר?אממ לא אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אין רק היהודים ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? חח עידן יניב אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?לא קל למי הייתם מקדישים את השיר?לעצמי ציון לשיר 1-10?10

חמדונה

New member
../images/Emo15.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? ומי אמר שזה אסור ושורה שממש מפריעה לכם? אין הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא אוהבים את הקול של טיטי בשיר? ברור משהו שהייתם מוסיפים לשיר? נאת'ינג אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
"אם אתה הולך אז קח אותי" אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ענבל פרלמוטר (וחסר למי שיגיד לי שזה לא יכול לקרות) ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? רוני סופרסטאר אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אם למי הייתם מקדישים את השיר? המ. ציון לשיר 1-10? 8

izzys

New member
חבוי לו גם הסוף..../images/Emo223.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? "לתת הכל מבלי לחשוב", "מי אמר שזה אסור?", וכל הפזמון. ושורה שממש מפריעה לכם?
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אולי אקוסטית. אוהבים את הקול של טיטי בשיר? בהחלט. משהו שהייתם מוסיפים לשיר? לא לגעת. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? כל אחד.. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? הכל נראה לי לא מתאים.
למי הייתם מקדישים את השיר? . ציון לשיר 1-10? 10.

ולפעמים זו רק סירה קטנה....

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?"אתה שומע? זאת אני. שרה אלייך", "בזיכרון ישן על ההתחלה, חבוי לו גם הסוף" ושורה שממש מפריעה לכם? אין. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? ממש לא אוהבים את הקול של טיטי בשיר?
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? קטע אינסטרומנטלי בסוף אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? שום כלום ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? נינט? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? מי אמר לך למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי ציון לשיר 1-10?8

למעלה