העתקה מכרטיס זכרון

אבי מאש

New member
העתקה מכרטיס זכרון

התקנתי בפלאם תוכנת BackupMan ואינני מוצא את הפעולה ההפוכה של להעביר מהכרטיס זכרון לפלאם, רק הפעולה של ההעברה מהפלאם לכרטיס.

קובביס

New member
העתקה מהכרטיס

למעלה, ב- OPTIONS, בחר ב- EXCLUDED FILES ויופיעו כל הקבצים מהכרטיס. אתה יכול לבחור קבצים ספציפיים או בכולם (ב- EDIT יוצגו האפשרויות) קובי

אבי מאש

New member
תודה רבה

מכיון בפעולה שציינת כתוב BACKUP אני מבין שהכוונה להעברת החומר לכרטיס זכרון. הפעולה של העברת החומר מהכרטיס לפאלם נקרא בשם restore אם כך רציתי להבין במדויק האם לא טעית והבנתי נכון שפעולה שציינת אכן להעברת החומר מהכרטיס זכרון לפלאם. תודה מראש.

NedKelley

New member
ככה

1. סמן אחד מהגיבויים 2. לחץ על כפתור התפריט -או- הכותרת 3. בחר Restore 4. בחר "כל במכשיר" או קבצים בודדים

אבי מאש

New member
איו לי בתוכנה מילים Restore

אני מודה לך אך הבעיה שאין בתוכנה המלה Restore אלא שיש בתפריט בסימן שאלה?? שמסביר איך לבצע את Restore אבל בפועל אין מילים כאלו, לכן שאלתי אם הבנתי נכון? תודה מראש

קובביס

New member
אם הבנתי ...אז

כשהפאלם מציג את BACKUPMAN, נגע למעלה מצד שמאל ויפתחו האפשרויות לבחירה מקוה ש.. קובי

קובביס

New member
החזרה של כל הגיבוי מהכרטיס

סמן את התאריך המופיע ומציין את הגיבוי שערכת, בדף RESTORE, לחץ על DEVICE ואח"כ לחץ על אישור.

מאש20

New member
הסבר פשוט לתוכנה

א. אני מודה לכל המגיבים ב. כדי לקבל את restore חייבים ללחוץ על התאריך של הגיבוי האחרון ורק לאחר מכן ללחוץ בצד שמאל BACKUPMAN ולאחר מכן לבצע את הפעולות שציינתם למעלה בתגובות. את כל זה לא ידעתי כי לא כתוב, ולכן פניתי שוב ושוב כי המלה restore לא הופיע בכלל עד שלחצתי בתאריך. לתועלת הקוראים.

למעלה