העתקת אתר קיים

wie geht es

New member
העתקת אתר קיים

שלום, לפני כשנה וקצת בניתי אתר חנות און ליין דרך חברת קונימבו, מאחר ואני לא מבינה בבניית אתרים או כל מה שקשור לנושא סמכתי עליהם ועל המערכת שלהם והייתי מרוצה.
העניין הוא שלאחר עלות הקמת אתר יש תשלום חודשי שכיום כשלא תמיד יש מכירות הוא כבד קצת ולטווח ארו ך ההוצאה לא זולה בכלל
חבר המליץ על אתר בשם page claud אך לא ידע לתת לי פרטים רק אמר שהם מתעסקים בהעתקת שלם במראה והתפעול שלו על המערכת שלהם

האם אתם מכירים את זה? האם מישהו יכול להסביר איך עושים את זה והאם זה באמת כדאי?
האופציה השניה והוזלה מביחינתי היא לבטל את האתר דרכם ולבנות אתר מ0 דרך WIX כי אני לא מעוניינת להוציא שוב עבור עיצוב ובניה.
אשמח לקבל תשובות ותובנות

תודה

Guy Yafe

New member
WIX גם יעלה לך כסף

אני לא יודע כמה את משלמת לספק כרגע, וכמה החנות שלך מכניסה.
לפי המחירון של WIX, חנות וירטואלית עולה 16.50 דולר לחודש. קחי בחשבון שתדרשי לבנות את האתר מחדש, ואם תרצי לעזוב את WIX, תצטרכי שוב לבנות את האתר מחדש.
&nbsp
אפשרות נוספת היא לשכור אחסון שיתופי או שרת (5-10 דולר בחודש) ולהתקין עליהם חנות קיימת. יש הרבה חנויות חינמיות (קוד פתוח) שתוכלי להתקין.
החיסרון בשיטה הזו הוא שההקמה יחסית מורכבת ואולי יהיה עדיף לך לבקש ממישהו שיבנה את החנות עבורך. היתרון כמובן הוא שמרגע הבנייה השליטה בחנות תהיה בידיים שלך, התשלום החודשי יהיה הזול ביותר, ותוכלי להעביר את החנות מתי שתרצי.
&nbsp
ללא קשר לאתר שלך, אם יש לך חודשים בהם החנות לא מכניסה כסף, והגעת למצב שעלויות החנות לא מצדיקות את האחזקה שלה, אני מציע שתפני ליועץ עסקי או לקורס יזמות כזה או אחר שיוכלו לקדם את העסק שלך.

למעלה