העתקת מסך ועוד ל Tx

מדיאל

New member
העתקת מסך ועוד ל Tx

מבקש עזרה במתן עיצה לרכישה ו/או הורדה של תוכנות עזר לתכנת הפעלה של המכשיר מסוג TX 1.העתקת מסך במשיכה אחת על המסך כפי שהיה בתוכנת דידל באג הקודמת שהתאימה ל OS5XXX (ידוע לי שה"הקים" הקיימים אינם עובדים היטב או אפילו עובדים גרוע ומזיקים על התוכנות הפעלה האחרונותולכן כל תוכנה מסוג אחר שלפחות דומה תתקבל בברכה) 2.אני מכיר היטב את הגרפיטי 1 הישן - הגרפטי 2 מוזר ואינו עובד ורושם בעברית -למשהו יש עיצה מדוע כיצד וכד' 3.ואם בעברית עסקינן,האם למישהו יש מושג מתי העברית לייט המתאימה לדגם הנוכחי תשתפר ותאפשר שימוש יותר מלא ונכון? אודה על כל עזרה שתינתן

Ran sch

New member
בערך

אם בהעתקת מסך אתה מתכוון למקבילה של printscreen ז יש את snap-0.2.5.zip שעובדת מצויין וחינמית. גרפיטי עובד באמת מוזר (האותיות לא עבריות בעליל אפילו לא דומות) ואת האות ת' עדיין לא הצלחתי לייצר (משהו מוזר בה)

Ran sch

New member
לא הצלחתי להבין איך כותבים סופיות

ת' למשל צריך לעשות שתי תנועות אבל לא כתוב איזה משתיהן ראשונה ואיזה אחרונה ובשתי הקומבינציות זה לא עושה ת. מישהו הבין את זה ?

מדיאל

New member
לא עובדת התוכנה

יתכן שבגלל שהפיתוח צרפתי ולכן התוכנה מסרבת לעבוד על אפליקציה של אנגלית או עברית..(סתם בצחוק-בכל אופן לא עובדת וגם לאחר שקראתי את כל ההוראות ונהגתי בהתאם) בכל אופן --תודה

shuky1

New member
אני משתמש ב תוכנת BUGME למטרה

זאת. אני מעלה למסך את השם והטלפון ומסמן למתי אני רוצה תזכורת לצילצול או שיחה.

מדיאל

New member
לא עובד

כראוי ואני מצליח לסמן את מס הטלפון ו/או הפגישה הרצויה.התקנתי התוכנה,שיחקתי איתה ,וכלום נדה לא מקיים את המבוקש. בכל אופן -תודה רבה

מדיאל

New member
מעתיק רק את המדיה

אין כל אפשרות להתיק מסך מספר כתובות או רשימות טלפון - אי היכולת לביצוע זה גורמת לאיבוד ערכה של תוכנה זו אלה אם אני מבצע דבר לא נכון או שההתקנה לא מלאה (התקנתי והסרתי פעמיים לוודא שבוצע התקנה כדין)

למעלה