העתקת תוכן דיסק (הקלטת תוכנית ברדיו) למחשב או לדיסק און קי.

• פותח הנושא raya
  • פורסם בתאריך

raya

Well-known member
שבת שלום!
יש לי דיסק עם תוכנית מוקלטת (לא ברור לי סוג הקובץ) שאני רוצה להעביר לדיסק און קי. איך אני עושה זאת?
חלונות 7 אם זה משנה...........
תודה!
רעיה

קבצים מצורפים

• בית הוריי.jpg
    בית הוריי.jpg
    KB 28.5 · צפיות: 8

arseny92

Well-known member
מנהל
שבת שלום!
יש לי דיסק עם תוכנית מוקלטת (לא ברור לי סוג הקובץ) שאני רוצה להעביר לדיסק און קי. איך אני עושה זאת?
חלונות 7 אם זה משנה...........
תודה!
רעיה
תקליטור שמע אינו מכיל קבצים כפישהם כלל. הוא מכיל tracks. יש לבצע העתקת דיסק ביישום עבור כך. בד"כ ניתן עם הנגן. למשל Windows Media Player מאפשר העתקה והמרה ל-wma/mp3 אם לדיסק אין הגנות נגד העתקה.

רוב הזמן נח

Well-known member
תקליטור שמע אינו מכיל קבצים כפישהם כלל. הוא מכיל tracks. יש לבצע העתקת דיסק ביישום עבור כך. בד"כ ניתן עם הנגן. למשל Windows Media Player מאפשר העתקה והמרה ל-wma/mp3 אם לדיסק אין הגנות נגד העתקה.
מהמדיה פלייר 10 היה אפשר לשמור ב- MP3. לפני זה רק כ- WMA.

אבל אני אהבתי את הכלי החינמי הזה:
שעושה את הפעולה גם

arseny92

Well-known member
מנהל
מהמדיה פלייר 10 היה אפשר לשמור ב- MP3. לפני זה רק כ- WMA.

אבל אני אהבתי את הכלי החינמי הזה:
שעושה את הפעולה גם
תמיכה בשמירה ב-MP3 בכל מדיה פלייר תלויה באופן ישיר בקיום מקודד MP3 במערכת. גם נניח במדיה פלייר 7 עבור Windows ME היה אפשר - בתנאי שהיה מותקן winamp.

רוב הזמן נח

Well-known member
תמיכה בשמירה ב-MP3 בכל מדיה פלייר תלויה באופן ישיר בקיום מקודד MP3 במערכת. גם נניח במדיה פלייר 7 עבור Windows ME היה אפשר - בתנאי שהיה מותקן winamp.
לא יודע בקשר לתמיכה שקשורה להתקנה נוספת. המדיה פלייר 10 הגיע עם אפשרות לשמור כ-MP3 בלי קשר לשום התקנה נוספת.
גם התוכנה שצרפתי ככה.

אני אז בדקתי את העניין הזה. ב- 9 האפשרות ל- MP3 לא היתה קיימת.

אגב, גם בתוכנה audacity בשביל לשמור ב- MP3 היה צריך להתקין מקודד ורק אז זה היה אפשרי.
ועכשיו בגרסאות החדשות הפכו את זה למשהו מובנה.

raya

Well-known member
אי אפשר לסנכרן את הקובץ עם ה DOK, כלומר - לא נותן לי לגרור את הקובץ לשם, הכוונה במדיה פלייר.
יתכן שאני צריכה להמיר קודם את הקובץ ל MP 3 או 4

arseny92

Well-known member
מנהל
אי אפשר לסנכרן את הקובץ עם ה DOK, כלומר - לא נותן לי לגרור את הקובץ לשם, הכוונה במדיה פלייר.
@רוב הזמן נח האם תוכל לצרף איך עושים rip CD במדיה פלייר 12 (למרות שכבר עשית ב-winlame, אולי מישהו ירצה גם WMP)? נראה שרעיה לא בלשונית הנכונה, אאל"ט עושים את זה בלשונית נגינה בלחיצה על הכונן בצד ולא בלשונית סנכרון? מזמן לא עשיתי ואיני כעת ליד מחשב עם כונן תקליטורים כך שאין לי תקליטור שמע עם tracks כדי לצלם תמונות של הדבר.

רעיה, mp4 זה קובץ מעטפת וידאו ושמע. mp3 זה שמע בלבד.

רוב הזמן נח

Well-known member
@רוב הזמן נח האם תוכל לצרף איך עושים rip CD במדיה פלייר 12 (למרות שכבר עשית ב-winlame, אולי מישהו ירצה גם WMP)? נראה שרעיה לא בלשונית הנכונה, אאל"ט עושים את זה בלשונית נגינה בלחיצה על הכונן בצד ולא בלשונית סנכרון? מזמן לא עשיתי ואיני כעת ליד מחשב עם כונן תקליטורים כך שאין לי תקליטור שמע עם tracks כדי לצלם תמונות של הדבר.

אין לי מדיה פלייר 12. אני לא משתמש בנגנים של מיקרוסופט. נתתי תוכנה טובה שעושה בדיוק את העבודה.

raya

Well-known member

תודה! העיקר שזה עובד. שמתי ב-3 DOK (הבן שלי ו-2 הנכדות) ושלחתי במייל לאחיותיי ובנותיהן. מוזר שהצלחתי לשלוח קובץ של 15MB בג'ימייל, ולא הייתי צריכה להעלות לדרייב.

רוב הזמן נח

Well-known member

אם זה קובץ וידאו שרוצים לשמור כקובץ סאונד, אז צריך כלי אחר

הוא גם חינמי וגם יש גרסה ניידת.

raya

Well-known member
תודה לכל העונים. בינתיים נזכרתי שאי אפשר להעביר ישירות מהדיסק, אז ניסיתי עכשיו עם CDburnerXP. זה העביר את הקובץ לדיסק הקשיח ולא לדיסק און קי, ולא נראה לי שאשפר לההעביר/לצרוב ל DOK.
הקובץ - זה ראיון מוקלט מהרדיו, האם "מתאים" לקובץ MP כל שהוא?
הדיסק כמובן אינו מוגן.
אנסה את האפשרויות המוצעות.
רעיה

רוב הזמן נח

Well-known member
תודה לכל העונים. בינתיים נזכרתי שאי אפשר להעביר ישירות מהדיסק, אז ניסיתי עכשיו עם CDburnerXP. זה העביר את הקובץ לדיסק הקשיח ולא לדיסק און קי, ולא נראה לי שאשפר לההעביר/לצרוב ל DOK.
הקובץ - זה ראיון מוקלט מהרדיו, האם "מתאים" לקובץ MP כל שהוא?
הדיסק כמובן אינו מוגן.
אנסה את האפשרויות המוצעות.
רעיה
CDburnerXP זאת תוכנת צריבה. אפשר להעתיק איתה את הדיסק למחשב כאימג', אבל זה לגיבוי כללי ולא טוב למה שאת צריכה. תשתמשי בתוכנה שהמלצתי.

נערך לאחרונה ב:

raya

Well-known member
CDburnerXP זאת תוכנת צריבה. אפשר להעתיק את הדיסק למחשב כאימג', אבל זה לגיבוי כללי ולא טוב למה שאת צריכה. תשתמשי בתוכנה שהמלצתי.
כבר נכנסתי לקישור כדי להוריד אותה, תודה!!
דרך אגב , עכשיו נזכרתי שבעבר הייתי צריכה להעביר לחברה שלי חומר מדעסק DVD לדיסק און קי. לא זכור לי איך עשיתי את זה, קבלתי כאן עצות בשסופן הצלחתי לבצע את ההעברה. אחפש בהיסטוריה כאן בפורום, אם אני לא טועה עשיתי עם VLC אבל ממש לא זוכרת.....
"ברח" האינטרנט, מנסה לפתוח קובץ בתוכנה וזה מה שאני מקבלת.

קבצים מצורפים

• winlame.jpg
    winlame.jpg
    KB 63.4 · צפיות: 4
נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member

דרך אגב , עכשיו נזכרתי שבעבר הייתי צריכה להעביר לחברה שלי חומר מדעסק DVD לדיסק און קי. לא זכור לי איך עשיתי את זה, קבלתי כאן עצות בשסופן הצלחתי לבצע את ההעברה. אחפש בהיסטוריה כאן בפורום, אם אני לא טועה עשיתי עם VLC אבל ממש לא זוכרת.....
לא פותחים קובץ. טוענים את כל הדיסק לתוכנה ואז מה שיש שם צריך להופיעה ברשימה.

רוב הזמן נח

Well-known member
ככה.. צילום מסך (94834).png

רוב הזמן נח

Well-known member
מומלץ לשמור בגדרות האלה..

צילום מסך (94834) - עותק.png

ואז מקבלים קבצי WAV שזהים באיכות למה שיש בדיסק. אחר כך אפשר להמיר אותם ל- MP3.

raya

Well-known member
למעלה