שלום, איך אני יכולה להעתיק תמונות אוטומטית מגיליון 1 לשני?
ג ג'קי New member 26/6/24 #1 שלום, איך אני יכולה להעתיק תמונות אוטומטית מגיליון 1 לשני? קבצים מצורפים Test.xlsx KB 756.4 · צפיות: 3
Z ziv98 Member 27/6/24 #2 מה זו העתקה אוטומטית ? בגיליון 1 יש תמונות, ואת רוצה להעתיק אותן חד פעמית ? בכל הוספה של תמונה היא תועתק ? צרפי גיליון עם דוגמה (לא את המפלצת שמצורפת...). גרסת אקסל ?
מה זו העתקה אוטומטית ? בגיליון 1 יש תמונות, ואת רוצה להעתיק אותן חד פעמית ? בכל הוספה של תמונה היא תועתק ? צרפי גיליון עם דוגמה (לא את המפלצת שמצורפת...). גרסת אקסל ?
ג ג'קי New member 27/6/24 #3 הכוונה היא להעתקה אוטומטית של תמונה מטאב לטאב. לדוגמא - כשאני מכניסה תמונה לתא B1 ב sheet1, שתועתק אוטומטית לתא B1 ב Sheet2. לא חד פעמית, אלא כל פעם שאני מכניסה תמונה בתא מסוים ב sheet1 היא תועתק אוטומטית בתא לבחירתי ב sheet2. קבצים מצורפים Test.xlsx KB 95.4 · צפיות: 1
הכוונה היא להעתקה אוטומטית של תמונה מטאב לטאב. לדוגמא - כשאני מכניסה תמונה לתא B1 ב sheet1, שתועתק אוטומטית לתא B1 ב Sheet2. לא חד פעמית, אלא כל פעם שאני מכניסה תמונה בתא מסוים ב sheet1 היא תועתק אוטומטית בתא לבחירתי ב sheet2.