העתקת DVD

eyal21

New member
העתקת DVD

שלום חיברתי את הדי וי די במחשב שלי לטלויזיה השאלה שלי היא , כיצד אפשר להעתיק את הדי וי די לוידיאו שמחובר לטלויזיה אני יודע שזה אפשרי כי חבר שלי שנמצא בחו"ל כרגע עשה את זה. אני יודע שאי אפשר לחבר את הדי וי די ישירות לוידיאו כי הוא מקודד (אלא אם כן מישהו יאיר את עיניי לאפשרות לעקוף את זה) וכאשר אני מחבר אותו לטלויזיה אני לא מצליח למצוא את התחנה שלו בוידיאו אלא רק בטלויזיה בערוץ tv/video. אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא אני אשמח מאד. נ.ב. ניסיתי לחבר גם את הטלויזיה כמשדר לוידיאו חזרה אבל גם זה לא עבד.

הפעולה מאוד פשוטה אם יש לך רסיבר

אני לא מבינה על מה אתה מדבר "מקודד". אם לרסיבר שלך יש יציאה להקלטה לוידאו זה הכי פשוט, לי יש רסיבר קנווד שיש לו יציאת הקלטה לוידאו. אופציה שניה אם אין לך זה להכניס ל "video in" ו "audio in" בוידאו, מה- DVD ופשוט מה שאתה רואה אתה מקליט (במצב AUX) בוידאו,אל תשכח להעביר את ה DVD למצב STEREO ולא 6 ערוצים אחרת הקלטת הקול שלך תיהיה חלקית.

ערן^25

New member
טעות.

ברוב רובם של מכשירי הDVD ישנה הגנת מאקרווויז´ן אשר מונעת העתקה חלקה של סרט לווידאו. אין קשר אם יש לו רסיבר או אין לו רסיבר,אם ההגנה הנ"ל ישנה,הוא לא יוכל להקליט. ישנה דרך להתגבר על המאקרווויז´ן אבל את זה אני אשאיר לאמיר. ערן

ערן ,אני מצטער לומר לך שאתה טועה!!!

ברסיברים של קנווד!!!בלבד!!! בדגמים5030´6030´7030´8030 ניתן להקליט מהDVD באמצעות לחיצה ממושכת על כפתור ה-DIMMER יופיע לי ע"ג התצוגה הפעלה שמנטרלת את קוד החסימה.וזה בדוק!!!!וקיים לפי מיטב ידיעתי רק ברסיברים הנ"ל

ערן^25

New member
וואלה? טוב לדעת. ../images/Emo45.gif

הנה עוד פיצ´ר שכדאי להכניס לרסיברים בכלל.

gilgolan

New member
היי מולי יש לי קנווד 8030

האות מהדיוידי שלי (טושיבה SD-1200) מחובר בCOMPONNENT לטלויזיה שלי. האודיו מחובר לרסיבר שלי - קנווד 8030. בטושיבה שלי יש אפשרות גם להוציא VIDEO OUT בתור RCA או SVIDEO. בקנווד יש רק VIDEO IN וSVIDEO IN וכמובן OUT של שניהם. הוידאו שיש לי היום זה 6 ראשים של סנסוי ב200$ מהדיוטיפרי ומחר אני אקבל את ה6 ראשים של טושיבה ב200$ שמוכרים בדיוטי פרי. הכל מקרה, איך לחבר את האות וידאו מהDVD לרסיבר ומהרסיבר לוידאו

gilgolan

New member
כשאני מחזיק את הכפתור DIMMER

מופיע לי A-REC ואח"כ אם אני לוחץ עוד פעם רשום M-REC. אם אני לא טועה אז זה בחירת הסאונד שיוצא מהרסיבר לא ? מה לגבי אות הוידאו ?

קיימות 2 אופציות הקלטה

1.בשישה ערוצים-להקלטה עתידית ב-DVD 2.ב 2 ערוצים נ.ב שוה לעשות נסיון

למעלה