העתק הודעה מוואלה

webaction

New member
העתק הודעה מוואלה

הי יש מספיק השמצות ומלחמות באזור ...................... אם אין לך כוונה טובה של שיפור פירגון, אז מה אתה עושה בפורום תמיכה. מאחר ואין כוונותיך נקיות ולא ברור לי למה, אז חבל שקילקלת לעצמך ולפורום שלך רבות. אם זה היה פורום של ילדים קטנים שאינם מבינים אני מקבל (אולי), אבל אני חושב שהפורום הזה הוא אחלה למרות שהוא יושב ב WALLA (גם אני לא ממעריצהם)וחבל על ההתנהגות.... מאחר ואני מבין שאתה מנהל את פורום בתפוז אני לא רואה את עצמי נכנס יותר לפורום שאותו אחד שכתב את ההודעה הזאת מייצג אותו. ועל כך חבל............... אני מבקר קבוע בשני הפורומים לרוב קורא (לפחות פעמיים ביום) מעט מאוד מגיב. אבל החל מהיום אבקר אך ורק בפורום של ואלה . אם תראה את ההודעות שלי תראה שאני בדרך כלל לא מגיב כל כך ובטח לא כותב כלכך הרבה אבל הפעם נורא הגיזה אותי גישת המלחמה שלא מקומה בנושא שלו. האם לא מספיק שנאה איבה ומלחמות יש לנו בחיי היום יום שריך להוסיף. אני העברתי העתק התגובתי להנהלת תפוז כי אני בהחלט נזעם ואני מקווה שתראה לנכון לשנות דרכייך ואסיים בתפילה קטנה תן לי את הכח לשנות את שיש ואפשר לשנותו תן לי את האומץ לקבל את שלא ניתן לשנותו ותן לי את הבינה להבדיל בין זה לזה עם כל האהבה לשמנים לרזי ובני האדם טוני סתם ככה בשביל הקורעוז ניסית לתת את התגובה הזאת גם בפורום בתפוז ואני ככה חצי שעה מקבל Microsoft VBScript runtime error ´800a01a8´ Object required /tapuzforum/include/headerlogi.inc, line 10 אז אנא לתקן כדי שאוכל לתת גם שם את התגובה

batl

New member
טוני על מה אתה מדבר?

מה קרה? על איזה מלחמה אתה מדבר?

שלגיה**

New member
לא ברור לי מה בדיוק אתה רוצה להגיד

ריבים מלחמות... מה אתה רוצה להגיד? להביא ויכוח מוואלה לכאן? מה זה יבוא אישי? שנית,היתה בבוקר תקלה טכנית בתפוז שהמנהל של הפורום לא קשור אליה אז מה זה "אנא לתקן" למי הופנתה הבקשה? אני מכבדת החלטה של כל בן אדם לא לבקר יותר בפורום כזה או אחר ואפילו להכריז על ההחלטה ...כמו שאתה עשית. גם אני לא משתתפת בפורומים שהייתי בעבר מתוך בחירה ואנשים שם מכבדים את החלטתי (אני מקווה) צר לי שאתה מייבא ויכוח מהפורום השכן לכאן,רוייקו כתב ביקורת על המערכת בוואלה שעושה הרבה בעיות טכניות (בעיקר בשליחת הדואר) ולא השמיץ מישהו או פרסונה אישית בפורום אז מה בדיוק התרעומת שלך? ביקורים בפורומים ללא כתיבה בהם נעשים בתכיפות רבה על ידי הרבה אנשים ודנו בנושא הזה פעם. לא נראה לי שיש בעיה עם זה לכולם. שיהיה לך בהצלחה וכמו שכתבת : תן לי את האומץ לקבל את שלא ניתן לשנותו שלגיה

רוייקו

New member
ההודעה המבולבלת שלו מתיחסת כניראה

להודעה שלי מהלילה. על איזה מלחמות מדובר ?? הגבתי על הטענות כלפי דר´ סובחי כיאילו הוא אחראי למתרחש בפורום וטענתי טענות נגד, כמי שמכיר את כל המערכת מתחילתה (הרי בהנחת אבן הפינה לפורום IOL נכחתי גם אני, ממש מההודעה הראשונה). הייתי לא רק מחלוצי הפורום ב IOL אלא ממקימיו ממש. כמי שטיפח את הפורום ומכיר את כל הפרטים אני לא יכולתי לתת לטענות של כמה משתתפים לטעון אותם כלפי סובחי עצמו, כיאילו הוא - הוא האחראי למה שקורה שם. מאחורי הפורום צריכה לעמוד מערכת שלמה. המערכת של וואלה: אנשי התמיכה, החומרה והתכנים גם. בניגוד לפורומי אחרים, בהם יש מנהל, את הפורומים של "רופאים עונים" מנהלים הרופאים כחלק מהתפקיד ואין להם זמן לטפל בפורום כפי שמנהל רגיל (מתנדב) עושה. צרפתי כאן את הודעתי בוואלה! מהלילה. איפה ראיתם פה מלחמות ? האיומים שלו לא מפחידים. הוא יכול לפנות להנהלת תפוז על אף שהודעה בוואלה כלל לא קשורה ולא קושרת אותי גם כמי שמנהל מלחמות. שיהיה בריא.

batl

New member
קראתי את ההודעה מוואלה

ובכל זאת אינני מבינה על מה כל כך כועס טוני?

רוייקו

New member
גם אני לא מבין.. וגם לא כל כך חושב

שאני צריך לשבור את הראש בנסיון להבין. לא ברור לי אם הוא מבין. הניק שלו (WEBACTION) מצלצל כמו אחד שמחפש אקשן ב WEB (רשת) כי פשוט משעמם לו.

רוייקו

New member
webaction, ההודעה שלך מ 2.41 בלילה

נימחקה על ידי, לאחר שעברת את גבול הטעם הטוב, בכינויים שהענקת לי. יש גבול !!! ובכלל, למה לא אמרת את מה שיש לך להגיד בערב הפגישה ולא הצגת עצמך כ webaction... מעניין..

webaction

New member
בהחלט אמרתי........

אם היית מגיע בזמן הית שומע מה שהיה לי להגיד אמרתי במקום הנכון והמתאים תן לי את האומץ לקבל את שיש ואפשר לשנותו תן לי את האומץ לקבל את שלא ניתן לשנותו ותן לי את הבינה להבדיל בין זה לזה נתראה במפגש הבא אם תבוא ?

רוייקו

New member
אני לא מבין את העויינות שלך כלפי

רק בגלל שאמרתי בוואלה שטענות לא צריכות להיות מופנות כלפי דר´ סובחי ואת איכות הפורום יוצרים משתתפי הפורום עצמם ? על זה התרגזת כל כך וחשפת שיניים ?? מאכזב מאוד לקרוא תגובות כמו שלך. אני משתתף בפורומים כבר שלוש שנים. בכל השלוש שנים לא נתקלתי בכזו עויינות. אני בהחלט מופתע. לא מאוחר לשנות. רוייקו

webaction

New member
אין עויינות

אין עויינות באופן אישי כי אינני מכירך יכול להיות שאתה אחלה בן אדם אם לקחת את זה באופן אישי ונפגעת אז לא היתה כוונה לפגוע באופן אישי אלה להבהיר נקודה אז שיהיו לך חים נפלאים

למעלה