העתק תגובה לפורום אחר

itaf10

New member
העתק תגובה לפורום אחר

כיצד אני מעתיקה תוכן הודעה שנרשמה בפורום אחד לפורום אחר??? בפתיחת ההודעה לא נרשם מספר ההודעה ב"כתובת" ע"י העתק \הדבק ההודעה המקורית לא הועתקה. בתודה ראה הודעה קודמת.

אני לא רואה סיבה שזה לא יעבוד

אם את מסמנת את תוכן ההודעה...עושה העתק - ctrl C ואח"כ בשדה הכתיבה של ההודעה בפורום האחר לעשות הדבקה - ctrl v. וחוץ מזה את יכולה להעתיק את הקישור ע"י לחיצה בכפתור הימני של העכבר על הנקודה שליד ההודעה. ולבחור העתקת כתובת. דון@קישוט

itaf10

New member
אז ככה...

עשיתי בדיוק כמקובל העתקה\הדבקה, אך ההודעה המקורית לא עברה. הכתובת היתה של כל עמוד הפורום ולא ההודעה הספיציפית.

גלי®

New member
יש לך אפשרות לפתוח את ההודעה

ע"י הקלקה של העכבר על הנק´ שמימין להודעה , אז היא נפתחת בחלון נפרד ... כל מה שאת צריכה לעשות , הוא לצרף אותה לתוך הודעה כלינק , ע"י העתקת הכתובת שלה !

itaf10

New member
כמה פשוט ../images/Emo20.gif ../images/Emo51.gif

יש לך ICQ? הייתי מבקשת לשוחח איתך דרך הצאט -מחשבים ואינטרנט או שמסרי בבקשה אם יש אי סי קיו בתודה

גלי®

New member
אין ליICQ... אני מהפרנואידים ... ../images/Emo8.gif

אלו שחושבים שכל העולם (ואחותו) מתים להתעסק להם עם המחשב !!!הצ´אט בשבילי הוא בגדר שמועה , כי אני לא מצליחה להכנס אליו ... אז נשאר המייל !

itaf10

New member
גלי, זה פשוט מאוד..

בראש העמוד רשום צ´אט תוכנות לחצי עליו ותמתיני עד שיפתח לך חלון הצאט בצד שמאל למעלה יהיה רשום הניק שלי ואחריו שלך . בשורה למטה אני ארשום לך את תוכן הדברים ואת תעני לי באותה הצורה. זה מאוד פשוט. אל חשש. גם אני לא נכנסת לצאט הכללי, פשוט גיליתי את הצאט המקומי של הפורום ושם ניתן לשוחחת ולהבהיר דברים. תנסי ותצליחי, את אשה חכמה ובטוח שתצליחי גם בזה.
תנסי

גלי®

New member
טושטוש , לא הבנת ! המחשב שלי לא

מצליח להכנס לצ´אט כאן ... למרות שהבת שלי שלי נכנסת לצ´אטים אחרים (לא של תפוז) חופשי חופשי .... אנסה דרך הדף הראשי !!!

kodkod

New member
אפשר לקבוע פגישה בצ´ט של

IOL,לזכר ימים עברו. אפשר להצטרף?

למעלה