הפאזל שהלך לאיבוד...

הפאזל שהלך לאיבוד... ../images/Emo12.gif

היה היה פעם פאזל של לידתה של ונוס של בוטיצ'לי, כן כן, זה עם הצדפה וונוס הערומה באמצעה. הוא נקנה ע"י אחותי הגדולה שחשבה שזה יהיה "מגניב" להרכיב אותו. היא לא ידעה ש 4000 חלקים זה קשה עם שתי תינוקות על הידיים ובתור ניסיון ראשון בפאזלים היא התיאשה אחרי שבוע ונתנה לי אותו
היתי בת 16 ועם ניסיון של שני פאזלים של 1000 בעברי ולקחתי את האתגר ובניתי מההתחלה הכל עם תקוה שלא חסרים חלקים אחרי הניסיון הכושל של אחותי. בתום חודש וחצי (בכ"ז היו שתי בגרויות לעשות בדרך
) הפאזל המדהים הזה היה מושלם והתמונה שהתאהבתי בה מזמן היתה גמורה
ואז אחותי באה לבקר ואמרה "הי, סיימת את הפאזל? יופי! תדביקי לי אותו ואמסגר אותו, הוא יהיה מושלם מעל המיטה שלי (אחותי נשואה בבית נפרד לגמרי). כל תחינותי לאימי לא הועילו-הפאזל היה שלה ואני רק קיבלתי אותו בהלוואה כדי להרכיבו. נשמע סיפור עצוב, נכון?
אז לא ! זה רק נהיה גרוע יותר !
הדבקתי, היא לקחה, מסרה למסגר, בחרה מסגרת מפוארת, ולא הלכה לקחת אותו מהמסגר כי לא יצא לה!!! אחרי שנה וחצי היא חזרה למסגר שלא ידע איפה זה בכלל... וכך הוא אבד לי לנצח-ממש אהבתי אותו!!! והוא היה מושלם לחדר שלי...
עכשיו זה באמת עצוב
אבל, יש שביב תקוה-בפאזל הזה היה חסר חלק אחד, בתחתית רגליה של ונוס, חלק עם קצה מעוגל שחציו היה כהה וחציו שנהב, וצבעתי אותו על הדיקט וכך הפאזל נשאר. אולי פעם מישהו מפה יתקל בו ויודיע לי מה עלה בגורלו? מאז, אגב, בניתי רק עוד אחד של 2000 של נסיכה שמכתירה אביר, וניסיתי אחד של 3000 של תיבת נוח שהלך לגיסתי, וכעת אחיו של ונוס- לה פירמווירה מחכה במגירה עד שאסיים צבא ויהיה לי זמן להרכיבו. אף פעם לא הגעתי ל 4000 שוב
(סליחה על האורך, אבל זה סיפור עצוב שסופר פה לראשונה)

למעלה