הפאלם מעלה אבק

הפאלם מעלה אבק ../images/Emo4.gif

מי שזוכר קניתי פאלם לייפ דרייב לפני כשנה, השתמשתי בו לצרכי השונים, אבל לאט לאט הצורך לקחת את המכשיר לכל מקום לא ממש מתאים לי, והוא הוחלף בסלולרי חכם שאמנם לא מכיל את כל השימושים של הפאלם אבל כמעט כולם (עכשיו אני בכלל עובר לנוקיה N95 אז אני מאמין שהפאלם לחלוטין יהפוך לאבן
) אז מה עושים איתו? חבל לי עליו מצד אחד, מצד שני אין באמת צורך אמיתי בו. ניסיתי למכור אבל כנראה שאין ביקוש לחמוד, אז מה? נאחסן אותו לילדה עוד כמה שנים? גם זה נראה לא ריאלי עד שהיא תצטרך משהו כזה הוא יהיה ענתיקה.

gadi7

New member
נסה שוב למכור, תוריד כמה שקלים מהמחיר

והקונה יגיע. גם אם יתמהמה - בוא יבוא.

gadi7

New member
האמת,

אין לי מושג. מה שכדאי לך (וגם לי , לכשאמכור את הT5 שלי), זה פשוט לבדוק בלוחות בכמה ניסו למכור עד היום. לחילופין תוריד 10% מהמחיר שבקשת (ולא הצלחת לקבל) עד היום. אולי איילת תדע (היזהר- היא קשוחה
. בד"כ היא מקצצת למוכרים במחיר. היא קנתה טראו 650 ב- 600 ₪).

../images/Emo4.gif ראיתי בערך באלף שמוכרים

אז ניסיתי גם אותו הדבר, הקטע שלא התקשרו בכלל אפילו להתמקח במחיר אולי פשוט לפרסם בלי מחיר, ונראה מה ירצו. קצת מטריד לשמוע שמכשיר שנמכר לפני כשנה באלפיים פלוס אי אפשר למכור באלף אפילו

בעצם עכשיו הסתכלתי וראיתי מוכרים ב2650

חדש, ונראה לי שמכשיר שקניתי רק לפני שנה למכירה ב1000 זה מחיר מצויין, לא?

AYELET1

New member
לייף דרייב לא קניתי ../images/Emo3.gif

והטראו 650- לא רק שקניתי במחיר זה, אני מכירה אדם נוסף שקנה בסכום דומה (650) זמן קצר אחרי. הבעיה עם לייף דרייב שהוא דגם בלתי מבוקש של פאלם. כל הגדולה של פאלם היא בזריזות מכשיריה. ולייף דרייב לא ממש קליל רגליים. טוב, אולי אחרי שמריצים כבר תוכנה וכו', והוא בזכרון אז הוא זז קצת יותר טוב. אבל עד ש.... לאיטיותו ישנן 2 סיבות שהן שילוב קטלני (ומעצבן..................).

urim urim

New member
איפה 650? ביד2 אני רואה בכמעט פי 3 מזה

מכשיר עם עברית + לוח מקשים עברית לא ראיתי בכלל בסדרי גודל של מחירים שאת מדברת

AYELET1

New member
פי 3 זה המון! אתה יכול לקנות 680 יד שניה

בכאלפיים ש"ח (ראיתי יותר מאחד גם בלוח המודעות של פורום זה)

shimy lev

New member
צור קשר במסרים. יש לי קליינט בשבילך.

מחיר טוב. זה כולל גם עז על האש?
את המייל/אייצ'ט שלי יש לך... ואם לא- לא מכיר אותך...

למעלה