הפאנפיק הפרק האחרון

Love Bem

New member
הפאנפיק הפרק האחרון

למי שלא מכיר ויודע מה זה פאנפיק, המילה מורכבת משתי מילים FAN שזה מעריץ FIC זה קיצור של FICTION שזה בדיוני כלומר זה סיפור שנכתב על ידי מעריץ שכותב על האנשים הוא מעריץ. במקרה שלנו - מקפליי. הדמויות בסיפור הן בעצם הארי,דאגי,טום ודני. מישהו בפורום שלנו החליטה לכתוב להו כל שבוע פרק בסיפור. תזכורת לפרק הראשון תזכורת לפרק השני פרק 3 ואחרון
היום שלישי אני חושבת שאני מרגישה הרבה יותר טוב החלטתי לעזר עומץ וללכת לדבר איתם. רצתי ללי להעיר אותה והיא לא ענתה לי קראתי לה ושום דבר קראתי ישר לאחות ואז היא בדקה אותה ואמרה לי לקרוא למנהל,שאלתי אותה למה אבל לא הייתה תשובה,רצתי למנהל לקרוא לו, ואחות אמרה לי לאישר בחוץ,לא שמעתי כלום.זה היה מפחיד,לפתע המנהל יצא משם די מבוהל ומפוחד שאלתי מה איתה ואז הוא שאל אותי עם שמעתי משהו בלילה,עניתי כמובן שלא,ושוב שאלתי לשלומה של לי. הוא לא ענה והלך לדרכו,די נלחצתי אז הלכתי אחריו ,שמעתי אותו מתקשר לאנשהו לא ממש ידעתי לאן אבל שמעתי אותו אומר שלי מתה,התחלתי לרוץ למרות שלא הקראתי אותה טוב היא היתה היחדה שהיתייחסה אלי כאן, בכיתי ואז ראיתי אותם והלכתי אליהם אמרתי שלום ואז דני קם ללכת,שאלתי אותו למה?,אז הוא אמר שהוא צריך ללכת זה היה מוזר,ישבתי שם ליד דאגי הייתה דממה פתעום הוא התחיל לבכות הוא לא הבנתי למה אבל חיבקתי אותו, לא אמרתי כלום ובכיתי גם אני,אז הוא התחיל לדבר ולא הפסיק הוא סיפר אל החיים שלו זה היה דיי מעניין יש בתי שם והקשבתי להכול,בחיים שלי בן אדם לא נפתח אלי בצורה כזאת,אז הבנתי אותו יותר לעומק. פטעום הוא אמר לי את הדבר שהכי לא רציתי לשמוע הוא אמר לי שהוא אוהב את דני,אני שאלתי אותו עם הוא בטוח הוא אמר לי שכן,הוא אמר שהוא לידו יש לי פרפרים בבטן והרגשה מוזרה,ושאלתי אותו עם הוא חושב שדני מרגיש אותה הדבר?, והוא ענה לי שכן הלכתי משם לא ידעתי מה יקרה לי אז, אז החלטתי לשים קץ לחיי הרי מה זה שווה לחיות?,אימא שלי מתה בזה שרצחו אותה אבא שלי לא בארץ,אימא שלי המעמץ מרביצה לי בגלל זה הגעתי לפנמייה,החברה היחדה שהייתה לי מתה, הילד שממש היתאבתי בו הומו,אולי אני בת 16 אבל זה יותר מידי אז פשוט אני גומרת.

lollipop1

New member
../images/Emo99.gif לדעתי...

זה הקטע הכי יפה משלושתם! כל הכבוד

sap sapir

New member
מדהים../images/Emo70.gif

ממש יפה יש לך כמה טעויות כתיב אבל לא נורא

פששש יפפהה

למה עשית אותם הומואים חחחח.. מסכנים.. ככה לא תוכלי להנות מהסיפור וגם אנחנו חחחח אבל שיהיה.. =) ישר כוח מותק חחח ;)

bar jones

New member
מממש יפה בובה!!

אבל למה סיימת את זה כל כך מהר?! הייתץ עוד ממשיכה קצת.. חח, עכשיו תעשי סיפור חדש!!!

../images/Emo99.gifמדהיםםם!!!

ממש התחברתי לזה..חח.. אבל יש בזה מסר די שלילי..
חפיף..

just jenny

New member
למה אחרון?../images/Emo2.gif

חבל
הסיום ממש יפה, לא צפוי כזה חח חבל שהוא עצוב..
בכל מקרה כל הכבוד על ההשקעה, והסיפור באמת היה יפה
רק חבל היית ממשיכה אותו עוד קצת=[ לאנורא אני לא אבאס חח=]

Rowdy Girl

New member
מדהים!!!../images/Emo7.gif + שחר!!!

איימי! זה היה כלכך יפההההה
למה נגמר??
שחר אני יכולה לפרסם כאן פאנפיקים? אבל לא כאלה שאני כתבתי אלה מכל מיני אתרים.. אני אתרגם אותם ואפרסם.. רק אם אפשר?

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

אין בעיות. כל עוד מי שכתב אותם מקבל קרדיט עם קישור למקום ממנו הפאנפיק נלקח.

Rowdy Girl

New member
סבבה

רק אמממ..... תגידי לי באיזה יום ואני אוכל לפרסם כל שבוע

Rowdy Girl

New member
אמרת ראשון שני../images/Emo3.gif

טוב אז שני.... במילא אינלי מה לעשות ביום שני =\ לא שיש לי מה לעשות בשאר הימים.......

אין לי חשק..

סוריי אין לי חשק ליקרוא... אני חולה יש לי שבוע רע רע רע רע מאוד רעעעעעע סורי פשוט אין לי חשק אבל אני בטוחה שזה מדהים...

קראתיי וואו ממש ממש יפה בכיתי..

נישבעת לכם בזמן האחרון אני בוכה מכל דבר... אפילו בכיתי מאיזה שיר של קלי קלארסון קיצר הסיפור ממש יפה!!!! למה זה פרק אחרון קיבינימט?! אני רוצה שתמשיכי את הסיפור.. הוא ממש יפה ונוגעע ללב טוב אתם יודעות סוף זה תמיד התחלה של משו אחר... לא?!

למעלה