Rowdy Girl
New member
הפאנפיק! ה[כבר לא כל כך]שבועי!../images/Emo9.gif
החלטתי [בהסכמה של שחר כמובן] לפרסם את הפאנפיק פעמיים בשבוע! מכיוון שכל פאנפיק הוא 15 פרקים ויותר... ואני לא רוצה להתקע 15 שבועות על פאנפיק אחד!
יש המון יפים וטובים שאני רוצה לפרסם כאן
עכשיו, אתם מעוניינים שאני אתחיל פאנפיק נוסף בפורום באסטד וסוד? כתבו תשובה
[ומצטערת מראש שהפאנפיק הזה הוא בעצם על באסטד אבל תתגברו
] סקייטר בוי פרק 2 כשהגעתי לבי"ס הלכתי למגרש כדי לראות את הסקייטר בוי אבל לא יכלתי למצוא אותו בשומקום. אבל ראיתי את ג'ולי ודנה אז הלכתי אליהן. "היי בנות, הכל טוב?" "כן, את?" לספר להן על הסקייטר בוי? לא נראה לי. "אני בסדר, רק מתפללת שאני אוכל להשיג היום את השיגרה [נראלי שזו הכוונה
] החדשה אני בטח אעבוד על זה בשיעור החופשי מאוחר יותר" "רעיון טוב" "אני הולכת ללוקר, נראה אותך בשיעור?" "אוקיי מותק" הלכתי ללוקר אוספת את החפצים שלי והולכת לכיתה. הייתי נחושה בדעתי למצוא את הבחור שלי. ישבתי במקום הרגיל שלי וחיכיתי שיגיעו אנשים. הייתי מאוכזבת כשלא ראיתי אותו. פתאום ראיתי אותו מתיישב עם שני החברים שלו. לא יכולתי לעצור בעדי לחייך. "למה את מחייכת גברת?" ליסה שאלה "כלום, אי אפשר להיות שמחה?" "זה לא רגיל" כשהקריאו את הרשימה חיכיתי שהסקייטר יענה על שמו. "מאט?" "כאן." הוא אמר תופס אותי מביטה בו. הסמקתי והסתובבתי. סופסוף ידעתי את שמו. יש!!!! המשך ביום שני!
החלטתי [בהסכמה של שחר כמובן] לפרסם את הפאנפיק פעמיים בשבוע! מכיוון שכל פאנפיק הוא 15 פרקים ויותר... ואני לא רוצה להתקע 15 שבועות על פאנפיק אחד!