הפארק הלאומי

א י י ב י

New member
הפארק הלאומי

באתר רוקדים כתוב שההרקדה של אייל עוזרי בפארק הלאומי בשבת מתחילה ב 16:00. זה נראה לא סביר. מישהו יודע את השעה המדוייקת ? אייבי

תשובה לאייבי ולחברים האחרים

ירון לא יעדכן את רשימת ההרקדות עד שהמדריך של ההרקדה עצמו לא יעדכן אותו .ירון לא יקבל עדכון משום אדם אחר גם אם זה נשמע רציני ואפילו אם יעבור זמן רב לשינוי ובצדק.אנחנו הרוקדים צריכים להתקשר למדריכים ולבקש מהם שיעדכנו את ירון כדי שהוא יתקן.מספרי הטלפונים של המדריכים מצורפים ברשימת ההרקדות.אני שוב מציע שרצוי להתקשר לפני שהולכים להרקדה אם לא הייתם אתם או חבריכם בהרקדה הקודמת.לפעמים חוגים נסגרים מהר מאד.לפעמים עוברים החוגים לאולמות אחרים .לפעמים החוג זז ליום אחר בשבוע.לפעמים החוג לא מתקיים רק לפעם אחת לרגל ארוע משפחתי אם המדריך לא מצא מחליף לאותו יום.לפעמים החוג עובר שינוי למשל ממתקדמים למתחילים מהצעד הראשון ואז גם משתנים שעות ההרקדה לרמות השונות וכולה.

mosbar2

New member
הפארק הלאומי

בתקופת הקיץ ההרקדה מתחילה ב 20:30 כאשר בדרך כלל עד 21:30 ריקודי מעגל ברמת מתחילים ואח"כ זוגות ומעגלים(וגם שורות) כל חצי שעה בערך עד חצות. להתראות

לפני 3 שבועות, לקראת

הוצאת עיתון "רוקדים" של כרמיאל, קיבלו כל המדריכים טופס "עידכון חוגים" עם מעטפת החזר ללא צורך בבול וכן עם מספר הפקס הישיר שלי. מאייל עוזרי עדיין לא הגיע הטופס המעדכן. אחרים ששלחו חוגיהם כבר עודכנו. מעבר לכך כל מדריך יודע שהוא יכול בכל רגע לעדכן כל שינוי קטן במידע על פעילותו. מספיק לשלוח אלי פקס וזה מייד מעודכן. אני מאמין שעם הזמן הם יתרגלו לזה וגם יהנו מכך. עד אז כדאי שהרוקדים יזכירו להם שכדאי עם כל שינוי גם לעדכן אותי וזה לטובתם ולטובת הרוקדים.

למעלה