הפגאטרון - שירים עד כאן!!

Dia Leoghann

New member
הפגאטרון - שירים עד כאן!!

אני שמח להביא בפניכם את השירים המתחרים בקטגורית "שירים עד כאן" בפגאטרון 2004!! לצערי יש לנו רק שני שירים שמשתתפים בתחרות, מה שדי מפתיע ביחס לכמות הרבה של אנשים בפורום שנוהגים לכתוב שירים ולפרסם אותם כאן כבדרך אגב... אבל לא נורא, כי שני השירים הם שירים ממש מעולים! אני מקווה שבשבוע הבא, בתחרות הסיפורים, יהיו יותר סיפורים ומתחרים. בכל אופן, לדעתי, שני השירים הם פשוט נפלאים. --------------------------------------------------------------- המעוניינים להשתתף בתחרות כתיבת הסיפורים, "סיפורים סביב המדורה", שתערך בשבוע הבא מוזמנים להתחיל ולשלוח לי סיפורים בדואר האלקטרוני ([email protected]) או במסרים אישיים.

Dia Leoghann

New member
ילדת טבע \ נמרודל

הנה היא שם, שוכבת בשמלתה הלבנה היא אחת עם השמיים ועם האדמה. הנה היא שוכבת לה על כר של דשא לח ונותנת לקרני השמש לנוח על עורה הרך. ועיניה עצובות, והיא כל כולה כמהה אל אלוהים אחר אשר יקשיב לכאבה. ואולי האלוהים אינו אי-שם בשמיים? אולי הוא נמצא היכן שאיש לא מסתכל? אולי הוא נמצא בנשיקה, בצעקה ביום וגם בליל. וכל מה שביקשתי, אני עצמי מאלוהים שיפתח לה את עיניה ותראה גם אנשים. היא לא רואה אותי, את כאבי, צעקתי היא מחפשת הסברים כשהיא צריכה למצוא אותי היא מחפשת רחוק- במקום קרוב, ומפספסת את מה שהיה יכול להיות, אם היא הייתה רק מסתכלת. הו אלוהי שלי, אני יודע שאתם שומעים, אנא עזרו לה להבין שבתוכי אתם שוכנים.

Dia Leoghann

New member
Yellow Mounds / Rain88

A sound wave fades so quickly Into the silence of the hills And tender winds pet bitterly, With a comfort in their fists. Somewhere round the feet Of the yellow mounds, Where golden sparks reflect the sun, Footsteps burnt upon the sand. Where wishes are whispered, There they’re swallowed right away And no human hear may listen To the inner sobbing of a man. Where in a miserable pondering Questions beg to be fed to understand, It’s only motherly earth my hope may fist on, It is the embrace of the warmth beneath my weight.

Dia Leoghann

New member
בחירת השיר היפה

לבחירת השיר היפה מבין השניים, אנא השתמש במערכת הסקר של הפורום. ההצבעה תסגר ביום ראשון בשעה 20:00 בערב!! השיר הנבחר יזכה את כותבו בתליון קלטי מהודר!!!

נימרודל

New member
אני מניחה ש...

את ואני לא יכולו להביע... לא יודעת... אני ארגיש מפגרת אם אני אצביע לי ואני ארגיש מפגרת אם אני אצביע לך... חיחיחי...

Rain88

New member
נימרודל,

אם זה היה מופנה אליי, אז מסכימה איתך שתפקידנו להיות ניטרליות הפעם :)

Justin Angel

New member
גם אני! גם אני!

(חלקנו עובדים קשה מאוד עד שעות מופלגות ומתפנים לכתוב שירים רק בסופה"ש. מיותר להגיד שהשיר לא משתתף בתחרות, אבל עדיין. אני אשמח להערות שמשבחות אותי ואת כישורי הפואטיקה הקלוקלים שלי) שיר לאביב \ ג'סטין-יוסף אנג'ל ----------------------------- עצים ירוקים ושמיים מנצנצים הם כל מה שעיניי לוכדות, מולי המדורה הקדושה ומעליה גיצים ועיניי לאלים בטיר-נאן-אוג מודות. הנחל ומימיו זורמים אל הים, ולי בקשה מכל המים בקצוות עולם, החיו את השדות בשם דאדג'ה הרם וזרמו לבאר המבורכת מהם אקח אותם. ימים חולפים ותמצית זמן משומרת התמצית למדורה והימים לאלים, ואליי פונה המוריגן ואומרת: חוזה אני פריחה וימים חמים. שני שליש מאצילותי לנטולי האפשרויות והשליש הנותר יילך למטרות בעלות פאר, השלושה יחדיו יהפכו אדמות צחיחות לפוריות, והקליא'ך מות תומת בידיי הבאר. מילים בשפה עתיקה ונושנה, אנרגיות מן היקום והאדמה, הלבנה שבשן ועין עוזרת ורואה, ולטקס בלטיין הגיע השעה. משב רוח קרירה ולהבה אדומה, אדמה בעלת עוצמה חבויה, מים מן הבאר הקדושה, ועין הלבנה שרואה אשר המוריגן עושה, הכל יחדיו במקום אחד מסתחרר, וחיו יחיה הוא האביב שהתעורר!

נימרודל

New member
וואו! יא מוכשר!

חבל שלא פירסמת... (היית זוכה...) זה ממש ממש יפה! אז.. קבל כל הכבוד אחד ממני (חשיבותו לך מפוקפקת- אך בכל זאת...) ואל תפסיק לכתוב!

Dia Leoghann

New member
../images/Emo47.gifהשיר המנצח../images/Emo47.gif

השיר המנצח בתחרות השירים של הפגאטרון הוא "ילדת טבע" של נימרודל. השיר ילדת טבע זכה ב-7 קולות השיר Yellow Mounds זכה ב-2 קולות "ילדת טבע" ו-"Yellow Mounds" יתפרסמו באתר הקהילה הפגאנית הישראלית (www.israpagan.com) במידה והכותבות יתנו את הסכמתן. נימרודל זוכה בתליון קלטי מהודר!! תודה לשתי המשתתפות בתחרות, ונקווה שבתחרות השירים הבאה יהיו יותר משתתפים! תודה לכל המצביעים והמדרגים, ונקווה שבתחרות הבאה יהיו גם יותר מאלו.

למעלה