הפגיעה הגדולה

Angi J

New member
הפגיעה הגדולה ../images/Emo7.gif

יושבת בשקט המוזיקה מוציאה ממני את הכאב מנסה להוציא את מה שאני חושבת רק חושבת ומתחרטת על הטעות הנוראה הטעות שהובילה לפרידה הקשה איך יכולתי בך לפגוע כל הטוב שהיה לנו נהרס בין רגע מתחרטת על הטעות הנוראה מתחרטת שהסכמתי להצעה מתחרטת שזרמתי ולא בכוונה הכל היה כל כך נפלא עדין לא מאמינה למה לא אמרתי "לא" כשהייתי צריכה כל כך רציתי שתסלחי ידעתי שזה לא יכול להיות אמיתי אנחנו כבר גמרנו אמרת שאת הולכת שוב ושוב מקללת ורק כועסת לא מאמינה לי וחושבת שאני משקרת טעות קטנה הובילה לפגיעה הכי גדולה לבגידה שלא נסלחה

Angi J

New member
האם אפשר לסלוח ../images/Emo14.gif

אין לי זכות לכעוס אין לי זכות להיפגע את לא כבר לא היית שלי את היית חופשיה תוך יום אחד איבדתי אותך ותוך יום אחד את איבדת אותי כל כך רציתי שתסלחי לי על הפגיעה הגדולה הפכת את היוצרות, אני זאת שכועסת עכשיו כועסת עליך, איך יכולת לעשות את זה תוך יום כבר לא להיות שלי "אין צדק בעולם מי יסביר את זה" אני כל כך רוצה לסלוח כל כך רוצה אותך שלי אבל איך אפשר הכאב לא נותן לי הכבוד לא נותן לי בייבי אני אוהבת אותך למה הוספת לטעות שלי למה המשכת לקלקל את הקשר הנפלא שהיה למה עשתי את הטעות שלי למה אני הייתי טיפשה?!

מורן א

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

קשה לחיות עם החרטה, עם הפגיעה, ואולי קשה עוד יותר עם ההחמצה. אך החיים כמנהגם נוהגים, ואנשים מטבעם טועים, וסולחים, ומוחלים, ועוברים הלאה, גם אם כעת, זה נראה הדבר הקשה ביותר. "אנושי לטעות ואלוהי לסלוח" בהצלחה, מורן

למעלה