הפגישה בחנוכה.

ronnyw

New member
הפגישה בחנוכה.

שלום רב לכולם !! אני דוחה את כתיבת הפרטים, כי מטבע הדברים ההודעות הולכות ונדחפות במורד הפורום, ואז, לקראת היום הגדול, קשה למצוא את המודעה ואת הפרטים (אלא אם יש אפשרות טכנית לשמר הודעה בראש העמוד הראשון, אירילה????....) אנחנו מדברים על יום שני הקרוב, ה- 18 לדצמבר, כז' בכסלו. כתובתי: רח' סולד 44 ברעננה (בית שני מתוך שלושה עוקבים על אותה חלקה). השם: משפחת ויסלר (שמי האמיתי דרורה ויסלר, נעים להכיר....) למגיעים מכביש 4 ("הכביש הישן"): הגיעו לצומת רעננה-כפר סבא, פנו לתוך רעננה לרח' אחוזה, הרחוב הראשי שלנו. רמזור ראשון שמאלה לרח' רש"י. בכיכר העגולה ימינה - לרח' שבטי ישראל, עד תמרור 'עצור'. שמאלה - ואתם ברח' סולד. הבית אחרי כ- 200 מ' מימין. למגיעים מכביש 2 ("האוטוסטרדה"): רדו בצומת רבין (מוכרת כצומת כפר שמריה) לכיוון כפר שמריהו, כלומר מזרחה. סעו וסעו וסעו עד שתגיעו לצומת T. פנו שמאלה לרח' ירושלים. (פה מצטרפים המגיעים מכיוון הרצליה, רמת השרון ורח' ירושלים): סעו ברחוב ירושלים עד הרמזור שבצידו השני משמאל תחנת דלק "דלק". פנו ברמזור ימינה לרח' אחוזה (מזרחה). סעו וסעו ועברו כ- 10 רמזורים. הם ממוספרים, כך שאי אפשר לטעות. פנו ימינה ברמזור מס' 2 לרח' קזן. פניה ראשונה שמאלה לרח' שבטי ישראל. פניה ראשונה ימינה - ואתם ברח' סולד. הבית אחרי כ- 200 מ' מימין. למגיעים באוטובוס - פרטים מחר.... להתראות

ronnyw

New member
ובנושא כיבוד

מבטיחה לרכוש (ולא להכין לבד) רק בחנויות עם כשרות יתרה, ולאפשר שימוש בכלים חד פעמיים למקפידים. חברי וחברותי לפורום הדתים/יות - אנא, אל חשש. נכון לעכשו אנו לא הרבה (לצערי), כך שאין צורך לטרוח ולהביא דברים !! קטן עלי...

אירילה

New member
הופ....ההודעה קפצה../images/Emo28.gif להתחלה

שלום דרורה הכל אפשרי ולכן נדאג להקפצה מחדש של ההודעה הנוכחית עד למפגש ,כך אולי יקראו אחרים שעדיין "מתלבטים" ויגיעו למפגש. תודה שוב על הקרבת מעונך לקיום המפגש גרשון

zs1957

New member
תודה על העדכון המפורט

היי דרורה, אני מקווה שיגיעו הרבה חברים ויהיה נחמד. חשוב להכיר את הדמויות מאחורי הכינויים בפורום. להתראות זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo213.gif מפגש חנוכה

הי דרורה, משונה אחרי שהתרגלנו לקרוא לך רוני... תודה על הפירוט על דרכי ההגעה ותודה גדולה על הנכונות לקיים את המפגש אצלך. אני גם מקווה שיגיעו כל חברי הפורום או לפחות רובם ונוכל להכיר פנים אל פנים. רציתי לשאול אותך מה מצב החניה ברחוב, האם זו בעיה לחנות? האם צריך לחנות במגרש חניה ואם כן היכן בסביבה הקרובה???

vella

New member
המפגש בחנוכה

מצטערת על כי אני שואלת אך למי מיועד המפגש? מה יהיה הנושא? ומי מוזמן? ולה

אירילה

New member
מפגש חנוכה מיועד לחברי הפורום

במפגש זה נכיר את האנשים אחרי הכינויים ,נחליף רעיונות בל הקשור לטיפול בחולינו. מוזמן מי שרק יכול לבוא. אגב... זה יהיה לנו המפגש השלישי של חברי הפורום ונשמח לראותך במפגש. גרשון

ענתי44

New member
vella יקרה

המפגש מיועד לכל גולשי הפורום, גם כאלו שרק עכשיו הצטרפו או כאלה שהם גולשים פאסיביים. כמו שגרשון אמר, זה נעים לפגוש את האדם מאחורי הכינוי. מקווה שתגיעי.

למעלה