הפגישה הראשונה

michalas

New member
הפגישה הראשונה../images/Emo70.gif

מה דעתכם שכל אחד יספר איך הוא פגש לראשונה את אהבת חייו
והכוונה היא לשאקירה כמובן... מתי הייתה הפעם הראשונה ששמעתם שיר שלה
או מתי הייתה הפעם הראשונה שהתאהבתם בשירים שלה
ומה היה השיר הראשון שהכי אהבתם שלה
יאללה, תתחילו

R A P e m E

New member
אני יתחיל ../images/Emo13.gif

רעיון טוף דרך אגב
אוקיי אז ככה
הפעם הראשונה ששעמתי על שאקירה הייתה לפני שנתיים בערך...אולי קצת יותר כן כן....שעוד לא הכירו אותה בכלל באם טי וי. ידיד שלי שמאוד אוהב מוזיקה לטינית הקליט על קלטת כל מיני קליפים ושירים בספרדית....ואז ראיתי אותה וישר
התאהבתי בה
חיחי זה היה הקליפ OJOS ASI וישר פשוט נדהמתי מהקול שלה וכמה שהיא מיוחדת
וישר שאלתי את הידיד שלי מי זאת
והכל...קיצר..סיפרתי לחברה שלי שיש זמרת אחת, לא מוכרת שיש לה שם מוזר, קול מיוחד, וריקוד מ-ה-מ-ם
והשיר הראשון שאהבתי כמובן היה אוחוס אסי....כי מן הסתם זה גם הראשון שהכרתי...
אחריו בא הקליפ no creo שאת השיר הזה כבר ראיתי לבד בערוץ ויוה זה עוד היה בתקופה ששידרו את בובה פראית (למי שמכיר) ואז עוד הערצתי קצת את נטליה אוריירו
ואז...לאחר זמן ממושך ראיתי בערוץ ויוה את הקליפ suerte ונורא התלהבתי התקשרתי לחברה שלי כדי להגיד לה שתפתח ת'ערוץ, יש שיר יפה. חברה שלי גם כמובן אהבה את השיר
כעבור מ''ס שבועות חברה שלי מתקשרת אלי ואומרת לי נחשו מה
שיש את השיר הזה בארוץ אם טי וי
אני כמובן התלהבתי ישר ומשם....הדרך הייתה קצרה...
סורי ששיעממתי אתכם עם הסיפור הבאמת
מרגש שלי (
) על איך שהכרתי את צ'אקי....דרך אגב....אתם לא חייבים לקרוא עד הסוף...אבל מן הסתם מי שהגיע עד לשורות אלו....קרא גם את השאר

perrinat

New member
הפעם הראשונה שלי...../images/Emo8.gif../images/Emo103.gif

כל הכבוד מיכל, אהבתי
וקיבלת טטאג ליין
אוקיי...... זה היה ביום חורף..... אחרי הצהריים......
השנה היתה 1996
(וואלה, לפני 7 שנים
) אח של חברה שלי חזר מדרום אמריקה עם הדיסק.......
pies descalzos של שאקירה.
הוא אמר שזו זמרת ממש מצליחה וכולם שומעים אותה בדרום אמריקה, וחברה שלי אמרה לי - בואי תשמעי שיר יפה ושמה לי את השיר : estoy aqui וממש התלהבתי, שמנו את השיר כל הזמן בריפיט. האמת היא שהתקשתי להבין אם היא שרה בספרדית או בפורטוגזית... זה היה מוזר... וגם השם שאקירה נשמע לי מזה מוזר.... את שאר השירים שמענו פחות.... מדי פעם המשכתי לשמוע את השם שאקירה, כשהיא זכתה בגראמי, או כששמו אותה ב-100fm. אני זכרתי אותה שחורה, ופתאום יום אחר ראיתי אחת בלונדינית ואמרו לה "שאקירה" ...... הייתי קצת בשוק..... ואז אמרו ששאקירה עומדת להוציא תקליט באנגלית והוא יהיה בינלאומי, ושמעתי את suerte וממש התלהבתי. אמרתי לכולם - תזכרו את השם הזה
ומשם הכל היסטוריה...

Hurakano

New member
אני....

אני בתור ישראלי פטריוט וקופץ בראש (כן... כן... לפעמים אני כזה חמאר מה לעשות...) ישר האמנתי לשמועות ששאקירה נאצית ושרפתי תמונות שלה ושנאתי אותה... אחר כך באו ojos así ו- suerte שנורא התלהבתי ממנו אבל ת'אמת יותר הלכתי לפי הקטע ששאקירה נאצית ולהתרחק מהשירים שלה... כאילו לא אהבתי בכפייה חחח משהו כזה... אחר כך בא השיר שכבש אותי ciega sordomuda והכתבה ב- 7 לילות שגרם לי להתאהב בה... פשוט הייתי כל כך שמח לשמוע שהיא לא נאצית, שהיא מכחישה בפנינו את זה. חחח... חוץ מזה תמיד התלהבתי ממנה היא כזאת פ33333ה....

smgfan

New member
../images/Emo63.gifטוב, אצלי זה היה ככה:

יש לי דוד שהוא משוגע על מוזיקה לטינית והוא כל הזמן שמע מוזיקה לטינית והכיר הרבה זמרים לטיניים וכו'... אז בפעם הראשונה שראיתי את שאקירה היה מתי ששודר טקס הגראמי הלטיני השני, מתי זה היה? ב-99 בערך? או קצת לפני? בטקס שהיא שרה את Ojos Asi עם השיער הבלונדיני והתלבושת האדומה. דוד שלי אהב בעיקר את טאליה, וכשראינו את הטקס ושאקירה שרה וכל זה הוא התעצבן קצת (הוא מאוד קנאי) - ואמר לי שזאת שאקירה ושהיא סתם, היא לבנונית, והשיר שהיא שרה הוא היחיד שיפה וכל השירים האחרים הם סתם שירי רוק מגעילים- טוב אז ראינו את הטקס ואת תכעסו עליי.... אני קראתי לה שרמוטה וצחקתי עליה...
בקיצקץ- עברו איזה שנה-שנתיים ואז היה את הקליפ של שאקירה (suerte) בויוה, ודוד שלי הראה לי אותו והוא אמר לי שזה שיר נחמד-לא משהו, אבל שהקליפ פצצתי!!! ואז לאחר מכן ראיתי את הקליפ ב-MTV והתחלתי להתלהב כמו כולם! ושמעתי את underneath your clothes ושמעתי גם את ready for the good times- ראיתי שזה יפה, התלהבתי וקניתי את הדיסק!!! ומאז אהבתי את שאקירה...

למעלה