הפגישה השבועית

הפגישה השבועית../images/Emo34.gif

מחר (26.3.03) תארך הפגישה השבועית של "הצבעים שלנו-נוער גאה למען מיעוטים". הצבעים שלנו הנה תנועת נוער הומו לסבית וחברים הנאבקים יחד לשם שוין לכל.
הצטרפו גם אתם, לצבעים שלנו
הגיעו מחר ב19.30 לסניף מרצ ת"א, פינסקר 25. דברו בצבעים שלכם

הגאווה אינה נחלת השמאל,

אבל השאיפה לשוויון (כולל למי שאינו הטרוסקסואל), היא אבן יסוד בשמאל (כפי שכתבת אתה בפורום אחר), ועל כן הגיוני שקבוצה הדורשת שוויון תמצא את עצמה מזדהה עם השמאל.

idoz

New member
הומו=ביזבוז של חמצן

זה היה כתוב בעיתון קיר של הבה"ס שלי ואז כתבו על זה בעיתון בה"ס . סתם שתדעו.

EverMan

New member
אני לא אמחוק את ההודעה הזו -

ואני מקווה שתתנו לו יפה על הראש.

Azazel

New member
ממש חבל, שבתחילת המאה ה21

יש כאן אצלינו אנשים שדומים במחשבה שלהם למחשבה של תושבי המדינות השכנות לנו.

אם זה היה כתוב בעיתון קיר של

הביצפר אז הייתי רוצה לדעת איפה אתה לומד. אם זאת הדעה שלך אז תהייה לי בריא. מגעיל. שלא תעז לכתוב יותר דברים כאלו. מצדי תכתוב את זה בפורום מולדת והליכוד שם רוב הכותבים יסכימו איתך כנראה.

idoz

New member
תקשיב מה זה עיתון קיר

יש פלקט ועליו מועצת התלמידים מדביקה כתבות וכותבת דברים ואנחנו (התלמידים) גם יכולים לכתוב דברים. במחצית מועצת התלמידים מוציאה עיתון אמיתי, ובו נכתב שבעיתון הקיר נכתבו קללות על הומואים. אני ממש מצטער שבדמוקרטיה לכל אחד יש הזכות להביע את דעתו בפומבי. *ציניות לכל מי שלא הבין*

נו, באמת.

אם הייתי במקומך בשנייה שהייתי רואה את זה הייתי הולך למנהלת ודורש ממנה לבטל את המועצת תלמידים. בושה לבית-ספר שלך.

idoz

New member
ונעמן מודה בטעותו

Make love, not war (7:36 PM) : מה עשית כשראית את זה? Sgt. Zim (7:37 PM) : את מה? Make love, not war (7:37 PM) : את המודעה המפגרת הזאת בעיתון Sgt. Zim (7:37 PM) : כלום הכתבה בעיתון כתבה למה במאה ה21 יש כאלו אנשים Sgt. Zim (7:37 PM) : היא התייחסה למה שנכתב בעיתון קיר Make love, not war (7:38 PM) : רגע, התייחסו למודעה שהייתה בעיתון קיר בעיתון המחולק? Sgt. Zim (7:38 PM) : כן! Make love, not war (7:39 PM) : נגד מה שהיה בעיתון קיר כמובן Sgt. Zim (7:39 PM) : נכון Make love, not war (7:40 PM) : למה בכלל היה את הדבר הזה בעיתון קיר? Sgt. Zim (7:40 PM) : כי כל התלמידים יכולים לכתוב בו, הוא נמצא על בריסטול בכניסה אתה פשוט לוקח טוש ורושם עליו משהו Sgt. Zim (7:41 PM) : מועצת התלמידים כותבת בו כתבות . ושאר התלמידים גם יכולים לכתוב שם דברים, כל מה שרוצים Make love, not war (7:41 PM) : הייתי פשוט קורע את זה Sgt. Zim (7:42 PM) : אני לא ראיתי את זה. רק בעיתון קראתי על זה ובינתיים הם הורידו את זה Sgt. Zim (7:42 PM) : (מחליפים בריסטול כל חודש) ולמי שתוהה, הלוג לא מזוייף.

למעלה