הפגישה מחר

הפגישה מחר

אחרי כל הרשומות והתגובות, אני מזכירה, מחר תיערך פגישה שלנו - עורכי עמוד הבית, בצלאל מנהל הבלוגיה ואני - עם הבלוגרים שירצו בכך (אנונימיות מובטחת). הפגישה תתחיל ב-12:00, בית תפוז אנשים, בן-גוריון, 30 רמת-גן. קומה ד'. הגישה נוחה להפליא, אלפי קווי אוטובוס מגיעים לפה.

Bezalel P

New member
יש חניה על רחוב בן גוריון (כחול-לבן)

וברחובות הסמוכים. יש חניון ממש מול פתח משרדי תפוז, אבל אני לא זוכר מה שעות הפתיחה שלו ביום שישי, ויש את חניון "נטע" (בית נח) שנסגר ביום שישי בשתיים. פניה ראשונה ימינה אחרי תפוז (לפני ז'בוטינסקי).

Dantel

New member
וואו, איזה כשרון

באמת שניסיתי אתמול, ללא הצלחה, לעזור לעכבר ונשארתי בעצמי תמהה כמוהו.

suki da yo

New member
היה מעניין.

אני לא יכולה להגיד שקיבלתי רק את התשובות שרציתי לשמוע, אבל קיבלתי תשובות. בעיקר- שמעתי על השינויים המאוד מאוד גדולים שהולכים לעבור על דף הבית ועל דף הבלוגיה בעתיד, כאלה שיהפכו את המריבות הנוכחיות לדי מיותרות (ויצרו מריבות חדשות, אין ספק.. אבל על זה נתחיל להילחם אחר כך). כבר שמעתי שהתקפלתי, אז אני כמובן ממהרת להכריז שלא, אני לא מרוצה לחלוטין ממצב העניינים הנוכחי ולא הכל פרחים ושושנים ויש עוד דברים שמפריעים לי, ואני אמשיך לדבר ולהתעצבן עליהם. דבורית וכל מי שהיה שם שמע את הטענות שלי, וגם ישמעו בעתיד, אבל אמרתי את כל מה שהיה לי להגיד, בכל נושא. והיתרון הגדול של להיות שם פנים אל פנים הוא שכל טענה שלי קיבלה תשובה באותו רגע, ולא נוצר מצב שאני ארגיש שמתחמקים מלענות לי. שוב, קיבלתי כמה תשובות שלא אהבתי (וידעתי שאני אקבל. בכל זאת לא חשבתי שפנים אל פנים אני אקבל תשובות אחרות, ואני מודעת לאופי הכלכלי של תפוז: תכנים פופולרים, פרסומות משלמות את השכר, זרובבלה ושות' מביאים הרבה גולשים) אבל הרגשתי שהקשיבו למה שהיה לי להגיד. לפעמים גם הרגשתי שהבינו איך זה נראה מהצד שלנו, שהבינו שיש עוד דרך. עכשיו צריך שניים לטנגו. אני באתי ואמרתי מה שהיה לי להגיד. נראה מה יעשו עם זה.

למעלה