הפגישה נדחתה ליום שני הקרוב.

Brendan

New member
הפגישה נדחתה ליום שני הקרוב.

הפגישה בין ראש הממשלה אריאל שרון לבין נציגי ארגון הנכים, שהייתה אמורה להתקיים מחר, נדחתה ליום שני בעקבות מחלתו של ראש הממשלה. מיבזק מאת: אפרת וייס כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט המיבזק כאן

מ ב ק ר ת

New member
ראש הממשלה עושה צחוק מהנכים

ניראה שאריאל שרון לא מתייחס ברצינות לשביתת הנכים, ולנכים ביכלל. איך אתם לא מבינים את זה? הגיע הזמן להזיז עניינים, ולהראות לו מאיפה משתין הדג. למה אתם מחכים? בסופו של דבר גם כאשר הוא יפגש עם הנכים הוא ינסה להסביר לכם שאין כסף למדינה, ולא תקבלו דבר, זה כל כך ברור ולכן הוא דוחה ודוחה את הפגישה. אתם כל כך תמימים ומאמינים שאכן "יצא עשן לבן" עשן אכן יצא ולא לבן, רק שחור משחור.

Brendan

New member
לי יש נבואה אחרת...

אני רק יכול להניח שראש הממשלה מודע למצב הביטחוני המעורער בישראל וכן למצב הכלכלי הלא ברור. אני מניח שהוא מצפה להתרדרות נוספת בימים הקרובים, עובדה שתביא לדחיקה מיידית של הבעיות הכלכליות והחברתיות. מה שלא יהיה, אני מקווה שהוא יהיה בריא בהקדם. (לפחות יש לו חווה גדולה שם הוא יכול להבריא ואילו לאחרים נישאר קצת מקום במיסדרונות של המחלקות בבתי החולים)

Brendan

New member
פעולות מחאה...

כאשר לאנשים אין מה להפסיד יותר הם מסוגלים לעשות דברים קיצוניים כמה סיבובי מתיחה צריך על-מנת שמנגנון המעורר בשעון של ראשי המדינה יתחיל לצלצל?

למעלה