הפגישה עם אלוט: תלמה, ביזי, עמליה

Sechel

New member
הפגישה עם אלוט: תלמה, ביזי, עמליה

תלמה, ביזי, עמליה ולכל משתתפי הפורום. אינני יודעת כיצד הפגישה ביום שלישי תיראה, אבל, אני יודעת איך הייתי רוצה שהפגישה תיראה. הרי לא כל יום נציגי אלוט יהיו מוכנים לפגוש אותנו. בכדי שהפגישה עם נציגי אלו"ט תהייה מוצלחת – יש צורך לתכנן ולהתכונן. לבוא מוכנים. נראה לי חשוב לתת את הדעת על הנקודות הבאות: 1. מיהם נציגי אלו"ט שישתתפו בפגישה ? מה מספרם ומה תפקידם ( חשוב ! ) 2. מי יהיו נציגי הפורום הזה ? וכמה יהיה מספרם ? ( האם 10 נציגים זה אפקטיבי ? ) 3. מי מנציגי הפורום יוביל את הפגישה ? ( אי אפשר שכולם יובילו את הפגישה ) 4. מה מטרת הפגישה ? ( מה המטרה של אלוט ? ומה המטרה שלנו ? - וזאת כדי למנוע מצב של "התפזרות". כדאי שהפגישה תהיה ממוקדת ). 5. איזה נושאים / תכנים אנחנו רוצים להעלות ? ( אי אפשר לדבר על כל הנושאים - מפאת הזמן שיוקצב לפגישה. יש לחשוב על הנושאים הרלוונטיים והבוערים ביותר ) 6. איזה יעדים אנחנו רוצים להשיג מהפגישה הנ"ל ? 7. מה מבחינתנו יחשב כהצלחה ? מה לא יחשב כהצלחה ? ההכנה לפגישה נראית לי חשובה להצלחתה. מה דעתכם ? אני רוצה שנבוא לפגישה חזקים, יודעים ומתוכננים

beezi

New member
את צודקת, צריך להתארגן, תיצרי קשר

עם שאר חברי הפורום, ונדבר.

Sechel

New member
אני מציעה פגישה מקדימה ואחכ פ סיכום

לכל חברי הפורום: אני מציעה שנקיים פגישה מקדימה - רק משתתפי הפורום, כשהמטרה של הפגישה המקדימה תהיה לתכנן/להכין את הפגישה עם אלוט ( דרך מסרים וטלפון הדבר לא אפקטיבי ). לדבר על הנושאים שיועלו, סדר העלאת הנושאים, חלוקת תפקידים ( למפגש עצמו ) מדדים למדידת הצלחת הפגישה וכו. בפגישה עם אלוט, אני מציעה שלא יווצר מצב שכל אחד יעלה דברים מהבטן ( זה יהיה "לא מסודר" ). דברים צריכים להעשות בצורה שכלתנית מסודרת וקונקרטית - לעניין. אחרת אנחנו יכולים פשוט לפספס המון. לאחר הפגישה עם אלוט, אני מציעה פגישת סיכום. מה היה בפגישה, מה לא היה, מה יכולנו לעשות אחרת, האם כדאי לתכנן פגישת המשך וכו. נ.ב. ככל שנאסוף יותר עובדות שמחזקות אמירות שלנו - כך ידינו תהיה על העליונה מה דעתכם ?

שלחתי לך מסר. את מוזמנת להצטרף.

שלום לך ולחברי הפורום, חסרים לי אנשים נוספים לפגישה. יש הרבה יותר שמות שהשתתפו בשרשור ונדמו כאשר נוצרה ההזדמנות להפגש פנים אל פנים היכן את\ה\ם? אני אשמח להצטרפותך. תודה. תלמה.

dan52

New member
יום שלישי תפוס

אני עובד בימי שלישי עד שעות הלילה בכל מקרה אל תבואו בגישה שלילית ,זה נראה כאילו אתם מתכוננים למלחמה ולא לפגישה ידידותית

Sechel

New member
גישה

זה בדיוק העניין. על הגישה צריך לסכם בינינו - לחשוב על יתרונות וחסרונות של כל גישה לפגישה !!!

doroniz

New member
פגישה ביום ג'

לצערי לא אוכל להצטרף לפגישה ביום ג' בגלל התחייבויות קודמות שאינני יכול לבטלן. נראה לי שמתגבש כאן קו חיובי לשיתוף פעולה בקרב הורי הפורום ולאיחוד כוחות על-מנת להשיג מטרות שונות ומגוונות. בנקודה זו כולנו יכולים להתלכד סביב גוף כמו אלו"ט שבטוחני שיוכל לתת מענה למטרות - אולי לא לכולן, אולי לא מיידית, אולי לא לשביעות רצונם של כולם - אבל זו התחלה טובה. נראה לי מאוד הגיוני שהורי הפורום יקיימו פגישה מקדימה שבה יתואמו הציפיות והמטרות מהפגישה וממה שיבוא אחריה. בהצלחה לכולנו. אשמח לשמע ולקרוא דיוחחים וחוויות מהפגישה. אשמח לסייע לקראת ואחריה. שבוע טוב, דורון.

anidnd

New member
מסכימה בהחלט!

אשמח להגיע לפגישה מקדימה. אולי כדאי שכככככככל משתתפי הפורום יביעו את משאלותיהם על גבי הפורום, או במסר אישי לתלמה או לכל מי שמתנדב להשתתף, על מנת שנוכל לרכז עד כמה שיותר דיעות של כמה שיותר אנשים, גם אם הם לא יכולים להגיע פיזית למפגש. אם לא נקיים פגישה מקדימה כזאת, ניראה די מדולדלים ולא מגובשים ולא מאורגנים והפגישה עלולה להפוך לבלאגן שלם. כדאי גם למנות "דובר" שלנו על מנת שנהיה עד כמה שיותר אובייקטיבים ועובדתיים, ולא נדבר רק מהבטן.

נונינה1

New member
לתשומת לבכם ......הפורום אינו ארגון

עם קוים מנחים, ומשתתפיו הינם אנשים פרטיים עם דעות ורצונות שונים, אנחנו לא מגובשים ולא אמורים להיות כאלו. וזה לדעתי המסר לאלו"ט - בכל הנוגע לפתרונות לגיל הרך, צריך לאפשר להורים לקבל מימון לכל סוג טיפול שיש בתחום ולא לייצג רק שיטה או תפישה אחת. זאת על מנת לייצג את מרבית ההורים לילדים האלו.

anidnd

New member
אחדות לא של טיפולים אלא

להציג חזית אחידה, ולומר לאלו"ט שאנחנו שם לא רק בשביל עצמנו (לי אישית אין כרגע כל עניין / ויכוח או דרישות מאלו"ט ואני מתכוונת להגיע רק בבחינת "כוחנו במספרנו"), אלא שאנו מייצגים אנשים רבים. אין הכוונה לדרוש מאלו"ט לתמוך בשיטת טיפול זו או אחרת, אלא לנסות ולראות כיצד אנו מנתבים את כל האנרגיות שלנו ושלהם, וכיצד הפורום הזה לא הופך לחזית נגד אלו"ט אלא חזית שיכולה לתמוך באלו"ט ולהיתמך על ידה.

שמואל מ

New member
בעד ניתוב חיובי של אנרגיות ההורים

מסכים עם המסר שלך כי הוא בגישה חיובית זה לגטימי שנהייה ביחד גם בשביל עצמנו אך ובעיקר בשביל כלל אוכלוסיית הילדים האוטיסטים הצעירים בישראל וזו התפיסה בגדול של הרבה הורים באלוט. את עיקרון כוחנו במספרנו בעורמתנו ובהכרת זכיותנו כאזרחים במדינה צריך להפעיל ביחד מול משרדיי הממשלה : חינוך רווחה ואוצר. שבוע טוב לכולנו שמוליק מ

beezi

New member
נונינה1 אנו מצפים שתשתתפי גם כן?!

אנו מבקשים לייצג את כלל הילדים ואת מגוון השיטות. אנו רוצים לערוך בירורים לגבי מספר נושאים, כמו: 1. החזרים כספים מקופ"ח עבור טיפולים פרא-רפואיים 2 . המחקר הפיקטיבי - ולאן זורמים הכספים? 3. סומכים /וסומכות - עבור כלל הילדים המטופלים בשיטות שונות. 4. לקבל מהם עקרונות, ומידע לגבי מה אלו"ט עושה למען גני ילדים לגיל הרך ולגני משרד החינוך. היינו רוצים שהורים נוספים לילדים מגילאים גדולים יותר ישתתפו אף הם, כדי שנוכל להציג את שאלותיהם/עמדותיהם גם כן.

למעלה