הפגישה שלי עם עפר על הסט של האלופה

דני309

New member
הפגישה שלי עם עפר על הסט של האלופה

אוקיי אז קודם אני יציג את עצמי. קוראים לי דני אני בן 17 ואני סובל מעודף משקל, המשקל שלי כרגע הוא 192 ק"ג גובה 1.82, אני מאוד מאוד אוהבת את עפר שכטר והיה לי חלום ללכת לבקר על הסט של הטלנובלה החדשה שהוא משתתף בה. אני רוצה לספר לכם על החויה שעברתי.. אז ככה, לפני שבוע אני ואחותי הלכנו לסט של הצלומים של הטלנובלה, באנו לראות איך מצלמים ואני באתי במיוחד בשביל עפר, אני כבר מעריץ שלו מתחילת אקזיט עוד כשהייתי בן 14 והייתי נמוך ועפר היה מעודד אותי ואומר לי שאני עוד קטן ושאני יגבה ואין לי מה לדאוג.. אחרי שנתיים שלא יצא לי לפגוש אותו, סוף סוף זה יצא והוא היה שם במזדרון, עברו שנתיים ואני תפסתי גובה והוא לא זיהה אותי, ואז אמרתי לו זה אני דני והוא כזה היה בשוק ואמר דיי דני?? מה קורה אחי?? איך גבהת! אני כ"כ שמח בשבילך, עדיין עושה ראפ? ואז אמרתי לו שכן והוא היה עם פה לגמריי פעור..ואז הוא חיבק אותי ונישק את אחותי, ואמר לנו אם אנחנו רוצים לראות אותו משחק באיזה סמנה, כי הוא חייב לעלות, ואז אני אמרתי בטח! ואז הוא טפח לי על הגב ועלינו במעלית. במעלית כשהיינו כולם קרובים אחד לשני שמתי לב פתאום שעפר נראה לי כ"כ קטן, אבל לא אמרתי כלום וראיתי שהוא קצת מובך, בכל זאת עברו שנתיים. ואז יצאנו מהמעלית ואיזה אשה אחת התנפלה עליו והתחילה לאפר אותו ואז הוא הכניס אותנו לאולפן, ואז איזה אחד עם אוזניות שאל אותו מה אני עושה כאן ועפר אמר זה בסדר הם איתי... ואז ראיתי אותו עושה את הסצנה והוא משחק ממש טוב! כשהוא יצא מהסט הוא לבש חולצה כזאת של כדורגל שממש אהבתי, אז אמרתי לו בצחוק, יש לך חולצה יפה, ואז הוא אמר רוצה אותה? ושאלתי אם אפשר אז הוא אמר בטח והוא הביא לי אותה, ואז אמרתי לו שזה בטוח לא יעלה עליי ועפר אמר לי לבוא עוד חודש חודשיים שוב והוא רוצה שאני אבוא אם החולצה שהוא הביא לי עליי! אתם לא יודעים מזה עשה לי!! אף פעם אף אחד לא האמין בי ככה, ואז הוא שוב אמר, ראית איך הצלחת לגבוהה ככה, כשאתה רוצה כל דבר אפשרי! ואז אמרתי לו, בוא נעשה עסקה אם אתה תצליח להרים אותי עוד חודש חודשיים אני כאן עם החולצה שלך עליי.. ואז הוא חייך במבוכה וניגש אליי וניסה להרים אותי ונפל על הרצפה... חח הוא לא הצליח ואז הוא אמר אני זה לא דוגמא אתה רואה שגם לא הצלחתי לגבוה.. חחח נראה לי שמכל השיחה הזאת רק הבכתי אותו, אתם לא יודעים כמה הוא היה אודום אבל הוא מכיר אותי, הוא יודע שאני קצת סטלן... ולשנינו יש הומור עצמי... וזה טוב! אח"כ אחותי הלכה לראותא ת יהודה לוי והשאר וכולם באמת היו מדהימים אבל עפר הוא היחיד שמבין אותי ובלי כל הקלשאות האלה, הוא הבן אדם הכי טהור והכי לא צבוע בעולם! יש לי תמונות אבל אני לא ישים, אולי בפגשיה שלנו בעוד חודש חודשיים כשאני יראה יותר טוב נצטלם שוב ויהיה לי אומץ לשים.. אז יאללה היה לי כיף לשפוך כאן וספר לכם על הפגישה שלי עם עפר על סט הצילומים ל"אלופה". דני

דני309

New member
תודה רבה!!!

אני ממליץ לכל אחד ממכם לפגוש את עפר, זה בן אדם באמת שאפשר לדבר איתו. פשוט בן אדם טוב.

כיף לך../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

תשמע עפר צודק! אם ממש רוצים יכולים! וגם אם לא תיכנס לחולצה של עפר (שזה די לא שפוי להיות בכזאת מידה
) יש לך חולצה שלו

דני309

New member
תודה רבה לך על התמיכה!!!

באמת אחלה של אנשים אתם! כן גמאני חושב שלמימדים של עפר אני לא יצליח להגיע, אני חושב שהוא קצת רזה מדיי וגם הוא הרב יותר נמוך! אבל החולצה זה רק הסמל כמה הוא מאמין בי ותומך!! אני אוהב את הבן אדם הזה! וגם אותכם!

כייף לך../images/Emo8.gif../images/Emo187.gif

איזה חמוד עפר
הוא צודק-אם רוצים באמת יכולים
שמחה שנהנת וכייף לך-יש לך חולצה שלו!חח

דני309

New member
לא זוכר..

הייתי יותר נמוך מעפר, אולי 1.56 וכתבתי לעפר מכתבים והוא תמיד ענה ואמר לי לא לדאוג, ושאני עדיין קטן ויש לי זמן לגבוה.. והייתי רואה אותו באולפנים ותמיד הוא היה לי כמו אח גדול! בשנתיים גבהתי 26 ס"מ, הפעם האחרונה שהוא ראה אותי זה היה לפני שנתיים, בגלל זה הוא היה בשוק, וגם העלתי, בפעם האחרונה שהוא ראה אותי שקלתי 76 ק"ג.. אבל בכל זאת הוא זיהה אותי והוא ממש התלהב לראות אותי וחיבק אותי... זה היה מוזר שפתאום הוא הסתכל עליי מלמטה, הרגשתי קצת עצוב, כאילו הוא נשאר שם ואני גדלתי.. כי גם אף פעם לא היה מרוצה מהגובה שלו, הוא סיפר לי במכתבים וכלם יודעים את זה. אבל מזה משנה עם הנשמה שיש לו, תאמינו שאלוהים בירך אותו בדברים אחרים.

lu4

New member
בירך בירך...../images/Emo8.gif

והוגבה והמראה החיצוני באמת לא משנה.. העיקר זה מה שבפנים, ועפר באמת נחמד.. ספר קצת איך היו השחקנים האחרים?

לדני

לא רק עפר נשמע בנאדם טוב, גם אתה..כל הכבוד על האומץ הרב שלך..לפי איך שקראתי אתה נשמע בנאדם עם לב טוב...ואני בטוחה שאני צודקת... עכשיו, עפר הוא נשמה טובה....אני יודעת כמה הבנאדם הזה טוב לב... וזה חלק מאוד גדול בזה שאני מעריצה אותו... דני אומר לך עוד פעם כל הכבוד..ועפר צודק..עם רוצים משהו מצליחים..רק צריך רצון... ותודה שחלקת אתנו את זה.. -לירון-

אני חייבת לומר שוב..

עפר בנאדם מקסים! אין עוד בנאדם כמהו... הוא באמת נותן השראה וכוח... הוא בנאדם עם לב זהב!...פשוט בנאדם יפה מבפנים ויפה מבחוץ!

דני309

New member
../images/Emo13.gifתודה!

חזרתי עכשיו מאיכילוב (אני במעקב שם) ספרתי לרופא שלי על הכל ועל איזה נחמד עפר היה והוא ממש שמח בשבילי, חח איך הרופא התפלא... ואז עליתי על ההליכון כדי לרוץ, אז כל הזמן אמרתי לו תגביר תגביר מהירות, ואז הוא אמר, פשש צריך לשלוח אותו כל שבוע לעפר ... חח

דני309

New member
אני לא ממש יודע את השמות של האחרים

רק את יהודה לוי, אבל הוא לא ממש דיבר איתי הוא היה יותר עסוק בעצמו וכשבא איזה צלם אז הוא עשה פוזה למצלמה... הייתה שם איזה שחקנית שממונת חמודה שכל הזמן באה לעפר וצבטה לו את הלחי כשדברתי איתו, ושאלה אותי נכון שהוא חמוד? נכון? והיא הייתה ממש מתוקה!

דני..../images/Emo90.gif

אני לא מכירה את עפר אישית, וכמובן שאי אפשר להכיר בנאדם דרך תוכנית טלוויזיה, אבל ממש שמחתי לשמוע שהוא תמך בך ונתן לך את ההרגשה שגם אם כולם יעזבו אותך הוא תמיד יהיה "לצדך" וייתן לך את הכוח להמשיך הלאה ולא לוותר!
הכל שאלה של אמונה וכוח רצון!

במפר18

New member
אני לא מבין למה אתם כ"כ מתלהבים ממה

שעפר עשה???????? כאילו אפשר לחשוב!!! הוא רצה להרים אותו ולא הצליח אויש נו באמת!! איזה מעשה טוב הוא עשה!! ממש מלאך....

למעלה