דיווח מהמפגש
אתמול היה המפגש השלישי של קבוצת הסוד הירושלמית. שהיה מצויין, וכנראה המפגש הכי טוב שהיה לנו. גם יצא שהוא מאוד התארך. זה מוזר לי לנסות לפרט כאן מה הולך במפגשים, כי אין דרך להעביר את התחושה הטובה, והאפקטיבית שאפשר לקבל מהמפגשים האלה. אני רק יכול להגיד שעצם זה שקבוצה של אנשים בעלי רצון אמיתי, ומעורבות אמיתית בהתפתחות האישית שלהם, יושבת יחד, ואנשים מדברים על מה שהם עושים ועשו, ומשתפים באייך הם עשו זאת ואיזו התקדמות הושגה, זה מסוג הדברים שמקדם מאוד, ומלמד מאוד. וזה כמובן נהדר לראות את האנשים פנים אל פנים, זה מעלה את התקשורת בכמה רמות. היו המון נושאים שעלו לדיון. דיברנו על החשיבות של הצבת מטרות, וניסינו לראות אילו מטרות הצבנו לעצמנו ואייך אנחנו עומדים בהן. היה דיון על ההבטחה המאוד גדולה להצלחה שיש בסרט, והאם היא ריאלית ומה הופך אותה באמת לריאלית. דיברנו על פרדיגמות (העדשות שבהן אנחנו מסתכלים על החיים) ואייך הן מופיעות בהתנהגויות שלנו, ובדרך שבה אנו מדברים. דיברנו על התת מודע שלנו, אייך הוא יכול לעבוד נגדנו, ואייך הוא יכול לעבוד בעדנו. וכמובן היו עוד הרבה מאוד נושאים אחרים. אני חשתי שהמפגש היה מצויין. בברכה שפי שפע