הפגישה של קבוצת הסוד הירושלמית

kikona126

New member
תספרו לתל אביבים שביננו איך היה בפגישה

כמה פגישות כבר היו עד עכשיו? (ואם בא לכם, אתם יכולים להוסיף תמונות מהפגישה

פנינה51

New member
נכון שפי אנא שתף אותנו

מה היה הפעם במפגש שהיה בירושלים נשמח לשמוע שבוע טוב ומבורך

דיווח מהמפגש

אתמול היה המפגש השלישי של קבוצת הסוד הירושלמית. שהיה מצויין, וכנראה המפגש הכי טוב שהיה לנו. גם יצא שהוא מאוד התארך. זה מוזר לי לנסות לפרט כאן מה הולך במפגשים, כי אין דרך להעביר את התחושה הטובה, והאפקטיבית שאפשר לקבל מהמפגשים האלה. אני רק יכול להגיד שעצם זה שקבוצה של אנשים בעלי רצון אמיתי, ומעורבות אמיתית בהתפתחות האישית שלהם, יושבת יחד, ואנשים מדברים על מה שהם עושים ועשו, ומשתפים באייך הם עשו זאת ואיזו התקדמות הושגה, זה מסוג הדברים שמקדם מאוד, ומלמד מאוד. וזה כמובן נהדר לראות את האנשים פנים אל פנים, זה מעלה את התקשורת בכמה רמות. היו המון נושאים שעלו לדיון. דיברנו על החשיבות של הצבת מטרות, וניסינו לראות אילו מטרות הצבנו לעצמנו ואייך אנחנו עומדים בהן. היה דיון על ההבטחה המאוד גדולה להצלחה שיש בסרט, והאם היא ריאלית ומה הופך אותה באמת לריאלית. דיברנו על פרדיגמות (העדשות שבהן אנחנו מסתכלים על החיים) ואייך הן מופיעות בהתנהגויות שלנו, ובדרך שבה אנו מדברים. דיברנו על התת מודע שלנו, אייך הוא יכול לעבוד נגדנו, ואייך הוא יכול לעבוד בעדנו. וכמובן היו עוד הרבה מאוד נושאים אחרים. אני חשתי שהמפגש היה מצויין. בברכה שפי שפע

kikona126

New member
נשמע ממש מעניין ומרתק.

אנחנו צריכים לארגן פגישה שכזו, פגישת פורום. הפורום כבר הפך להיות מאוחד והגיע הזמן לכך

למעלה