הפגם שבגבר

הפגם שבגבר../images/Emo32.gif

מנצלת את הבמה לקצת תמיכה נפשית. תגידו - יש גברים לא שרוטים? אני מיואשת! עוד סיבה למה לא לעשות ילדים: יצא לך בן - יהיה שרוט וימרר לנשים את החיים תצא לך בת- כל חייה תהיה מתוסכלת מגברים (ע"ע יצא לך בן)

הגבר הרצוי ...

איננו מצוי. הגבר המצוי, איננו רצוי. ואם כבר גילית אחד שהוא גם רצוי וגם מצוי, במהרה תגלי שהוא גם ... ... נשוי
וברצינות, האם שמת לב לכך שיש כמה רווקים מבוקשים כאן בפורום? [ואם כבר ניסית את כולם, והגעת למסקנה שגם הם שרוטים, אנחנו מבקשות שתפרטי לאלתר את כל השריטות המדוברות אחת לאחת, עם כל הפרטים העסיסיים, כולל שמות ותמונות אם אפשר
]

I s t a r

New member
בפורום???

מה קרה לך את??? ברור שהם שרוטים!!! הם לא רוצים ילדים!!!שופכים זרעם לשווא הערלים האלה ! שאלוהיפ יסלח להם.. (שכחתי משהו??)

Nataly A

New member
זה מזכיר לי שתמיד תהיתי

כשאישתו של אבא שלי כל פעם הייתה בהריון שאלתי את עצמי מה עדיף? שיביא בן, ואז יחנך אותו להיות שוביניסט מדכא נשים? או שיביא בת וילמד אותה שיעודה בחיים הוא לשרת גבר?

gertrude

New member
לא.

אין גברים לא שרוטים (ואני בספק אם יש נשים כאלו...). צר לי
.

barak001

New member
נו באמת

ההכללות וההפרדות האלה בין גברים לנשים מוגזמות (כן, אני יודע שזה בהומור ובכל זאת...) קיים רצף של אינסוף אפשרויות בין נשיות לגבריות שהמין בכלל לא רלוונטי לו. אבל גם הציר הזה צריך להיעלם. הוא מיותר לחלוטין...

למעלה