הפגנה ביום ששי הקרוב בירושלים

קמנצינד

New member
הפגנה ביום ששי הקרוב בירושלים

אנחנו יודעים שליבך עם גלעד זו השעה להשמיע את קולך! המפתחות לחופש של גלעד נמצאות אצל ראש הממשלה, אנחנו מול ביתו עד שגלעד בבית. הצטרפו אלינו ביום שישי ה20.11 בשעה 10:00 מול מעון ראש הממשלה בירושלים (פינת הרחובות עזה ורמב"ן). הסעות ייצאו מתל אביב, לפרטים, ברק: 054-5884001 * ניתן להגיע מהתחנה המרכזית בקווים: 19, 32, 74 לפרטים נוספים והרשמה להפגנות: [email protected] פייסבוק-Shuvu Jerusalem 4 Gilad Shalit We know you heart is with Gilad. This is the hour to have your voice heard! The keys to Gilad's freedom are with the Prime Minister. We will be infront of his house until Gilad is home. Join us: Friday, November 20th at 10:00 Next to the Prime Minister’s house (the corner of Gaza St. and Ramban St. , Jerusalem) Transportation from Tel Aviv, for details call Barak: 054-5884001 Busses form the central bus station: 32, 19, 74 For further details: [email protected] Facebook: Shuvu Jerusalem 4 Gilad Shalit

המתוק26

New member
בבקשה תעברו לקריה בתל אביב

זה יהיה הרבה יותר צורם ואפקטיבי לראש הממשלה,כי לתל אביב יש קונוטאציה של עיר עסקים,ופעילות משק ענפה,והפגנה כזאת מאיימת על האוירת העסקים הטובה ,ומלחיצה את ראש הממשלה

המתוק26

New member
בדיוק כך,הם יפחדו מפקקי תנועה,שיהרסו

להם את העסקים, ויגרמו לעיכוב בפגישות ,ויפנו אצבע מאשימה אל ראש הממשלה,שהוא יחשוש לאבד את כיסאו, ויעשה את מה שצריך, עיסקת שבויים מיידית

וזה גם ליד הבית שלך...

אבל אם תחשוב על זה, תבין שבעצם עדיף לך שזה יהיה בירושלים. כי אם זה בירושלים לפחות יהיה לך תירוץ למה לא באת. אבל אם זה יהיה בתל אביב ואתה בכל זאת לא תגיע (כי אתה עסוק כל היום בכתיבת הודעות בפורום התואמות את גילך ומנת משכלך, כאשר סכומם לא עולה על 30), אז איך תתרץ את זה? תחשוב על זה...

המתוק26

New member
עדיף בכול זאת בתל אביב,

גדי שהמאבק יצליח מהר יותר,ואני אדע שאתה מתפוצץ מכעס,זה יעשה לי את היום:)

בני1234

New member
אפשר גם בצומת הערבה

זה רחוק ונותן תרוץ טוב לכולם למה לא להגיע

המתוק26

New member
אז אתה מצדיק אותי,שצריך בקריה בתל אביב

ככה לא יהיו לתומכים תירוצים,למה לא להגיע ,אבל האמת נמאס לי מהשיטה האידיוטית הזאת שבה מתנהלת מדינתנו, שצריך להפגין בשביל לקבל את מה שצודק ומגיע, ולכן אני יארגן מאבק חדש לשינוי שיטת ההחלטות במדינה, לשיטה פי 1000 יותר דמוקרטית,שתאפשר לכול העם להשתתף באופן שווה בהליך קבלת ההחלטות ,השיטה היא משאל עם על כול הצעת חוק או החלטה שיציעו חברי הכנסת או האזרחים, באמצעות אתר אינטרנט מאובטח, כאשר יהיה ניתן להצביע באמצעות תעודת זהות וסיסמא חד פעמית להצבעה חד פעמית של כול אזרח ,על כול החלטה ,וכך יהיה ניתן למנוע כפל הצבעות, וכמו כן יהיה אחוז חסימה של מספר מצביעים גבוה יחסית לכול הצבעה,כך שבעלי אינטרס יתקשו מאד להצביע הצבעות סקטוריאליות, ובכך גם נוכל לשחרר את גלעד שליט בקלות, על אפם וחמתם של כול מיני "גם אני עדיין חי"

יונה1

New member
יעו' דר' קמ' בני, יקרים

לדעתי מיצינו די והותר את הנסיונות להבין את החמוד. אותי זה לא מצחיק יותר. אני פורשת, ממליצה לכם גם.

יונה1

New member
זוכרת מה אמרו הגששים?

"כשמצחיק אז צוחוקים". צר לי, אבל ממש הפסיק לשעשע אותי פה. מן הסתם בקרוב יחזרו הנה הפותחים בקפה, שחקני הקולנוע והכדורסל, כותבי הבלדות וסרטי הדרמה וגם המעלים באוב.

dariayaari

New member
טוב, אני חדשה בפרק הזה

בפרקים הקודמים היה סתם מעצבן. זוכרת את הירושלמי? בפרק הזה יש תגבורת, תגבורת שנונה, ואת שלא חסר לך, ואתם מצחיקים אותי. וכן, כשמצחיק אז צוחקים, ובפרט שזה הדבר היחיד שעוד נותר לנו לעשות בעניין גלעד שליט. וכדברי המשוררים: "אולי הוא שומע אותנו", ואז גם הוא יצחק קצת. בטוח...כאילו... ניפגש באשדוד? :)

המתוק26

New member
כדאי שתזכרו,שאנחנו באותו הצד במלחמה

הצד שרוצה לראות עיסקת שבויים בקרוב, כמו כן אני ממש מבין את היאוש שלכם, מסיכוי הצלחת המאבק ללא עזרת ידידנו נועם שליט, וגם רואה בזה יאוש נורמאלי, רק אמרתי שבמלחמה כמו במלחמה, כדאי לא להתיאש,ומאחר ואנחנו לא חיים במשטר פאשיסטי אפל ,וכן במשטר דמוקרטי,עם ציבור רגיש ואכפתי תמיד יש סיכוי להצליח

אני לא מבינה את זה...

אני רוצה לבוא להפגנות באמת שאני רוצה. אבל למה אתם עושים את זה בבוקר? לי ולעוד רבים אחרים שרוצים לבוא יש בית ספר בשעות האלה. נכון שיש כאלה שמבריזים אבל אני לא אחת מהם.. לצערי.. =\ אני חושבת שאם תעשו את זה אחרי הצהריים יבואו הרבה יותר אנשים..

היי...

בעיקרון שעות הפעילות של אוהל המחאה הוא לא רק בבקרים, פשוט ההפגנה המרכזית היא בימי שישי. את יכולה לפנות לאתר של צבא החברים www.gilad.org נסי ב"צור קשר"

למעלה