הפגנה גדולה בבילעין

NorthernStar

New member
הפגנה גדולה בבילעין

English follows Hebrew חזרה לבילעין הפגנה גדולה ביום שישי, ה-27 באוקטובר כבר 20 חודשים נאבק הכפר בילעין על חייו ועל עתידו. גדר ההפרדה גזלה ממנו כמחצית מאדמותיו, במטרה להרחיב את ההתנחלות מודיעין עילית. מול כוחות השלטון וההון - המדינה וכרישי הנדל"ן, המנסים לנשלם מאדמותיהם, מנהלים אנשי בילעין מאבק עממי לא-אלים נחוש, בשיתוף ישראלים ותומכים מחו"ל. שלוש עתירות הגישו תושבי בילעין לבג"ץ, ובכולן צפוי להינתן בקרוב פסק דין: נגד גדר ההפרדה; נגד בניית השכונה החדשה על אדמות הכפר שנותרו ממערב לגדר; ונגד ההכרזה על אותן אדמות כעל אדמות מדינה, במגמה להעבירן לידי המתנחלים. כבר 20 חודשים נאבק הכפר בילעין על חייו ועל עתידו, מאבק ארוך, לעתים מתסכל. ביום שישי, 27 באוקטובר 2006, תיערך בבילעין הפגנה גדולה, לראשונה מזה זמן רב. הצטרפו אלינו ובואו לחזק את אנשי בילעין במאבקם הצודק בתקופה קריטית זו. יחד נקרא: לא לגדר! לא להפרדה! לא לחד צדדיות! לא לגזל אדמות! לא להתנחלויות! לא לכיבוש! הסעות: תל אביב: רכבת ארלוזורוב, מסוף אל על, שעה 9:30. לפרטים ולהרשמה: שרה 052-3899386 ירושלים: גן הפעמון, שעה 9:30. לפרטים ולהרשמה: סהר 054-5683419 אזור הצפון: לפרטים על מסלול הנסיעה ולהרשמה: יאנה 050-8575729 אנא השתדלו להגיע למקום האיסוף בשעה היעודה, ולא לאחר. תודה רבה. הקואליציה נגד הגדר: הועדות העממיות נגד הגדר וההתנחלויות- פלסטין, הועדה העממית-בילעין, גוש-שלום, תעאיוש, קואליציית נשים לשלום, רבנים למען זכויות אדם, יש גבול, חד"ש, מק"י, בנק"י, הועד נגד הריסות בתים, בל"ד, אנרכיסטים נגד גדרות. * קבוצות שמעוניינות להצטרף לקואליציה - התקשרו לאדר 052-5444866

Wing Chan

New member
האם את יודעת היכן להשיג את הסרט

"שטח צבאי סגור" ? הייתי מעוניין לראותו.

Wing Chan

New member
אני מניח שיש שם כזה, התכוונתי לסרט

של ממש בשם "שטח צבאי סגור". היה לי את האתר של זה עם טריילר שראיתי כבר מלפני די הרבה זמן ורציתי לדעת אם אפשר להשיג במקום כלשהו את הסרט המלא...

NorthernStar

New member
אני ראיתי את הסרט על הירי

לא יודעת אם לזה התכוונת. לא מדובר בפיצ'ר, או ב"סרט באורך מלא" - של 90 דקות, אלא דוקומנט קצר יותר.

NorthernStar

New member
יש את זה

כאן. אלא אם אתה מדבר על "בילעין אהובתי", שמוקרן מדי פעם בסינמטקים ברחבי הארץ.

Wing Chan

New member
מצאתי את הלינק לאתר של הסרט

http://closedmilitaryzone.org/hebrew.html זה דוקומנטרי כן אבל התכוונתי שזה לא רק סרטון של כמה דקות אלא באורך של סרט

Wing Chan

New member
את יודעת איפה אפשר לראות אותו?

אני צופה מדי פעם בערוץ 8 ויש שם סרטים בסגנון (באמצע הלילה) כזה, אבל דווקא הסרט הספציפי הזה שאני מעוניין לראות לא מופיע אף פעם.

NorthernStar

New member
לא, אבל אני בטוחה שאם תשלח

email ליוצר הסרט הוא ידע לאן להפנות אותך.

למעלה