הפגנה חשובה שחייבים לבוא ולהפיץ!

GRIUHSR

New member
הפגנה חשובה שחייבים לבוא ולהפיץ!

יש לפעמים רגעים שמשאירים אותך המום מכדי להגיב . יש גם מצבים בו האדם הפרטי ניצב מול תופעות שגוררות אותו להכריע בשאלה הבסיסית ביותר, השאלה שכמעט ולא נשאלת - ‎‎‎‎‎‎‎ "מה מניע אותי בחיים? בשביל מה אני חי ?" לפני כמה חודשים עמדה השאלה הזאת מול תושבי הבניין בראשל"צ . 5 בנות שנתקפו מינית היו צריכות להתחיל בבניינם חיים חדשים, לבנות אופציה לשפיות, למשפחה וללימודים ועבודה. חלום שהם חיכו לו שנים, אמון שנבנה לבנה אחרי לבנה מול תקיפות והתעללות שהם חוו במהלך כל חייהם לפני כמה חודשים העולם עצר מלכת כשהשאלה העתיקה ביותר בעולם שבה ונשאלה שוב , היא התגנבה, חמקנית וערמומית דרך דלתו האחורית של הבניין , דיירי הבניין נאלצו לעמוד ולהכריע- מה שווה יותר? הכסף שלי או חייהם של 5 צעירות ? הבועה שבניתי או היכולת להתחיל מחדש ? ואז התושבים החליטו. והבית נחרב. שוב כמו באין סוף מקרים בהיסטוריה האנושית ניצח האגואיזם את האנושיות . הכריזו התושבים כי "יש להם זכות דמוקרטית לשמור על נכסיהם!" וכי הם "לא רוצים בנות ממשפחות הרוסות !" במקום לחבק אותם אם דחו במקום לחייך להם הם הסיטו מבט במקום לקבל אותם הם התעלמו, הם נאבקו, הם גירשו בלי בושה הם עשו זאת ובהרמת יד, בצעקות ובריש גלי, במקלות ובאבנים הם נלחמו על אלילי הכסף והזהב שלהם תושבי הבניין בחרו בכסף על פני החמלה, בנדל"ן על פני האדם "תדברו איתנו רק דרך העירייה" הם אמרו לבנות. רק דרך העירייה ידברו בני האדם , בעולם שלנו כבר אין דיבורים יש מספרים, ותביעות, ובורסה. איך "מדברים דרך העירייה", תגידו? איך היו אמורות הבנות להציג את מי שהם דרך העירייה? איך יכלו להציג את כאבן, את היותן, את היותן קיימות וחיות ומרגישות ? איך יכלו לזעוק את זעקת הייאוש והעלבון, את התחושה של ילדה ששמה ורד בתיבת דואר בתמימות אין קץ, עם אמונה באדם שלא יכזיב את הורד, שלא שוב יכזיב אותו לעזאזל, כמה ורדים כבר יכולים להכזיב לילדה אחת ? ביום חמישי ב 01/02 בשעה 17:30 ב"גן העיר" בראשל"צ תהיה הפגנה נגד התושבים שסילקו. תושבים שמציגים תפיסת עולם של חברה שלמה . אך זאת לא הפגנה כמו שזאת תשובה מיוחלת לשאלה עתיקה. אבלות לחלום שנגדע, ומבט מפוקח על הטיפשות והבזבוז שבמין האנושי . נשמח לראותכם בהפגנה, וכן שתחלקו פליירים ותפיצו את המייל הזה לכמה שיותר אנשים, ארגונים ובתי ספר. מצפים לראותכם, "גרעיני נחשון" בני עקיבא, תנועות הנוער- הנוער העובד והלומד, הצופים, השומר הצעיר ומחנות העולים,מכבי צעיר.

למעלה