הפגנה להגדלת סל התרופות - בואו

הפגנה להגדלת סל התרופות - בואו

ביום שלישי הבא בשעה 09:30 בבוקר נערוך הפגנה להגדלת סל התרופות מול הכנסת. במקביל לישיבה של וועדת הכספים שתדון בנושא. כידוע לכם בגלל הבחירות לא מתקיימים דיונים על התקציב לשנת 2006 ולכן גם לא הוקצה תקציב להגדלת סל הבריאות. כפי שזה נראה כיום לא תקבע תוספת תקציב לסל התרופות עוד לפחות עד ספטמבר 2006. ולכן גם לא יתווספו תרופות חדשות. מי מכם שכיסו כואב ורוצא להשפיע על גורלו מוזמן לבוא להפגין עמנו עמותת הקו האחרון - לחולי סרטן המעי הגס. אנא רשמו את שמכם בתגובה שנוכל ליצור עמכם קשר. פרטים נוספים בסרטן המעי הגס - תמיכה. שירה

paranoize

New member
הי שירה

שמי דנה, ואני כאן מכוון שאבי לקה בגידול במוחו. בנוגע להפגנה, הייתי בהפגנה כזו לפני שבועיים, במסגרת שבוע שבץ מוחי שהיה בארץ. אני עובדת בחברת תרופות עם תרופה שמיועדת למניעת ארועים מוחיים ולבביים חוזרים, שאינה נמצאת בסל הבריאות. להפגנה הגיעו כ 150 אנשים מכל רחבי הארץ, כמובן רובם בכסאות גלגלים, נשענים על מקלות, בקושי הולכים, אנשים שעשו מאמץ אדיר להגיע (אולי יצא לך לראות בחדשות ערוץ 11). בכל מקרה, מה שרציתי לאמר, שאני מאחלת לכם המון הצלחה, אבל ממה שראיתי שקורה שם, בדקות האחרונות של ההפגנה טרחו להגיע שני חברי כנסת בלבד, וזאת רק לאחר שה"לובסיטית" שכמובן אנו משלמים לה כסף, הבטיחה להם שיש תקשורת, ושהארוע יסוקר לטלויזיה. עצוב ביותר, אך מה שמעניין אותם כעת זה רק הבחירות ומקומו של כל אחד בבדיחה הכי גדולה בארץ "הכנסת". למרות כל זאת, הייתי גאה לראות את האנשים החולים, לאחר ארוע מוחי אחד או יותר עושים מאמץ אדיר ומגיעים. חבל שאף אחד מ120 הכלומניקים שישבו ממול, לא העריך את זה. בכל מקרה, מאחלת לכם המון הצלחה ובריאות!!!!

מיליתו

New member
אולי שווה לעשות הפגנה אחת גדולה?

במקום שכל תחום יעשה הפגנה משל עצמו? אני לא יודעת איך בדיוק מארגנים דבר כזה, אבל נראה לי שאם מתפרסים על כמה תחומים במקביל, לא יהיה אדם אחד במדינה שזה לא נוגע לו.

t32

New member
שלום

בהפגנה הנוכחית יהיו אנשים מעוד עמותות ואגודות ולא רק חולים בסרטן המעי הגס, לצערי גם זה לא מבטיח שיהיו הרבה אנשים או תהיה היענות מצד שרי המשלה. חייבים לקוות לטוב להלן ההסעות שיוצאות ביום שלישי לכנסת: 1. מהקריות/חיפה: אוטובוס מספר 1 יוצא מהקריות- חיפה- חדרה- נתניה-ירושליים 2. שרון/מרכז מיניבוס מספר 2 צומת הדרים(תל מונד)- צומת רעננה צפון - רכבת מרכז(ת"א)- ירושליים בנוסף- יוצאים כלי רכב פרטיים מהרצליה (4 מקומות פנויים) וגבעתיים(3 מקומות פנויים) נא פנו במסר להבטיח מקום בהסעות. בנוסף- מי שמעוניין לתת טרמפ, פנו במסר וציינו מאיפה אתם מגיעים וכמה מקומות פנויים יש לכם. מחר ינתנו מועדי יציאה ואיסוף להסעות.

למעלה