לחסום אספקה הומניטרית שאינה מגיעה עד גלעד
כבר היו הודעות לצלב האדום ונסיון לחסום העברת מטען של תרופות לתושבי רצועת-עזה. ההודעות נשארו הודעות והנסיון ההוא לא עלה יפה (כנראה בגלל הנחיה "מלמעלה"). נכון. לחסום העברת תרופות ומזון בסיסי ושאר אספקה הומניטרית זהו מעשה לא הומניטרי, ועלול לעורר עלינו את "חמת העולם" ו"מחאה בין-לאומית" וכדומה. כנראה שאין ברירה אלא להפעיל גם את המנוף הזה של התערבות בין-לאומית, בתנאי (!) שתופנה אל שני הצדדים:לא עוד מחוות הומניטריות כלפי מי שמכונים "נצורים" ברצועת-עזה בלבד,אלא גם כלפי מי ששבוי שם ! באופן בסיסי זה מנוגד להשקפת-העולם שלי, שהיא הומניטרית, סובלנית ומתונה. אבל "נגמר לי" ו"נשבר לי" כאשר ימי-השבי של גלעד כבר נמנים במאות רבות (היום - 886 ימי-שבי). יחס ומחוות הומניטריים כלפי כ - ו - ל- ם, תושבים פלשתינים ברצועה כמו גם כלפי חייל ישראלי השבוי בידיהם ! שיקום "העולם" ויצעק עלינו, ואנחנו "נעשה שריר" ונסגור את המעברים לא רק כאשר נופלת פצצת-מרגימה או נוחתים טילי קסאם או גראד, אלא כל עוד אין גישה פיזית (!) בראיה ובשמיעה של מישהו מהצלב האדום אל גלעד שליט ! הכדור מונח יותר במגרש שלנו, כי יכולנו כבר לפני 880 ימים להחזיר את גלעד הביתה, אבל אהוד אולמרט "בשמנו" התעקש ש"לא נכנע לטרור של טרוריסטים", ומשך וסחב את הזמן, וגרם לעליית ה"מחיר" (מ-450 נערים בני פחות מגיל 16 ונשים ללא שמות ביוני-יולי 2006, ועד 1400 כלואים עם שמות מזוהים של אנשים שלחלקם יש דם על הידיים, כיום. ועוד יד הנושאים ונותנים נטוייה...), בעוד "גורמי-המודיעין רבים ביניהם מריבות של יוקרה ו'אגו' מי יותר מתאים ראוי ו"מקצועי" לנהל את המהלכים לאיתור גלעד ולהחזרתו הביתה. אני מתבייש ונמאס לי, ולכן, בלית ברירה, כל עוד אין הוכחה מוצקה ופיזית (בתמונה, בצליל ובעדות מכלי ראשון) מה הוא מצבו האמיתי של גלעד, הצלב האדום צריך להיות "כתובת", ונראה מה הם מסוגלים לעשות בתחום המחוות ההומניטריות, בכל הכוונים (!) ביום רביעי הבא, 3.12 בשעה 07:30 מתוכננת חסימה בשערי כלא 'שיקמה' באשקלון שכלואים בו (כך נמסר) כמה מהעזתים והחמאסניקים, כדי למנוע מאנשי הצלב ה אדוםמלבקר אותם "ביקור הומניטרי". קודם שיבקרו את גלעד !