הפגנה למען חתולי ראשל"צ היום יום ד'

הפגנה למען חתולי ראשל"צ היום יום ד'

סיכום ישיבה של "ראשון אוהבת חיות": יום רביעי 16.11.05 ב-19:00 כולם נפגשים, עם שלטים ומשרוקיות ומפגינים. מיקום: ראשון לציון- שכונת רביבים (אשכול הפיס) ליד חטיבת מיכה רייסר, רחוב גבעתי (ליד בית העלמין הישן). נא להביא מעט אוכל חתולים אותו נפזר בכניסה אליה באים חברי המועצה לישיבתם כדי שיבינו שאנחנו לא מפחדים, האוכל הזה יאכיל פיות רעבים עד הגרגיר האחרון. חשוב להראות נוכחות, זו רק התחלה...

SoldieRonit

New member
../images/Emo45.gif הפרסום היה מאוחר מדיי -

מהיום להיום
נא לתת התרעה יותר ארוכה פעם הבאה
למאבק הצודק הזה

SoldieRonit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo62.gif יש לי רעיון ../images/Emo70.gif ../images/Emo27.gif

כל הזכויות שמורות
אולי מישהו מקורב לראש הממשלה או למועצה יפנה אליהם בבקשה הבאה: לעשות יום התרמה "הקש בדלת -למען אלה שאין להם" באישור "כבודו" והכסף שיאסף ייתרם במלואו למבצע עיקור חתולים בעיר - אחרי הכל כולנו בעד אותה מטרה רק בדרכים הרבה יותר שונות
נ.ב:למעלה התכוונתי לראש העיר כמובן -אבל מי שמכיר ......

Nicole G

New member
../images/Emo45.gif

שמי ניקול ואני רוצה להגיב על המאמר ב"שקמה" על מאכלי החתולים ועל הסנקציות שרוצים להטיל על האנשים שאוהבים חיות, מכבדים אותם ורוצים לעזור להם. אני מאוד אוהבת חיות, תמיד אהבתי חיות, ואני נגד התאכזרות כלפי בע"ח גם לצרכים מדעיים, אני לא יכולה לראות חייה בכלוב גם לא בגן חיות (ובהם אני נמנעת מלבקר) כי אני מאמינה שחיה צריכה להיות חופשיה בטבע. אבל לצערי הרב, הרבה זנים ומינים של חיות הולכים לעולמם בגלל תעבת הבצע המגעילה של בני האדם. בארצנו החמודה והקטנטונת אין כבוד לבנאדם אז קל וחומר לחיה. עם השנים ראיתי שחיות עזובות ובעיקר חתולים מוזנחים וללא שום טיפול מהרשויות, אז ראיתי שאם אני לא יעשה את זה אף אחד לא יעשה את זה. אני מאכילה חתולי רחוב כבר הרבה שנים, מכינה אוכל טרי וקונה אוכל יבש, אחרי שעות העבודה אני הולכת ומאכילה אותם (בכמה מוקדים), אף על פי שאני חוזרת עייפה מהעבודה אני עושה זאת מכל הלב. עם כל זה, תמיד ישנן "נשמות טהורות" שמעירות לי על מה שאני עושה, אבל למרות זאת אני לא נכנעת וממשיכה בשלי. כתושבת ראשל"צ אני המומה מהיחס המזלזל שיש לרשות כלפי אנשים שרוצים לעזור לחיות האומללות הללו, ואף פעם אין עזרה מהם. בת"א, איפה שאני עובדת, החתולים נראים נהדר, מטופחים, מחוסנים ומעוקרים ע"י העירייה ובעקבות כך התושבים אינם מתבקשים לשלם עבור העיקור. יש עוד ערים בארץ כמו ר"ג, גבעתיים, ורמת השרון, ובניגוד גמור אליהם עיריית ראשל"צ עושה בדיוק ההפך. אנחנו צריכים להתאחד ולמחות כנגד היחס המביש והמזלזל מצד הרשויות ונגד העול שרוצים להטיל עלינו למרות כל הרצון הטוב שלנו. אסור שחקיקה כזאת תעבור בשום אופן! זאת דעתי בנושא. אשמח לקבל תגובות ותמיכה במאבקי. ניקול.

למעלה