הפגנה למען שחרורו של גלעד שליט

הפגנה למען שחרורו של גלעד שליט

מחר, יום שני ה-12/5/2008 בשעה 13:00 תתקיים במשרד ראש הממשלה פגישה בין ראש הממשלה והשר המצרי עומר סלימאן המתווך בין ישראל לחמאס להשגת הסכם רגיעה. "ערים בלילה" עמותת חיילי צה"ל שהיו בשבי האוייב מארגנת באותה שעה הפגנה מול משרד ראש הממשלה בירושלים בדרישה שכל הסכם עם החמאס יכלול גם את שחרורו של גלעד שליט. כל מי שעניין השבויים קרוב לליבו מוזמן לעמוד איתנו שם. בכוונתנו להזכיר לראש הממשלה כי עבורנו, חתימת הסכמים ללא השבת גלעד שליט למדינת ישראל, היא בבחינת יהרג ובל יעבור !

יונה1

New member
בקשה מאד חשובה למי שמתכוון להגיע להפגנה

אנא ללא דגלים, בלונים, חולצות וכרזות הנוגעות לאהוד ואלדד!!! ההפגנה מחר נועדה להפעיל לחץ לגבי המו"מ עם החמאס בלבד. כל מסר אחר, יבלבל את התקשורת ויגרום להחמצת המטרה שלשמה נועדה ההפגנה. תאיר, מלי - אנא מסרו את הבקשה המפורשת הזו למיקי ממטה המאבק.

נגיעוT

New member
כל מי שיגיע מחר

יגיע באופן אישי מה שיחליט ללבוש-על החלטתו האישית בלבד לא יגיעו אנשים המשויכים לארגון זה או אחר מבחנתי והמסר ברור-לא מפקירים חיילים בשבי.(כבר כמעט שנתיים שלושתם ביחד,לטוב או לרע)

לא מפקירים חיילים בשבי!!!

זה בדיוק המסר שאיתו צריך לצאת כל הזמן. חשוב לזכור שהפעם ההפגנה ממוקדת בעניין גלעד.

קמנצינד

New member
כבר כמעט שנתיים שלושתם ביחד,לטוב או לרע???

לדעתי צריך לדעת מתי לחבר בין כל השבויים ומתי להפריד ביניהם. כשעושים עצרת/הפגנה כללית בגלל שהממשלה לא עושה מספיק בשביל השבויים- אז בהחלט יש מקום (ואף צריך) להכליל את כו-לם. אם ההפגנה היא בגלל הסכמים עם אירגון שבידיו שבוי אחד- אז ההפגנה מתמקדת בשבוי הספציפי הזה. ואם, נניח, יהיה מספיק מידע מודיעיני, וגם יכולת לצאת לפעולת חילוץ של אחד השבויים- יהיה צריך לוותר על המבצע משום שזה רק אחד מהם והם "שלושתם ביחד,לטוב או לרע"?

קמנצינד

New member
ועוד משהו, מלי

אל תביני אותי לא נכון, אני באמת לא מתכוון לפגוע, אני פשוט לא מבין... מצד אחד כתבת, כמה שורות למטה: אני קרובה של אלדד,שהמשא ומתן מול החיזבאללה עליו ועל אודי אין קשר בין זה לבין המשא ומתן מול החמאס על גלעד ומצד שני כתבת שתיים- שלוש שורות למעלה: כבר כמעט שנתיים שלושתם ביחד,לטוב או לרע

נגיעוT

New member
אבהיר בפעם האחרונה

כי למרות שאני סבלנית-זה מתחיל להעיק כשכתבתי על אודי ואלדד אמרתי בפירוש ששם (כבת משפחה) אני מיודעת מה מתרחש מחר ההפגנה היא על גלעד כי ההסכם שאמור להחתם הוא מול החמאס שמחזיק את גלעד אם אנשים פרטיים יחליטו ללבוש חולצות של אל תתנו לאדישות להרוג אותם-זה לגיטימי. ומבחינתי אודי אלדד וגלעד באותה רמת חשיבות לשחרור. ואי אפשר לבקש עזרה מאנשים ולהכתיב להם מה ללבוש או מה לא. כשאני פניתי לאנשים לבא מחר פניתי באופן אישי. לא הנחתי אף אחד מה לעשות ואיך להתנהג,ביקשתי פשוט שיגיעו.

יונה1

New member
זו לא "עזרה"!!!

מלי, פנו אליך בכדי להזמין אתכם, בכדי להציע לכם אפשרות לקחת חלק בהפגנה שלנו - ולא על מנת לבקש עזרה. לאור העובדה שמי שיגיע מטעמכם, למעשה "מתארח" בהפגנה של ערים בלילה ועומד מאחרי המסרים שהיא קבעה להיום, הייתי מצפה שתהיי הראשונה שמבינה את חשיבות העמידה בכללים שנקבעו לה. לצורך הסבר פשוט יותר - קחי בחשבון שאני מוזמנת להפגנה שלכם, ואז אל מול מצלמות ומיקרופונים, תופסת טרמפ, וטוענת שניצולי השואה חייבים לקבל פיצוי מהמדינה. ציפיתי שלפחות לגבי הנושא הזה תתני לנו קצת "שקט תעשייתי" ממריבות וויכוחים, חבל שהתבדיתי.

יונה1

New member
נכון - אפשר לראות את זה גם ככה

מצד שני, אפשר לראות את זה גם אחרת. את מנהלת את הפורום הזה, וכל מה שלא מצא חן בעייניך, מחקת ללא חשבון. איש לא התווכח על זכותך לעשות זאת. קיבלנו בצייתנות את חוקי המשחק. לגבי ההפגנה של היום, קחי בחשבון שאני אחת המארגנות שלה (וזאת לעומתכם - ללא כספי תרומות). מכיסי הפרטי, ועל חשבון זמני היקר, אני עובדת למען ההפגנה הזו כבר משבוע שעבר. זה לא איום אלא הבטחה . אם אראה שגם היום שאתם מחבלים בהפגנה של ערים בלילה, למרות שהתבקשתם לעמוד בכללים שנקבעו על ידינו, אני מתנתקת לתמיד מעיסוק בשלושת החיילים השבויים.

קמנצינד

New member
אני לא מתכוון "להעיק"

אבל מי שמארגן הפגנה יכול לבקש מאנשים שרוצים להצטרף מה ללבוש, מה לא ללבוש, מה להביא ומה לא להביא, ובמיוחד אחרי שהסבירו בצורה כל כך ברורה למה. לא חייבים להיות קטנוניים.

רגב ת

New member
לא קטנוניים ונאמרו דברים ברורים

ביקשנו מאנשים להגיע כי איכפת להם לא יהיו שלטים לא שלנו ולא של החברים אנחנו לא "תופסים טרמפ" על חשבון אף אחד

בני1234

New member
מאמץ בחום את בקשתך

מקווה שמול התקשורת תהיה חזית אחידה וברורה. את הויכווחים נשאיר כאן לפורום

יונה1

New member
תאיר

מאד מאד מעניין אותי מדוע כל קשר איתך נעשה ברוח טובה, בידידות והבנה, בעוד שמלי הצליחה להוציא את כולנו מהכלים, עד כדי כך שרוב מי שהגיע הנה, פרש בגועל נפש. מעבר לרוח הרעה שנשבה כאן היום סביב הנושא - לצערי, נגזל גם זמן מאד יקר שאותו התכוונתי להקדיש הבוקר לעוד שיחות טלפון ועוד משלוח פקסים לתקשורת. כך שהיום, בנוסף להשחתת זמן רגילה (כך אני רואה לצערי את בזבוז הזמן שלי בפורום הזה), המחיר הוא גם פחות הודעות לתקשורת. חבל!

למעלה