הפגנה....מישהו פה מגיע?

הפגנה....מישהו פה מגיע?

להפגנה נגד הפרטת המעונות ביום ראשון? (פעם ראשונה שלי בפורום,מתנצלת אם כבר יש איפשהו דיונים רבים בנושא,לצד איזשהי תקווה שכולם פה יודעים על מה מדובר בכלל...
)

כמובן שיודעים כאן על ההפרטה !

בדיון שקיימנו היום בישיבת הנהלת אקים דובר על משמרת מחאה ולא על הפגנה. מדובר בשלב ראשון על משמרת מחאה של 30-40 הורים ובני משפחות של החוסים במעונות הממשלתיים. אין לנו בפורום משפחות ממעונות אלה ולכן החברים לא מעודכנים עדיין לגבי יום א'. את בהחלט מוזמנת לעדכן ולפרט בנושא כאוב זה ואני אוסיף בהמשך. אורית

אוקיי,

אכן,אני קרובת משפחה של חוסה במעון ממשלתי (שבינתיים לפחות לא נמצא בין ה-2 שמיועדים להפרטה...אבל הוא יהיה
). בכל אופן,משמרת המחאה (פשוט כשאבא שלי שאל אם אבוא הוא הציג את זה כהפגנה אבל אנחנו מדברות על אותו דבר אני מניחה...) מתקיימת ביום א' (שזה בעצם מחר) ב09:00 בקריית הממשלה מול הכנסת...יש הסעה שיוצאת מתחנת רכבת ת"א מרכז ב07:00...אני מתנצלת על ההתראה הקצרה שבטח,מניחה שיכולתי להועיל יותר אם הייתי מגלה את הפורום הזה לפני שבוע ככה... בכל אופן#2...אעדכן...

שיהייה לכם בהצלחה, הלוואי שמישהו יקשיב

וישנה את רוע הגזירה, כי ילדים/בוגרים, שנאלצים, מסיבה כזו או אחרת, לעזוב את הבית ולעבור לגור במעון, חייבים לדאוג להם לתנאים הכי טובים שיש - הכי קרוב ודומה לבית חם ומפחיד לחשוב מה יקרה, אם יפריטו את המעונות ומי שינהל אותם, יחשוב כמה יותר יכנס לכיסו הפרטי מאשר רווחת הדיירים שם......

שיהיה בהצלחה , גם אנחנו צריכים להיות

חלק מהמאבק הזה , יום יבוא וגם ילדנו יגיעו לשם ועלינו לשים יד כבר מהיום אנחנו פה איתכם ובשבילכם

למעלה