הפגנה נגד פיטום אווזים!

animal111

New member
הפגנה נגד פיטום אווזים!

הפגנה נגד פיטום אווזים ההפגנה תתקיים ב-17/2 בשעה 4:30 מול מסעדת פיקאסו שנמצאת בהרצליה פיתוח,ברחוב האצל 1 מול מלון דניאל (טיילת הרצליה). לפרטים: אלכס 744883-054 אנונימוס עמותה לזכויות בע"ח -03-5226992

animal111

New member
מה זה פיטום אווזים?

מה זה פיטום אווזים? כדי שכבד האווז יפתח מרקם שומני,מפטמים את האווז בכמויות אדירות של מזון,המגיעות לשליש ממשקל גופו מדי יום.5-3 פעמים ביום תופסים את האווז בצווארו ומחדירים בכוח לקיבתו צינור מתכת, המחובר למכונת דחיסה. המזון נדחס במהירת ובכוח עד שהוא גולש החוצה ממקור של האווז. בעקבות הפיטום סובל האווז מניוון שומני של הכבד, המלווה בהתנפחותו של כבד האווז עד פי עשרה מגודלו הנורמלי. אווזים רבים מתים בייסורים עקב התבקעות מערכת העיכול, קרעים במעיים ובכבד, פצעים ודלקות בוושט ועוד. האווז נשחט בהיותו גוסס, סובל מקשיי נשימה (הכבד המוגדל לוחץ על הריאות),מחוסר יכולת לנוע ומכאבי תופת.

RedStorm

New member
אני איתכם!..

ראיתי את התמונות - נורא!!! בכל מקרה עכשיו כאני רואה את ההודעות האלה אני חושב שיצא לפורום הזה שם של פורום של יפי נפש

IC4

New member
poor ducks :(((

אני אומר בהשפעת עגבניות אדומות מטוגנות (או שזה ירוקות? עגבניות ירוקות? מה?!) נהרוג את מי שאחראי על פיטום האווזים (את כולם) ונאכל אותו בהנחה והוא מפוטם ואחר כך נלך לכל השוחטים הכשרים ונשחט אותם כשהם בהכרה ואז נשמיד את כל החרדים [זה סתם בשביל הכיף שלי כי תמיד רציתי לחיות בעולם בלעדיהם.]

The Messiah

New member
קטע אירוני על שנאת חרדים...

אתה יודע שסביר להניח שאם היה אירגון בין לאומי ללוחמה בבתוויות הכשרות סביר להניח שרוב החברים בו היו נאונאצים...באמת אחד הדברים ששונאי זרים למינהם בארה"ב נלחמים למענם זה הסרת סימני הכשרות ממוצרים והחרמתם...

IC4

New member
בכלל לא אירוני

ניונאצים צודקים בקטע הזה. UNLIKE SOME STUPID FAGGOTS IN DENIAL תנו לחיות לחיות. או לפחות למות בכבוד. למי שיודע ומי שלא יש לי משיכה מאד חמורה להיטלר (לא במובן האנטישמי אלא בכלל לכל הנושא הדמות התקופה הרעיונות הצורת מחשבה האמביציה ללכת עד הסוף עם דרך לשינוי העולם לטובה)

lin23

New member
the same here

אתה יודע שהיטלר היה צמחוני (אני חושבת שזה כבר עלה פה)... MAKES U WONDER

חזיר בר

New member
אני מניח שהוא פשוט לא אהב את הטעם

של בשר,או שזה הגעיל אותו. זה בטח לא נבע ממחשבה של "הם חיות,ויש להם זכות להסתובב על האדמה בדיוק כמוני".

IC4

New member
לאחר מחקר תחת פיקוח שלי בנושא

הבנתי שהיטלר היה צמחוני ב12 שנות חייו האחרונות עקב סיבות בריאותיות. המנה האהובה של היטלר היתה נדמה לי אווזים או משהו לפי דברי הטבח שלו. אשמח לדון עוד ועוד על היטלר. משום מה יצא לו REPUTATION רע
אני כמו רסקולניקוב שבוחן את נפוליאון, פשוט אצלי זה דיקטטור נמוך אחר ובהרבה יותר מסקרן ממה שאני יודע עליו.

lin23

New member
מאיפה המידע ה"לא אמין" הזה?!

היטלר היה צמחוני מתוך אידיאל!!! הוא אהב בע"ח ולא הסכים לדוגמא לצאת למסעות ציד בשל אופיים הברברי! עוד דוג´ קטנה: באחת מן הארוחות אליהן הוזמן לביתו של הימלר או גבלס אשתו של גבלס הכינה דג כמנה עיקרית זאת בשל הידיעה כי היטלר צמחוני, אבל הוא בתגובה עשה להם שם מהומה בשל חוסר ההתחשבות בו (היא לא הבינה כי צמחוני לא אוכל דגים). בקיצור- מה שמעניין אותי זה, איך בנאדם שהוא הומני כלפי בע"ח היה כ"כ אכזרי בתפיסתו כלפי זרים?! (יהודים,צוענים,הומו-סקסואליים וכו´)

goldi san

New member
יאללה אפחד מכם לא יודע באמת מה היטל

ר חשב או היה וכל השאר. גם לא אתה אייסי. אלה די מיתוסים והבחור מת אז אי אפשר לשאול אותו.

IC4

New member
המידע הלא אמין הזה בא מהרשת

סליהח אם הוא טעות, אל תאשימו אותי שאני מעביר מידע הלאה. חיפשתי באתרים מצאתי כל מיני שטויות זה מה שיצא אולי אתה קראת בספרים או או אתרים אחרים, לא יודע
אגב רשמתי גם פעם בפורום ביום הזה שחיפשתי את המידע, רשמתי או קישרתי לקטע של "יהודים למען זכויות לחיות" שרצו לטהר את שמם ע"י להסביר ולהפיץ את זה שהיטלר לא היה צמחוני מתוך אידאולוגיה אלא בגלל הרופא. מעין קטע כזה של we have nothing to do with him אני מניח אז אולי זה באמת סתם קונספירציה ובעצם היטלר כן היה מתוך אידאולוגיה אבל קראתי בכמה אתרים, אז אני לא יודע... שוב אני שואל - מה מקור הידע שלך

lin23

New member
תגובה

ראשית - אני בחורה (נקבה)! ולענייננו: דבר ראשון אני ממליצה לך לקרוא את הספר "מסע בעקבות הרשע" (הספר מנסה "להבין" מה גרם להיטלר לעשות את שעשה...רשמתי "להבין" במרכאות כי אין למעשה שום הצדקה שבעולם למעשים האלו- ספר מדהים בפרטיו, מאוד מעניין- חובה!!!) יש שם המון מידע לגבי היטלר (הרקע המשפחתי שלו, הסטיות המיניות שלו, חלומותיו ומאוויו...) בקיצור חובה למי שרוצה להבין. ובכלל קראתי הרבה מאמרים על מיודענו...אכן נושא מרתק

IC4

New member
שום הצדקה שבעולם

שבעולם שלנו אחרי שהכל כבר קרה נכון זה ברור מאליו שין הצדקה לטמטום שכזה אבל אני מאמין שהיטלר ידע שהוא צודק (די ברור להאמין ככה) סטיות מיניות שלו הכוונה לתיאורית הפאג או שהוא ניהל רומן עם אחיניתו
אגב חשבתי שרועי רשם את זה אז התיחסתי אליך כאל זכר , I STAND CORRECTED

TomerZimmermann

New member
תודה

לא מזמן (שנה) יצא לי לדבר על היועצת בבית ספרי על נושא של עבודת גמר. הכוונה היא לבחור נושא (כל שהוא) ולעשות עבודה ממש רצינית עליה מקבלים ציון ששווה לבגרות 4 יחידות. ביקשתי ממנה שתתן לי דוגמאות לעבודות שאנשים אחרים בבית ספרי עשו בעבר והיא סיפרה לי על מישהו שכתב עבודה שנקראה "3 ימיו האחרונים של היטלר" ובה הוא סיפר ער על הימים האחרונים של היטלר וניסה להסביר את היטלר (הכל מנקודת ראות של אדם ניטרלי לחלוטין). כמובן שכל העובדה הייתה המצאה על פי ידע כללי על היטלר בגלל שאין מידע מבוסס על מה שקרה שם בבונקר. מאז שהיא סיפרה לי את זה התענינתי בנושא וניסיתי למצוא ספר כלשהוא שמנסה להסביר קצת את היטלר... אני מקווה שיצא לי לקרוא את הספר הזה בקרוב.

srullli

New member
אופסי

זה היה אמור להיות אחריי ההודעה של ה-poor ducks פיסת מידע משמעותית ביותר ! אני בטוחה שקשה יהיה לחיות בלעדייה

Master Boo

New member
אני לא מתכוון להיות המניאק כאן...

אבל קורה... לאווזים הכי טובים...

למעלה