הפגנה - 443 והמשאיות שבדרך!

chili3

New member
החלטת משרד התחבורה ולמה היא תפגע בכולנו

שלום לכולם, אני אורחת מהפורום השכן וגם ממארגני ההפגנה ביום שישי חשוב לי שיבינו כולם למה הדבר עומד לפגוע בכולנו מאות משאיות שמגיעות מידי יום לירושלים יעברו לנסוע דרך כביש 443 זה ייצור עומס תנועה כבד על הנסיעה בכביש ולחץ מטורף על המחסומים שבכביש הנסיעה בכביש 443 שהיא היום אחד הצירים המרכזיים של תושבי מודיעין והסביבה, תהפוך בלתי נסבלת הלחץ על צומת שילת יגדל לכיוון ירושלים ויחייב שינוי ברמזור שישפיע על היציאות מהעיר מודיעין ומהבאים מכיוון שילת גם לכיוון ת"א מאות מתושבי מודיעין יזנחו את הנסיעה בכביש 443 ויעברו לכביש ירושלים ת"א דבר זה יגמור ללחץ מטורף בתוך העיר ובעיקר בכיכר העיר ולפקקים שיסתמו את העיר לכל עבר, עד לטרון ובעליה לכביש 1 ועוד לא דיברתי על משאיות שיחפשו קיצורי דרך ויעברו דרך מודיעין או הישובים מסביב כן יש בעיה בכביש מס' 1 ומשרד התחבורה היה צריך למצוא פתרון אבל במקום להשקיע כסף בתשתיות, בכבישים והוא קיבל את ההחלטה הפשוטה מכולם שלא עולה לו כמעט כלום הוא ישחק באנשים הקטנים! הוא יעביר את האנשים הקטנים ממקום למקום, מה אכפת לו, הוא יפתור ככה את הבעיה בכביש מס' 1 ויעצום עין לכיוון שלנו ובא שלום על ישראל אז זהו שלא אנחנו לא נהפוך לשפני הניסוי של משרד התחבורה! אני פונה לכולכם להגיע ביום שישי להפגנה (שתתקיים ב 9 בצומת שילת) בואו נצא מהאדישות ונדאג לעתידנו!

הייתי שמח להופיע בהפגנה אבל זה בלתי אפשרי

כי לצערי אני יצור וירטואלי בלי גוף ששיך רק לפורום. אל תבנה גם על שרון שיגיע כי גם הוא יצור וירטואלי בלבד שלא קיים במציאות האמיתית. אני מקווה צ'ילי 3 שלפחות אתה פחות וירטואלי ותגיע כי זה דבר אשכרה חשוב לאיכות החיים שלנו. תומך בך עמית חזה המתחזה היחיד שלא הוזה

baraka5

New member
בכל מקרה ישנה בעיהעם תנועת המשאיות

בשעות הבוקר בכל הצירים המרכזיים בארץ . אני מזמן חשבתי שצריך למנוע מנהגי משאיות כבדות ( בחקיקה ) לעלות על הכבישים העמוסים ממילא לפני השעה 10 בבוקר , ובין 4 אחה"צ לשעה שש בערב . ושלא יספרו לי שזה יכול לעלות מיליונים למדינה .

kiyossi

New member
../images/Emo18.gif ../images/Emo73.gif ../images/Emo73.gif ../images/Emo73.gif ../images/Emo82.gif ../images/Emo73.gif |ב

כי בנפשנו נשלם על האדישות והחלמאות של משרד התחבורה

למעלה