הפגנות 2013
דיון "בעושים שוק"

הפגנות 2013
דיון "בעושים שוק"

הגזרות שבדרך אינן שדה של שושנים
אבל המצב של הגרעון קשה עוד יותר.

מה דעתכם על הצורך ביציאה להפגנה?
מה דעתכם על הקושי החדש שנופל עלינו?

נסו להפריד את התסכול של הגזרות לעומת האופציה לשיפור כלכלי במדינה.

תודה

BALEDIN

New member
לדעתי הפגיע היא עדיין מאוד במעמד הביניים

ובמעמד הנמוך
אין כמעט מיסים על עשרים
ו1.5% מס הכנסה לכל דרגות המס
למה לא יותר לדרגות האחרות

אין שום פגיעה בפנסיות הגבוהות מגיל צעיר
לאנשי צבע שעשו עבודות משרד
לא לעלות את הגיל
ולא שינוי בסכומים הממש גבוהים

אחוז אחד למס חברות? באמת??

שלא נדבר על פגיעה בסכומים שמקבלים
מלגה - מי שלומד תנ"ך

או בהתנחליות שלא נגעו בהם בכלל

לא פגיעה בנמלים - כלום
בעובדי החשמל - כלום

כמעט ולא נגעו במס ירושות - או בכלל לא לא זוכרת

בסה"כ שום דבר חדש תחת השמש
ומה שכן הוא מגוחך
צריך לעשות קיצוץ
אבל למה כמעט ורק ממעמד הביינים??

ריטה1

New member
חבל שאנשים לא קוראים בין השורות

ולא מסתכלים קצת מעל האף של עצמם.
ההסכם עם הועדים הגדולים- שביתה של אחד הועדים האלו במשק- עולה 2 מליארד ש"ח!!! ואנחנו כרגע רוצים להקטין גרעון ולא להגדיל אותו, לכן עדיף להגיע איתם להסכמים מאשר לגרום להם לשבות.
אבל יש תכנית לבניית נמל חדש, ומקווה שאכן תהיה הפרטה
אנשי הקבע והשוטרים- גם אני מאוד כועסת על היציאה לפנסיה המוקדמת שלהם, אבל הם חתמו על הסכם, הרבה מאותם אנשי קבע, שאוטוטו יוצאים לפנסיה, התגייסו לקבע/משטרה בגלל שהבטיחו להם את התנאים האלו, ועכשיו דקה לפני לא יכולים ולדעתי גם לא חוקי להפר את זה, צריך לעשות את זה בהדרגה ובשכל, ולהתחיל עם אנשי המשרד.
לגבי מס חברות, חברות גדולות משקיעות בארץ, בגלל הטבות מס, יעלו להם את המסים, הם ישקיעו במקום אחר, או ימצאו דרך לעקוף את המסים בתרגילים שונים, יש להם המון כסף בשביל זה, ורו"ח מספיק ממולחים.
כן צריך לצמצם בבטחון, יש שם בזבזנות נפשעת, לשכות מפוארות, טיסות והקפצות מסוקים כאילו זה נסיעה בטוסטוס, בעלי תפקידים מיותרים וכפולים ומה לא, כנ"ל במשרדי הממשלה ובהסדרות, עבדתי שם פעם, אני יודעת מה קורה, אבל אי אפשר להוריד את הגרזן בחדות, כי כרגע צריכים אותם שקטים ורגועים.
מה אני אגיד, אני עדיין מאמינה לחתיכי, באמת חושבת שהוא בא לשנות, למרות הפוזה והסיגר, ולדעתי צריך רק קצת סבלנות

למעלה