הפגנת אמהות ומשמרת ערנות

נגיעוT

New member
הפגנת אמהות ומשמרת ערנות

שבוע פעילות מול בית ראש הממשלה בירושלים לקראת חג החירות השני בלי אודי, אלדד וגלעד הפגנת אמהות מול בית ראש הממשלה יום שלישי, 15 באפריל 2008 בשעה 17:00 בימים אלה שכולנו עסוקות בהכנות לחג הפסח שהוא חג החירות, מנקות, חושבות מה נבשל? את מי להזמין לחגוג איתנו את ליל הסדר? או אצל מי להתארח, ישנם שלוש משפחות כואבות במיוחד. לכן, ביום שלישי, 15 באפריל 2008, נצא כולנו לזעוק את זעקת האמהות למען הבנים ומול בית ראש הממשלה, אהוד אולמרט, נזכיר לו את דרישתנו להשיב את הבנים הביתה!!! הסעות מאורגנות להפגנה יצאו בשעה 13:00 מנהריה וממעלה יוסף. הרשמה מראש - פרטים במודעה. משמרת ערנות מיוחד לפסח מול בית ראש הממשלה יום שישי, 18 באפריל 2008 בשעה 10:00 משמרת ערנות מס' 13 מול בית רה"מ תיערך הפעם במתכונת מיוחדת לקראת חג החירות. - יוצב במקום שולחן ליל הסדר באופן סמלי ולידו שלושה כיסאות שמורים לאודי, אלדד וגלעד. - תיכתב "הגדה לפסח" אלטרנטיבית שתדגיש את המסרים מההגדה שקשורים בחירות. לצפייה בתמונות מהפעילויות הקודמות - לחץ כאן. לפרטים ניתן לצור קשר עם יותם אלמגור ואיתי פישר באימייל: [email protected] ייתכן שיתווספו אירועים נוספים. נא לעקוב...

מדוע לא מוזכר ארוע המתוכנן לליל-הסדר, 19.4 ?

"יפרחו אלף פרחים" אמר פעם מישהו חכם, בזכות הפלוראליזם וריבוי היוזמות כדי לקדם ענין. 2 הארועים המוזכרים כן, מועתק מאתר 'הבנים', חשובים ויש לגייס אליהם השתתפות מירבית ! אבל ישנה יזמה נוספת לליל-הסדר עצמו. האם רק משום שהיוזמים הם קבוצה כאילו אחרת, שגם לה איכפת ויש מעורבות אישית במאמצים לקדם את שיבתם הביתה של השבויים, יזמתם לא מוזכרת כאן ? חבל להתעלם מיוזמות והארועים, שאמנם "אחרים" מארגנים, אך מטרתם וכוונתיהם זהות לאלה של מארגני 2 המשמרות בירושלים - ביום ג' וביום ו' בקרובים.

נגיעוT

New member
תיקון טעות

א. יוזמת ליל הסדר היא יוזמת החברים ולא שייכת לאתר הבנים ב. יש דברים שעדיין לא יכולים להתפרסם-ולא בגלל טינה אישית זו או אחרת.

יפרחו אלף פרחים

זה ש"מישהו אחר" יזם ומנסה לבצע איננו בעיני נימוק לאי-פרסום - בהנחה שהמטרה משותפת (אולי ביום ג' אחה"צ או ביום ו' לפנה"צ לא אוכל או לא ארצה להשתתף, ואילו ידעתי על מוצ"ש בערב, הייתי בא ?). הנימוק השני מתקבל על הדעת.

דווקאבזמן שאתה יושב כאן ושופט הם יוזמים-

ראה כתבה מהיום ב NRG 14.04.08 ב 4 לפנות בקר.לפי הכתוב הם בהחלט מתארגנים.אולי במקום לשפוט תתן להם כתף? הכי קל לשבת כאן ולהקליד? ואם תדפדף מעט לאחור תיראה איזכורים לפעילות גם על ידי צלף קוצני.אז לומר שאין שיתוף פעולה?.ובא אספר לך משהו. ב 28.03.08 הייתי בתל-אביב ושוחחתי עם אחד הפעילים כאן ולמרות ההתנצחויות כאן בפורום יש כאן ההערכה בין המארגנים השונים. אינני מרבה להגיב כאן כי קטונתי. אך לשבת ורק לבקר את העושים???????. אסיים בתקווה שציפי לבני לא תשאיר כסא לשבויים בליל הסדר כי הם יהיו בבית!!!!! וכוונתי לכל השבויים.

גם לי איכפת ! אני עושה כמיטב יכולותי.לא מספיק

אני לא שופט. קטונתי מלשפוט. ומכיוון שגם לי מאד (!) איכפת, אני משתדל לעשות את מה שיכולותי הדלות מאפשרות. אני מודה: זה לא מספיק, כי - אילו עשייתי די, גלעד, אודי ואלדד כבר היו בבית מזמן. אני מודה: לא פעם ולא פעמיים נרתעתי ברגע הלפני אחרון מלעשות משהו, שלהערכתי יכול היה אולי (אולי !) לקדם את הענין יותר, ולא עשיתי. לכן - עלי האשמה, אישית, גם אם המעט שעשיתי הוא בודאי לא מעט באופן יחסי, אבל את 3 החבר'ה לא החזיר הביתה. וזהו המבחן למה שנעשה או לא נעשה. אני גם מתבייש ומצטער על כך שמחר, ביום ג' אחה"צ לא אגיע להצטרף לזעקת-האמהות מול ביתו של ראש-הממשלה - שלפחות עליזה אשתו תשמע ! ולענין הפגנת-האמהות מחר, אני יכול רק להוסיף שכרגע ידוע לי על פחות מ-50 נשים שהודיעו על השתתפותן למארגנת, אסנת. היוזמות שכרו 4 אוטובוסים בהנחה שהם יתמלאו "בקלות" - - - וכרגע יש פחות נשים מלאוטובוס אחד ! אינני שופט, אבל בכוחותי הדלים אני פונה אל כל מי שאני מכיר, ואולי כן יכולה (ויכול), שימלאו את 4 האוטובוסים שיחכו בנהריה וב'מעלה יוסף' בשעה 13:00 מחר יום ג' 15.4, כדי לנסוע להפגנה בירושלים שתתחיל ב-17:00. הפיצו בבקשה לכל מי שאתם מכירים, שיטלפנו בבקשה לאסנת למס. טל. 052-4425586 כדי להודיע לה על הצטרפות ! אחרת אני אתבייש בשמם של כל מי שלא באו. וכמובן - בואו בעצמכם (אילו ידעתם מדוע אני לא בא, אולי לא הייתם גם שופטים אותי, אבל זה לא תירוץ כמובן).

נגיעוT

New member
בקשר למחר

אחותי ואני נהיה שם ועוד אנשים שלא "נרשמו" כל מי שיכול להגיע חשוב-אבל בל נשלה את עצמנו שהגעה או אי הגעה לעצרת,הפגנה,משמרת מגדילה את סיכויים לחזור הביתה מהר יותר. הפעולות משאירות את שמותיהם בזכרון הקולקטבי . מי שישחרר אותם בסופו של דבר לא מקשיב לי,לך או לכל אחד אחר בפורום. ואף אחד לא שופט את האחרים על אי הגעה-אנחנו אנשים עם חיים מלאים ותודה לכל מי שיכול לעצור לרגע ולהקדיש (ואם לא בפעם הזו בפעם אחרת) למאבק הציבורי ולהשארתם על סדר היום. ובכלל ,נימת ביקורת ותוקפנות מיותרת לטעמי כי בסך הכל כולנו שואפים לאותה המטרה.

נגיעוT

New member
וגם לך

אבקש ללא תוקפנות כלפי האחרים. תודה כולנו בסך הכל רוצים את אותו הדבר. וההתנצחויות פה בפורום לא באות לידי ביטוי (לשמחתי) בשטח. אין יום שאני לא מתעדכנת ע"י כל הגורמים ותתפלא כמה שיתופי פעולה יש מאחורי הקלעים. לא הכל יכול להיות גלוי ופתוח לכולם.

היכן בדיוק התוקפנות? והיכן ההיתנצחות לא ברור

אבל שיהייה ..... ואם לא שמת לב זה בדיוק מה שאמרתי שעד כמה שידוע לי יש הרבה שיתופי פעולה מאחורי הקלעים ולמרות ההתנצחויות יש ההערכה. ולא בדיוק חשוב מי אמר מה למי...מאיזו עמותה. ולא זכור לי שבקשתי פרוט מיוחד לפעילותכם. ואם מה שנאמר נישמע כתוקפנות- לא נותר לי אלא להיתנצל למרות שלא ברור לי בפני מי. חג שמח.ואמן שכל השבויים יהיו בליל - הסדר עם משפחתם.

נגיעוT

New member
יש בדבריך

תוקפנות כלפי דן. אולי האיש עושה ולא רק יושב פה וכותב? אולי הוא כן רק כותב כי הוא לא יכול לעשות? כשלא מכירים עדיף לא לתקוף חידדתי את דברי בגלל שאמנם אחרים גרמו לכך-אבל החלטתי לסיים את האגרסביות שהיתה בפורום לא התכוונתי לתקוף אותך-רק להבהיר עמדות אמן על המשפט האחרון שלך-לצערי זה לא נראה כך. בתקווה לשנה הבאה ותסלח לי מכיוון שלא אסיים בברכת חג שמח-החג שלי כואב ועצוב. המחשבות של מה עובר עליהם כשאנחנו מסובים,לא גורמות לי ל"שמחה".

למעלה