הפגנת המורים בכיכר רבין ביום שבת

amitk80

New member
הפגנת המורים בכיכר רבין ביום שבת

ביום שבת הקרוב,בשעה 20:00 בכיכר רבין בת"א, תתקיים עצרת ענק לתמיכה במאבק המורים ולמען החינוך בישראל. אנו רואים חשיבות גדולה בנוכחות גדולה ככל האפשר של סטודנטים בעצרת וכמו כן אנו נמצאים בקשר עם קבוצות סטודנטים מאוניברסיטאות אחרות כדי להפגין ביחד. המטרה היא להפגין סולידריות עם מאבק המורים ולומר שמדיניות הקיצוצים וההפרטה פוגעת בכולנו- מורים,סטודנטים,מרצים וכלל אזרחי ישראל. אנא מכם-תצטרפו אלינו לעצרת בשבת ותעזרו במאבק הצודק. יש הסעות חינם הלוך וחזור. יוצאים ב- 17:30 ממרכז הקונגרסים. לפרטים והצטרפות: נטע- 0504021418 יום טוב, עמית

lironk25

New member
זו לא הפגנה,זו הופעת רוק.

הפגנה רצינית לא עושים עם אומנים,אלא עם נאומים. לדעתי מי שיגיע ל"הפגנה",יגיע כי מדובר בהופעות שבמקרה יש בה נאומים בין הופעה להופעה.זו לא דרך להפגין או להאבק.(אגב אני תומכת באבק) נ.ב מי החליט להפגין בערב שבו נבחרת ישראל משחקת?

stkachov

New member
בכל הפגנה משמעותית

יש אמנים. אפילו במהפכת הכתומים באוקראינה שבה מליוני בני אדם הפגינו במשך שבועות בכיכר, היו כל הזמן אמנים והופעות. זה חלק מהעניין. בכל אופן, אני הייתי מגיע אבל השבת הזו אני דווקא לא יכול.

Lunar4D

New member
כתומים...? ../images/Emo35.gif

ואני חשבתי שכתומים זה אזרחים ששופכים חומצה על חיילים.. טוב כל אחד וההיסטוריה של המדינה שלו

הייתי מגיעה אבל יש לי תור לצבע+גוונים+פן

ויש משחק כדורגל חשוב. מצטערת, עם כמה שזה עצוב, לא נוכחותי ולא נוכחותו של אלוהים בהפגנה הזו יזיזו משהו. לא לנו ולא לתיכונים.

amitk80

New member
משחק חשוב?

איזה משחק חשוב יש? התכוונת לסקוטלנד איטליה?

למעלה