הפגנת מחאה ביום ששי הקרוב בירושלים

קמנצינד

New member
הפגנת מחאה ביום ששי הקרוב בירושלים

שלום לכולם, ביום שישי 5/6 תתקיים משמרת מחאה בשעה 10:30 מול מעון רה"מ בירושלים (רח' עזה פינת רמב"ן ליד כיכר פריז) שימו לב- חזרנו לשעות הבוקר לאור בקשת המשטרה עיזרו לנו להפעיל לחץ על הממשלה שתפעל באינטנסיביות ובדחיפות לטובת סיום הפרשה בברכה, צוות המשמרות

כמה באו ? לא קבלתי תשובה כי היא מביישת ?

ב-8.6 - לפני 4 ימים - שאלתי כמה באו למשמרת-המחאה הדו-שבועית למען גלעד שליט, שהתקיימה בירושלים ביום שישי 5.6 - לפני שבוע בדיוק. לא קבלתי תשובה ! האם משום שאף אחד מהכותבים ב'פורום' הזה לא היה שם ? או משום מיעוט המשתתפים, שנקיבת-מספרם היתה מביישת את כל מי שלא בא, כי ישנם לו (או לה) דברים יותר חשובים לעסוק בהם ביום שישי לפנה"צ ? האם יש מי שיודע, והוא/היא גם אמיץ/צה עד כדי מתן צשובה פומבית לשאלתי: כמה באו ?

קמנצינד

New member
אני הייתי שם

היו שם כמה עשרות אנשים, שזו כמות יפה מאוד למשמרת שמתקיימת אחת לשבועיים, כבר יותר משנה וחצי, כך שהתשובה כלל לא מבישה. לא זכור לי שאני חייב לך משהו, גם לא תשובה לשאלה שאתה שואל בפורום. לא צריך אומץ בשביל לענות לך. לא עניתי לך בגלל שיש לי דברים יותר טובים לעשות. עכשיו כן עניתי, בגלל השאלה הקנטרנית והילדותית : "למה לא קיבלתי תשובה ?" אפשר לחשוב איזה שאלה חשובה ומהותית שאלת.

skeptic

New member
כולנו מחכים להסברך המלומד והארכני

על ההבדל המהותי ביותר בין עשרות שזה 20-30 לבין עשרות שזה 80-90. בטח יש לך גם רובריקה מבריקה לגבי עשרות שזה 44-61. הייתי בשמחה קורא לך בשם המזכיר קוץ אבל לא נעים מהמנהלת.

קמנצינד

New member
יש עוד אופציות ?

או שאני חייב לבחור בין 80-90 ובין 20-30 ? ומה אם היו שם 30-40, או 70-80 ? אגב, גם 5000 עונה להגדרה של 'כמה עשרות'. ב-5000 יש 500 עשרות.

יונה1

New member
רק להשכלה כללית

במשמרות של "ארבע אמהות" מול משרד הבטחון, היינו ברוב המקרים פחות מעשרה איש! משמרת יכולה להיות גם שני אנשים שמחזיקים שלט. כוחה של "משמרת" הוא בהתמדה שלה ואין לה כל קשר למספר האנשים שמגיעים. עם זאת, משעשע מאד לראות את ההתפלפלויות שלכם סביב המונח עשרות

למעלה