הפגנת מחאה כנגד חוק ימי המילואים!

mil43

New member
הפגנת מחאה כנגד חוק ימי המילואים!

ביום רביעי, ה19/3, בשעה 19:00 תערך הפגנת מחאה מול משכן הנשיא בירושלים. אל ההפגנה מגיעי, מיד אחרי שיחרורם, חיילי פלחה"ן שסיימו שירות של 33 ימים בצפון רצועת עזה. בכוונתנו למחות בפני נשיא המדינה על הניצול הגובר של המערך המגוייס, בעוד ששאר הציבור שאינו נושא בנטל, זוכה לאותם התנאים אותם אנחנו מקבלים. כוונתנו היא א-פוליטית, אין אנו באים כנגד מפלגה זו או אחרת, אלא כנגד הממשל כולו. אנו מקווים, שאכן יתאפשר לנו לשטוח את דברינו בפני נשיא המדינה. אנחנו קוראים לכם, חיילי מערך המילואים, ולבני משפחותיהם, אשר נושאים בנטל המילואים בדיוק כמוכם, לבוא ולעלות איתנו אל משכן הנשיא ביום רביעי בירושלים, ולהפגין כנגד הצעת החוק להארכת תקופת המילואים. לפרטים www.43mil.tk [email protected]

sam46

New member
פתרון לצמצום ימי מילואים

ישר כח נמאס להיות הפריירים של המדינה להפסיק מיד את השמירה על המתנחלים וכך נוכל להקטין את מספר ימי המילואים שלנו. שישמרו על עצמם כל ה"אידיאלוגים" הדתיים , המשתמתים. ממילואימניק בן 48

samuel b

New member
לא מיתבישים הוסיפו לי ימים אני לא

מיתכוון לעשות מילואים זה פגע בי גם בעבודה ובחיים הפרטיים נימאם ויקפיצו לי שהמיתנחלים יכניסו אותם לקבע וישמרו על עצמם

sam46

New member
שמירה על מתנחלים

שמואל אתה צודק ב מאה אחוז מי שבוחר לחיות במקום מבודד ובסוכן צריך לקחת בחשבון שהוא יצטרך לדאוג לבטחונו. מי שמאמין שאלוהים ישמור במקומו שלא יבא בטענות שערבים טובחים בו, אלא לשעננותו וללאלוהים שלו!!!!!

dobboni

New member
העלאת מספר ימי המילואים

שלום קוראים לי מ ואני קצינת קישור בשטחים.רציתי להגיב לגבי המאבק שלכם שלפי דעתי אתם צריכים להיאבק עד שתקבלו מה שאתם רוצים ובצדק לי לדוגמא יש חיילי מילואים שלא ממלאים את החובה המוטלת עליהם עם מספר ימי המילואים העכשווי אז מה יהיה אחרי זה........

bamir

New member
לא פראייר יוצאים למאבק עזרו לנו!!!

לא פראייר!!!! סוף סוף החלטנו להפסיק לשתוק! אנחנו לא מוכנים להיות יותר הפראיירים של המדינה.אנו יוצאים למאבק בנסיון למנוע את הגדלת מכסת ימי המילואים של כולנו. מאבק זה לא יצליח ללא תמיכה המונית של אלפי האנשים המקריבים מזמנם כל שנה ומתעצבנים בשקט מול החדשות. כל מה שאנו מבקשים הוא לפתוח את קובץ הWORD המצורף, להדפיס, להשלים את הפרטים הנדרשים ולפקסס לכמה שיותר ממספרי הפקס המצורפים. בנוסף, נא להעביר את המייל הזה למספר רב ככל הניתן של אנשים. מרכז המאבק הוא אמיר בן עטיה [email protected] ואליו ניתן לפנות בכל תהייה, ולצרף את שמותיכם ומספרכם האישי לעצומה המתגבשת. מספרי הפקס: משרד ראש הממשלה (אריק שרון): 6705475-02 ([email protected]) משרד הביטחון (שאול מופז): 6976711-03 רחוב קפלן 37 ת"א 61909 משרד המשפטים (טומי לפיד): 6466357-02 רחוב צלאח א-דין 29 ת.ד 49029 ירושלים 91490

למעלה