הפגנת מחאה מול משרדי הממשלה א' 21.12

vega77

New member
הפגנת מחאה מול משרדי הממשלה א' 21.12

הפגנת מחאה מול משרדי הממשלה שביתוף עם בי"ס גימנסיה "קציר" חולון יום ראשון הקרוב 21.12.08 בשעה 11:30 מול משרדי הממשלה בירושלים גימנסיה "קציר", חולון נרתמה לפעילות הזדהות עם גלעד שליט ועם משפחתו במאבק שמטרתו לא לאפשר את הורדת נושא שחרורו מעל סדר היום הציבורי. ביה"ס קיים פעילויות אחדות בנושא, בהן תהלוכת הזדהות של תלמידי יב' שלנו בעיר בחולון, מעגלי הידברות על הדילמות שבהחזרת שבויים והחזרתו של שליט, כתיבת מכתבים לגלעד, פינת עדכונים בביה"ס ועוד. בעקבות דיונים שקיימנו עם התלמידים, יצאה מקרבם הקריאה לקיים הפגנת הזדהות מול משרדי הממשלה בירושלים, בתביעה להחזיר את גלעד הביתה מייד לפני שיהיה מאוחר מדי. בפעילות משותפת של נציגי ועד ההורים, נציגי ההנהלה, מורי ביה"ס ומועצת התלמידים, ובשיתוף עם מטה המאבק למען גלעד שליט הוחלט על קיום העצרת ביום א' 21/12/08 בירושלים. תלמידי התיכון יחד עם מוריהם ייצאו מביה"ס בשעה עשר בבוקר בהסעה מאורגנת אל הרחבה שמול משרדי ראש הממשלה בירושלים. התלמידים ומוריהם יגיעו לירושלים בסביבות השעה 11:30. אנו מזמינים אתכם ואת כל מי שרוצה ויכול להשתתף איתנו בהפגנה לבוא ולהצטרף אלינו. לפרטים נוספים: [email protected] יואב בלקס - 054-7918269 דיאגו חייט - 0546-458488 גיא אליאסף (דובר המטה) - 054-2440774

vega77

New member
משרדי הממשלה נמצאים קרובים מאוד לבנק ישראל וגם לא רחוק מהכנסת שם הרחוב הוא קפלן, אם אני לא טועה מספר 3

יופי שיש ריבוי יוזמות ! האם הן מתואמות ?

קראנו כן לפני ימים אחדים על יזמה של 3-4 תלמידי י"ב להשבית את הלימודים ביום א' 4 בינואר ולקיים באותו היום עצרת או הפגנה למען גלעד שליט. עכשיו אני קורא על יזמת תלמידי ביה"ס התיכון 'קציר' בחולון לשבות מלימודים ולקיים עצרת או הפגנה ביום א' 21 לדצמבר... יתכן שכדאי לקיים השבתות-לימודים והפגנות רבות לאורך זמן, אבל אולי נכון גם לרכז ולאחד כוחות לשביתת תלמידים ארצית גדולה ולהפגנת עשרות אלפי תלמידים, ולא רק כמה עשרות או מאות בכל פעם. ישנם גם יותר מ'מטה' אחד, ולפעמים נדמה לי שחלק מהאנרגיה של האנשים מופעלת לכוון של נסיון להתמקם בדעת-הצבור כ'מטה' היחיד - כל אחד מהמטות כאילו הוא היחיד או ה"עליון" ו"מטה ה גג", או "המטה ההמשותף" (כך גם מכתירים את עצמם פעילי אגף המשימות של הקיבוצניקים, ולצידם מישהם המכנים את עצמם 'ברית הארגונים החברתיים', וגם קבוצת "מחכים לגלעד בככר רבין' בתל-אביב, ו'מטה ה אמהות' - - - האם יש ביניהם שיתוף פעולה ? לאחרונה פורסם שמשפחת שליט מינתה מטעמה מישהו (לשעבר תת-אלוף בחיל הים) שיעמוד בראש המטה - - - ובמקביל הוכרז המ"פ לשעבר של גלעד שליט כראש המטה (כנראה מטה אחר). מי יעשה סדר בבלגן כדי להגביר את היעילות ולהעצים את השפעתן של הפעילויות השונות ?

תיקון טעות: צ"ל "קראנו כאן"

קראנו כאן לפני ימים אחדים על יזמה של 3-4 תלמידי י"ב להשבית את הלימודים ביום א' 4 בינואר - - -

נגיעוT

New member
לצערי

פיצול הכח לטעמי מחליש את המחאה במקום לסחוף ולהתאחד -מתפצלים

יונה1

New member
מלי, מה שיותר חמור זה העדר המחאה

לא זכור לי שנתקלתי במחאה. כן יש "עצרות", כן יש גימיקים מזעזעים והזויים, אבל קשה מאד מאד לזהות כאן מחאה של ממש. ולגבי הפיצולים והאטומיזציה של הארועים, היתה על כך כתבה מאד מעניינת במקומון "העיר" בשבוע שעבר (תחת הכותרת אובדן שליטה). כנראה שסוף סוף ובעדינות יתר, הוחלט לשחוט פרות קדושות.

פורסם שמשפחת שליט מינתה מתאם ומרכז לפעולות

פורסם שתת-אלוף במילואים (מחיל-הים) בשם חזי משיטה, שהספיק אחרי שחרורו משירות בצה"ל לשמש גם כמנכ"ל עמות 'אור ירוק' למלחמה התאונות-הדרכים, מונה ע"י משפחת שליט לרכז ולתאם את פעולות כל ה'מטות', הקבוצות והפעילים היחידים למען גלעד שליט. תאום ושיתוף במידע ובכלי-פעולה זה טוב וחיוני ! אני מקווה שאכן האיש יתאם וירכז, ולא 'ישים רגליים' לפעולות שמסיבות אלו ואחרות יראו לו לא מתאימות, אם משיקול-דעתו שלו ואם בגלל הסתייגות בני המשפחה, הלחוצים מצידם ע"י "הגורמים הממלכתיים", המקבלים את הוראותיהם ממשרדי ראש-הממשלה והבטחון. אלה מצידם כבר שנתיים וחצי דורשים מבני משפחת שליט ומשאר הפעילים המנסים לעזור - "להוריד פרופיל" ו"לא להרעיש" - - -

למעלה