הפגנת נוער

הפגנת נוער

הפגנת נוער בעקבות סגירת המגרש, אנו קוראים לכל בני הנוער והמבוגרים שחשים שנעשה עוול לבני הנוער בישוב ,עם סגירת המגרש לבוא ולהביע את דעתם. ההפגנה תערך ביום שישי 05.08.2005 בשעה 17:00 היא תחל ברחבה ליד המגרש, ומשם יחל סיבוב מחאה בכל הישוב. אנו קוראים לכולם להגיע עם בגדים בצבעים אדום וירוק - הם צבעיו האהובים של המגרש, וצבעי סמל הישוב. כמו כן אנו ממליצים להגיע עם אביזרי עידוד כגון: דגלים, תופים, זמבורות, שלטים ללא דברי הסטה וכו'. ברצוננו להדגיש כי אנו מגנים את הוונדליזם בכל תוקף, אבל אין אנו חושבים שדרכיו של הוועד להתמודד עם הבעיה נכונות ומכאן באה המחאה. אנו מבקשים מכל ההורים לאפשר לילדיהם להגיע ולהביע את רצונם החופשי, כמו כן אנו מבקשים לא לנסות לחבל במהלך זה. בואו להוכיח שנוער כפר האורנים הוא נוער איכותי ביותר. תודה, מארגני ההפגנה.

אשתו1

New member
הקשר לאיכות ../images/Emo35.gif

אתחיל בגינוי חריף למעשי הונדליזם שנעשו כאן בתקופה האחרונה. במקביל אציין שלמרות שהצעש הקולקטיבי הוא בעייתי, לעיתים הוא נכון וכנראה שגם הפעם. ההפגנה שתעשו היא לגיטימית מבחינתכם ואולי אף תשרת את ה"רעש הגדול" שהיה צריך להיות בעקבות המעשים המכוערים שנעשו בישוב. אבל, וסליחה על הבורות, מה הקשר בין העובדה שנוער כפר האורנים הוא איכותי לבין ההפגנה? האם ניתן להסיק שמי שלא ישתתף בהפגנה הוא אינו איכותי? ובכלל, לפי חוק, יש לבקש אישור לפני שעושים הפגנה ולו מבחינה בטחונית. קחו זאת בחשבון.

אלי בקר

New member
עוד פעם אתה??

מתי תרד מאיתנו תחזור לישוב שלך ותפסיק לעורר פה מהומות. כל פעם אתה בוחר נושא ומחליט לעורר אותו בעילום שם. אתה לא גר כאן והקנאה אוכלת אותך - זה ברור . אז קח את הפחדנות והקנאה ותחזור הביתה. תשדל לענות רק אם אתה נותן שם מלא וכתובת בישוב. אני לפחות יודע את האמת לגביך.

1גידי

New member
תפסיק להיות פרנואיד

תן לאנשים לומר את דברם ותפסיק לסתום פייות. מי שמך מלך ושופט עלנו? מה אתה הצנזור הישובי? מה לא בסדר בדברים שנאמרו? בקיצור תרגיע.

אלי בקר

New member
ומי אתה ?

עוד פרובוקטור? או שתזדהו או שתעזבו אותנו. מכיוון שאין לכם כוונה להזדהות כי אז הבושה תהיה גדולה (לא גרים כאן בכלל) אז תעזבו אותנו בשקט.

1גידי

New member
רילקס

מבטיח לא לרדת שוב לרמה שלך ובטח לא להתנצל על האנונימיות

zemayesh

New member
הבעיה מתחילה בהורים לא בנוער

בני שאל מה דעתי על כך שישתתף בהפגנה. מי העלה את רעיון אווילי זה? שאלתי.חברים שלך? לא, ענה, הורים של חברים שלי. אולי תפגשו עם מושי ותדברו איתו לפני שרצים להפגין? הצעתי. ואם כבר הפגנה- אז אולי נגד מעשיהם של ילדים שהורסים לכולם. מדהים לקרוא כאן בפורום תגובות של הורים שכאילו מצדיקים הרס כי אין לנוער מה לעשות בישוב. מה הקשר? הקשר הוא ההורים. כי איך נחנך את הילדים אם הוריהם חושבים כך? האמת זה די מדכא...

לחץ חברתי חיובי../images/Emo124.gif

נכון שהכל מתחיל בבית ועל ההורים מוטלת אחריות החינוך. אבל גם לנוער שלנו יש אפשרות לעזור כאן אחד לשני . במקרים כאלה של הרס יצירות אומנות או מבנים ציבוריים, על הנוער שלנו מוטלת אחריות של לחץ חברתי מתון וחיובי. מכיוון שברור לי שהנוער שלנו מחונך איכותי ויש כמה ילדים שתמיד רוצים ומושכים תשומת לב שלילית ,על הנוער שלנו לומר להם" סליחה, עד כאן ,זה לא cool ,וזה לא מצחיק". כך הם יבינו שאין להם קהל אוהד. זו הדרך היחידה ,זוהי שעת המבחן של הנוער שלנו. כשאתם יושבים בגינה ויש תמיד ילדה אחת שצורחת בקולי קולות ,ושומעים אותה היטב לאורך רחוב אהוד, מותר לכם להעיר לה ,למרות שיש סכנה שהיא תפתח עליכם פה גדול,אני יודעת, אני שומעת איך היא מדברת אליכם.או אם ילד בועט במכונת השתיה ,תאמרו לו שזה לא בסדר. אז ילדים יקרים יש לכם את הכח לשנות ולעצב את פני הישוב שלנו ,אתם למעשה העתיד של הישוב ב ה צ ל ח ה

../images/Emo45.gif מסכים עם שתיכן בנות יקרות.

מילים כדורבנות אמרתם והלוואי והנוער והוריו , כולנו, נפנים זאת!

אתם תפגינו גם נגד הונדליזם?

החכמה היא לא למקד את העיקר בסימפטום, סגירת המגרש, אלא להפגין נגד המהות והסיבה לכל המהלך הזה שהיא הונדליזם של הנוער. תפגינו נגד הונדליזם בראש חוצות, תוקיעו את הקיצוניים והונדליסטים מתוככם ותזכו לתמיכה מכל הישוב !

למעלה