הפגנת סולידריות!

Athaclena

New member
הפגנת סולידריות!

נפתח שרשור אוהב/לא אוהב על בשורוטובות בפורום מד"ב ופנטזיה, הרעיון הוא שכותבים מה אהבנו בסיפור ומה לא אהבנו (כבר היו שישורים כאלה על המשחק של אנדר, רומח הדרקון ודרקוני פרן). אני קוראת לכולם לצבוא על ההודעה ולהביע את תמיכתכם הבלתי-מסויגת בפראצ'ט! למען טרי, לואיס, המלכה אליזבת ומוות!!!!!

פנחסון

New member
מה יש לא לאהוב במלכה אליזבט?

אישה אנגליה מבוגרת, מסתובבת עם תיק קטן שאין בו כלום... כתר מצחיק כזה, מנהגים בריטיים. מעניין אם היא קוראת פראצ'ט...

אהם

המלכה אליזבת מתה לפני שנה או שנתיים (queen mum
)
המלכה המכהנת עכשיו היא ביתה, שכמובן ששכתי את שמה אבל זה לא אליזבת. עכשיו שאני חושב על זה צריך לכתוב אליזבת' בשביל הגיהה נכונה.

פנחסון

New member
אכן, למלכה הנוכחית קוראים אליזבת II

יחי ההבדל! הוריי! long live the queen!

Athaclena

New member
long live the queen!!

והזכרת לי:
be prepared!!! for what? for the death of the king! why, is he sick? no fool, we're going to kill him. and Simba too. great idea! who needs a king? no king, no king, tralalalalala! idiots! there will be a king! hey! but you said - I will be king! stick with me, and you'll never go hungry again! yeah, alright, long live the king! long live the king!​
והכל מזיכרון...

The Mad Hatter

New member
פששש..

הו, סקאר..בנוסף לקווירל (ולעוד כמה, אולי), הוא אהבת האמת האחת והיחידה שלי.

ויימס

New member
אין כמו ה Bad guys בסרטים של דיסני!

והשיר שלהם תמיד השיר הכי טוב... תקופה כה זוהרת, אלינו דוהרת, ומה תפקידינו? שמעו בקולינו. אני אהיה מלך, כרעו לי על ברך, הביעו לי רגש כבוד! ועל זה בשיניים נגן... נתכונ----ן!!! (סורי, אני מכירה רק בעברית)

Athaclena

New member
ואני רק באנגלית...

אכן הרעים היו תמיד הכי שווים ועם השירים הכי מאגניבים (במיוחד אורסולה מבת הים הקטנה)! דוקא ממלך האריות אני גם מאוד אוהב את ההתחלה והסוף של can you feel the love tonight. לא את השיר עצמו, כמובן. הוא הרבה יותר מדי קיטשי.
I can see what's happening... what? and they don't have a clue... who? they'll fall in love, and here's the bottom line - our trio's down to two. oh. ze sweet caress of twilight, there's magic everywhere... and with all this romantic atmosphere... disaster in the air... .... .... and if he falls in love tonight, it can be assumed... his carefree days with us are history, in short our pal is DOOMED <boo hoo...>​

The Mad Hatter

New member
ואני בשניהם..^_^

הייתי פריקית של מלך האריות בזמני (לפני חצי שנה, בערך..P:). אבל באנגלית זה הרבה יותר שווה! אאל"ט, סקאר מדובב על ידי ג'רמי איירונס!
אחד מהקשישים הבריטים החביבים עלי. ואם כבר רשעים מדיסני שאני מחבבת במיוחד-האדס מהרקולס של דיסני (גירסת הבמאי *_*) והמכשפה הרעה משלגיה, כמובן. אלגנטית מאד. ויש לה את העורב ההוא בגולגולת שכל הזמן מזכיר לי את קוות'. אבל אני לא חושבת שיש להם שיר... (האם גם אתם מריחים טופיק כושל? מי כותב שיר נושא למוות?)

ויימס

New member
מה שמצחיק זה שבדיבוב לעברית של

דיסני, את כל הרעים תמיד מדובב אותו האיש, ואת כל הגיבורים הראשיים גם כן מדובב בנאדם אחד (לא אותו האיש של הרעים, אבל עדיין, בנאדם אחד. שלם). שיר חביב (לא דיסני, אבל חביב בכל זאת): ובאופל הליל על משכב התהפכתי וסיוט ביעתני, אותי החריד הטריף בי את דעתי, חלקי גוף מסביבי כשפקחתי עיני הסיוט הוא על שמי לא היה מיסטיקן רע ממני ברוסיה איך טעו כשבגדו בי אנשי החצר קללה אותם תייסר, ורק הילדה תיוותר רוצי, אניה, ברחי, רספוטין כבר ער ובאופל הליל פחד יכה בה ובאופל הליל היא לא תשרוד תוסר קללתי כשתושלם נקמתי ...ובאופל הליל היא תצלע! זה מציף את חושיי כל כוחי מתחדש בי צחנה באוויר לא עוזר שום סבון למקום כל חלק נופל, הפעם היא לא תינצל דסבידניה, אניה שלי, שלום! ובאופל הליל פחד יכה בה ובאופל הליל היא לא תשרוד השלט מכתיב זהו סוף הנתיב ..ובאופל הליל היא תהיה!!! מו הא הא הא הא הא!!!! ..היהיהיהי...

limilu

New member
אלו, נטע

את כה סנילית ששכחת שאנסטסיה זה של דיסני? נו, באמת.

smadarbi

New member
אני חושבת שאנסטסיה

זה דווקא לא של דיסני , זה לא הסגנון שלהם ( הדרך בה הדמויות כתובת)

למעלה