הפגנת ענק בכיכר רבין! פירוט פעילויות ליום פקודה ולשבוע הקרוב בקישור המצורף.
N noamgk New member 9/8/05 #1 הפגנת ענק בכיכר רבין! פירוט פעילויות ליום פקודה ולשבוע הקרוב בקישור המצורף.
מ מיטלוש8 New member 9/8/05 #5 למה היית צריך לומר את זה? באמת... ז'תומרת, זה רלוונטי לנושא בכלל?! למה סתם לזלזל באמונה שלי?? אתה לא מאמין? יופי לך, אני מעולם לא זלזלתי בך, כך שפשוט תשב בשקט.
למה היית צריך לומר את זה? באמת... ז'תומרת, זה רלוונטי לנושא בכלל?! למה סתם לזלזל באמונה שלי?? אתה לא מאמין? יופי לך, אני מעולם לא זלזלתי בך, כך שפשוט תשב בשקט.
T TheOrion New member 9/8/05 #6 זה דווקא העלה גיחוך קל... את באמת תיעזרי באוטובוס. הוא סיפר בדיחה. אולי הבדיחה היתה על נושא כאוב שלא צריך להיות נושא לבדיחה מבחינתך, אך בסופו של דבר זה הומור.
זה דווקא העלה גיחוך קל... את באמת תיעזרי באוטובוס. הוא סיפר בדיחה. אולי הבדיחה היתה על נושא כאוב שלא צריך להיות נושא לבדיחה מבחינתך, אך בסופו של דבר זה הומור.
T TheOrion New member 9/8/05 #8 לילה מצוין ../images/Emo45.gif מקווה שתקראי את ההודעה שלי בשרשור שבו הודעת על רצונך לעזוב.
Z z dead New member 9/8/05 #12 איזו אמונה שוב? חוץ מזה...את תגיעי באוטובוס או על משק כנפי השכינה? אם האפשרות השניה אז ווי ווי איזה כיף לך... אני מנגד צריך לקנות חופשי-חודשי.
איזו אמונה שוב? חוץ מזה...את תגיעי באוטובוס או על משק כנפי השכינה? אם האפשרות השניה אז ווי ווי איזה כיף לך... אני מנגד צריך לקנות חופשי-חודשי.
A avi613 New member 9/8/05 #13 כולנו מגיעים! וכרגיל התשקורת תגיד שהיו שם 50,000, ובאמת יהיה שם יותר מ100,000....!!