הפגנת תומכי חזבללה ליד אנדרטה זכרון

Sarika

New member
הפגנת תומכי חזבללה ליד אנדרטה זכרון

ליד אנדרטת הזכרון לקורבנות השואה בעיר סלוניקי-יוון, נערכה הפגנת הזדהות של פלסטינים תומכי החזבללה. הטלויזיה היוונית צילמה את המפגינים כשהם מניחים על האנדרטה תמונות של המתים מכפר קאנא, כאשר נשאל אחד המפגינים מדוע הם עושים זאת, תשובתו היתה שמה שנכדיהם של קורבנות השואה עושים בלבנון, הוא בדיוק מה שעשו הנאצים לסבים ולסבתות שלהם. ואני שואלת- איפה ההסברה שלנו?????

deebeebee

New member
אז הם מודים

שכן היתה שואה? אני יודעת שאני סוטה מהפואנטה, אבל אני עושה זאת כי כשנוח להם הם מודים שכן היתה שואה. לגבי ההפגנות ברחבי העולם- חשוב לזכור שרוב המפגינים הם ערבים או מוסלמים ורק מיעוטם הם בני העמים בארצות בהן מתקיימות ההפגנות. לגבי ההסברה הישראלית- היא מתחילה לצבור קצת תאוצה.

חבל שרק עכשו הסברה מקבל ?????

כן חבל שרק עכשו הסברה ישראלית מתחילה לעבוד מאוחר מדאי. זה ההבדל בין ההסברה ערבית לישראלית . לנו אין כסף להסברה זה התשובה מהטופ . לערבים חשוב מאוד להסביר העמדה שלהם אפילו על חשבון משהוא יותר אומני . שאלו הישראלים שנצאים בחו"ל 99% אומרים הסברה ישראלית על הפנים . מסכנה ,ידוע לנו קבלו הטוב שבעולם סבא אריה

תגובות מיוון

שלום לכולם, מזמן לא הייתי פה ועכשיו נכנסתי לטובת עניין אחר ולפתע ראיתי את השירשור הנ"ל. אני רוצה להביא בפניכם קישור לדיון סוער שמתנהל בפורום של ארגון סטודנטים אירופאי לגיאוגרפיה שבו אני חברה. במהלך הדיון ניתן לראות את כמות התגובות הבלתי פוסקת של החברים מיוון, הגיעו שם להכחשת שואה, אבל ראשי הארגון מיהרו לחסום את המשתמש ולהבהיר שדבר כזה לא יתקבל בפורום. EGEA הקישור ישיר לדיון. ניתן לזהות את את מדינתו של כל כותב תחת שם המשתמש שלו, בעצם את שם העיר. במידה ותראו את השם- Mytilene זה אחד הסניפים החזקים ביוון ורוב הכותבים היונים משם.

שלום לך ליל לצערי

אינני שולט בשפה הנגלית לו היה בצרפתית או ספרדית בקיצור תוכלי לומר הזה רוח נושב בפורום הזה . בדך כלל בפורמים שאני יודע לקרוא 90 % זה נגדנו כמובן רוב הכותבים ממש אנטישמי או לא יודעים או לא רוצים לדעת מה אמת עם אירגוני טרור . כפי שאני מבין איטב הם פוחדים לפתוח את פה שלהם כדי לא לקבל פצצות במטרו או בכול מקום אחר . זה בידיוק כך ,תן להם אלפי מכות על ראשהם יגידו לא כואב . כך הגויים קבלי הטוב שבעולם סבא אריה

למעלה