הפגנת תמיכה באולמרט

השאלה היא

במה לתמוך בו ? בזה שהוא החזיר את אחד החטופים ? בזה שהוא ניצח את החיזבאללה וכל מי שגר בצפון יכול לישון בשקט ? בזה ששדרות יכולים לישון בשקט ? בזה שהוא מושחת ? או בזה שהוא הוכיח לכל מדינות ערב שהם יכולים להשמיד אותנו בתוך פחות משבוע ? אני אמנם נגד התפטרות אולמרט. אבל מפה ועד לתמוך בו יש הרבה מרחק.

cobainos

New member
כמוני כמוך

הסיבה היחידה שאני נגד התפטרותו היא שהסכנה הנשקפת היא ביבי. ואז באמת נהיה בצרות.

שאלה

מאיין הביטחון שאם אולמרט יתפטר / יפוטר / יגורש יבוא דווקא ביבי הרי אם הולכים לבחירות התוצאות לא ידועות מראש.

לא רק

ביבי באמת סכנה. אבל באמת אין כרגע איזה מועמד שאני מאמין שיהיה יותר טוב (או פחות גרוע {יותר נכון}) מאולמרט. ובלי קשר לכלום. לפי דעתי התפטרות זה דבר גרוע למדינה. בכל פעם שמתפטר ראש ממשלה והולכים לבחירות חדשות נהיה בלאגן במדינה (אולי זה בגלל שהפוליטיקאים עסוקים בעצמם יותר מאשר בבעיות שיש) שמתמשך לפחות חצי שנה. אני לא חושב שזה מקרי שהמלחמה באה בדיוק אחרי הבחירות. צריך לתת לממשלה להתייצב ויהיה בסדר. רק את שר הבטחון חייבים להעיף.

cobainos

New member
מסכים איתך שבחירות ממש לא במקום עכשיו

ובנוסף לכל מה שאמרת זה גם המון המון כסף. ופרץ באמת חייב להתפטר ולהפסיק לשים את עצמו ללעג. הוא עוד יכול להציל את עצמו ולקחת את תיק הרווחה ולעשות שם כמה דברים. במפלגת העבודה יש את עמי אילון שלדעתי יכול להיות ראוי, אבל לא עכשיו.עוד קצת זמן.

טעות בידיכם...

עמיר פרץ באמת לא מתאים ואני הראשון שקטל אותו והוא באמת לא מתאים אפילו להיות יו"ר ועד בית בכל בניין בישראל.. אבל הוא ביצע את תפקידו כשר בטחון שהוטל עליו ע"י אולמרט! אני מזכיר אולמרט! פרץ לא רצה.. הוא רצה אוצר!! תקשיבו טוב טוב שמעו חזק חזק.. אולמרט שהוא שגרר את פרץ לתוך הכסא בכוח !!!! מבינים !? וינוגרד קבעו שפרץ כשל הכי פחות מבין שלושת הקודקודים שניהלו ת'מלחמה, חלוץ חדר למקומות לא לו, והשפיע על הדרג המדיני בחשיבתו הצבאית וגרר תוצאות כמו אי הכנסת כוח רגלי מהתחלה, חשיבה מוטעית של אנחנו חיל אויר פותרים הכל ולא צריך חי"ר, לא הציג תוכניות מתאימות בזמן הראוי, לא השתמש בתוכניות מגירה שהיו קיימות, לא הצליח להביא לידי סיום ירי הקטיושות בזמן שנקבע לו להציג תוכנית מפורטת, אולמרט טעה בכל דרך אפשרית, היה פזיז לחוץ לא ניהל טוב חוסר ניסיון עייפות חולשה כלפי פנים וחוץ בנאדם שמתאים להיות עסקן ולא אחראי לגורלה של מדינת היהודים, אני מעדיף לתת לממשלה זמן התאקלמות של כמה חודשים כדי להסתדר ולהעביר את השלטון באופן מסודר מאשר לתת לבובה הזאת להשמיד אותנו עם העפעפיים הרועדות שלו ...... עמיר פרץ צריך להיות שר האוצר או הרווחה, והוא הוביל כמה חוקים כלכליים כמו העלאת שכר המינ' והפנסיות.. ובאמת כל הכבוד לו. אולמרט עשה רק נזק, מי שצריך לשאת באחריות הוא הקודקוד, ובדרג המדיני זה אולמרט שמינה את פרץ על לא עוול בכפו לתפקיד שאינו ממצה את יכולתיו, אולמרט שלא מנוסה בלחימה וצבא והקשיב לאנשים הלא נכונים, היה חלש אופי והחליט החלטות ניהוליות טקטיות שגויות בעליל, דן חלוץ לקח את האחריות לאחר שביצע את כל התחקירים בצה"ל, וראוי לציין שלפחות עשה זאת בדרך מכובדת לאחר הבושה במכירת המניות עם יציאת צה"ל למערכה, ולאחר החשיבה המוטעית שהביאה קרבות עקובות מדם בבינת ג'בל וסביבתה.

bhmi100

New member
הכלכלה משגשגת

הדולר יורד המחירים יורדים ,מקומות העבודה מתרחבים. שכר המינימום עלה בכ400 שח

אני תומך באולמרט

שיתפטר לאלתר ואם לא יקבל את עמדת חלק מהציבור , הוא יגורש בבושת פנים . מי שאינו יודע להילחם עבור המדינה ( כמו שהוא יודע להלחם על כיסאו ) לא ידע גם להביא לשקט ולשלווה ולשלום. את השלום כנראה לא נפגוש בזמן הקרוב - אבל לעלות על הכוון זה הזמן להציב יעד ולחתור אליו - ולאלה אולמרט לא מתאים / יכול / מוכשר /

אז ככה..

יש דעות מנוגדות לנושא. מצד אחד אולמרט נכשל וזה בלשון המועטה, הוא הביא לנו מלחמה גרועה עם ניהול מדיני גרוע חסר נסיון והחלטות נחפזות וחסרות אחריות ואני לא מוריד מאשמת הצבא בקטע הזה אבל בקטע ההחלטי הדרג המדיני נושא בתוצאות, אולמרט לא החזיר אף אחד מהחטופים ומתבסס כאדם שאינו יודע לנהל מו"מ אפילו מול הפלשתינים באשר לגלעד שליט, עם החיזבאללה זה סיפור אחר. הוא לא הפסיק את ירי הקסאמים בשדרות ואנשים חיים שם בפחד מתמיד, העוני גובר ולא נראה כי יש אופק בדרך והפערים רק גדלים, למרות שנראה כי יש צמיחה במשק, הצמיחה היא שיקרית בגלל הפרטה של "חסכונות", חברות שהיו בבעלות המדינה והן מכרו אותן ועשו קופה שתכסה גרעונות לעכשיו אבל מדינה ללא נכסים היא מדינה חלשה ואולמרט מסכן את כלכלת ישראל לעתיד הרחוק, ממשלת אולמרט לוקה בפלילים בצורה הכי חמורה שנראתה במדינה מאז הקמתה, אולמרט איבד את אמון הציבור בממשלה ובמדינה. מצד שני, בחירות כל שנה שנתיים מסכנות את הדמוקרטיה הרגישה דיה של מדינתנו הקטנה, למרות שאין לי בעיה עם משטר שונה או דמוקרטיה סופר מתגוננת, אבל זה סיכון שיש לשקול אותו בחומרה רבה, ביבי אינו סכנה אך אינו גם האופציה הכי טובה וכיום יש משבר מנהיגות קשה ולא ניתן לראות מנהיג באופק, ותקשיבו שמאלנים יקרים, עמי איילון שהוא אדם מוערך עליי ועל רבים לא מסוגל לנהל את המדינה הזאת בדרך שצריך לנהל אותה מפאת דעותיו המסוכנות לעם היהודי בטווח הארוך, בעיה קשה שהמדינה צריכה להתמודד איתה, מה עוד שעם ישראל קיבל את עונשו מהקדוש ברוך הוא בהקמת עגל הזהב במעמד הר סיני, ובעצם עכשיו כשאנחנו נכנעים לעגל ארקדי גאידמק זהב שלנו זה עוד מבחן של העם שמראה חולשה מעין כמותה ועמנו קשה העורף לוקה בחסר, קשה לי לראות את האור בקצה המנהרה ואני אהיה כנה איתכם, קשה לי לראות עתיד ורוד פה, המדינות מסביבו עוינות ובכל דור ודור קמים לכלותינו.. ה' שולח עלינו את עמלק על חטאינו, העם היהודי לא יושמד, אבל יש סיכוי רב שיוכה בחוזקה. אני מקווה ומתפלל שזה לא יקרה אבל קשה לי לראות את העתיד בעוד 20 שנה בארץ הזאת, אני מקווה ומתחנן לה' שיסלח וימחל אבל נראה לי שזה יותר מדי גם בשבילו.

בוא נדבר על האזרח הממוצע המשכיל בעל דעה מתונה

אזרח כזה בין אם הוא ימני מתון מרכז תקרא לזה או שמאלני מתון תומך בדעה שעושה כאב ראש וחושב שיש לפטר את אולמרט אבל מצד שני יש הסתייגויות והזמן הוא גורם מכריע.. הקמת ממשלה, תוכניות חדשות, המלחמה הקרבה וכו'.. סיכון הדמוק' והמשטר השברירי שנתון בישראל בשנים האחרונות כשיש אני אישית חושב שצריך לבטל את הדמוקרטיה כפי שהיא היום בישראל ולהקים משטר שמבטל הרבה מעקרונות הדמוק' ולהפוך אותה למשהו בין דמוקרטיה לבין שלטון פאשיסטי .. הגיע הזמן לבסס את הרוב היהודי במדינה ולחוקק חוקי מגן, הגיע הזמן להקים את המדינה היהודית בשנית והפעם באמת לפתור את הבעיה של ערביי ישראל והפלשתינים, הגיע הזמן לנתק את הערבים והמיעוטים מהמערכת השלטונית בישראל, צריך לדכא אותם מבחינה כלכלית ולהטיל עליהם עול כלכלי שירחיק אותם ממדינתנו.. תומך בליכת אולמרט וביאת מנהיג חזק עם קואליציה חזקה, שינוי המשטר, שינוי חוקי יסוד, ביסוס הכוח הצבאי כמו שאיראן עושה והרתעה שתרחיק כל סכנה, צריך מנהיג עם ביצים שידע להתמודד עם פסיכולוגים בשקל כמו נסראללה וידאגו להחזיר את השבויים ואם כבר לא מחזירים אותם אז לנקום את דמם או חייהם שמוטלים בידי האויב, לבצע עריפת ראשים, לדאוג למערכת משפט יהודית חזקה שתדע להתמודד עם טעויות של מיעוטים.

liors72

New member
תמיכה ?

בשחיתות? בשקרים? בחוסר היכולת לתפקד? בהרדמות? בתיחמונים? בחוסר כישרון משווע? בחוסר הפנמה שאנחנו הבוסים שלו ואנחנו לא מעוניינים בו? אני מוותר חחחחחחחחחחח הפגנת תמיכה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה