הפדיחה של יוסי.. אני לא ראיתי את זה... קישור:
D dror2009 New member 12/8/05 #3 חחחחח אזיה קורע, יוסי אני באותו מצה כמוך, אני בא מעפולה שהוא גם די מקום לא כמו ת"א, ואני גם הייתי לוחץ וחשוב שזה מלחייה. חחחח מתים עליך פה יוסי!!!
חחחחח אזיה קורע, יוסי אני באותו מצה כמוך, אני בא מעפולה שהוא גם די מקום לא כמו ת"א, ואני גם הייתי לוחץ וחשוב שזה מלחייה. חחחח מתים עליך פה יוסי!!!
א אקורד החיים New member 12/8/05 #5 חחח אבל האמת? גם אני אף פעם לא ראיתי מכשיר כזה שלוחצים עליו והמלצרית באה... מוזר... נראה לי זה רק במסעדה הספציפית הזאת שהוא היה בה... כי בד"כ שרוצים לקרוא למלצרית מרימים יד... זה מספיק... לא?
חחח אבל האמת? גם אני אף פעם לא ראיתי מכשיר כזה שלוחצים עליו והמלצרית באה... מוזר... נראה לי זה רק במסעדה הספציפית הזאת שהוא היה בה... כי בד"כ שרוצים לקרוא למלצרית מרימים יד... זה מספיק... לא?
S Shani M i s h a e l New member 13/8/05 #7 יש את זה בהמון מסעדות ../images/Emo9.gif וזה דווקא מעולה למסעדות עם הרבה אנשים ... למשל אם אתה ממהר וחייב חשבון ו/או אתה נורא רעב או שהייתה שערה באוכל וכו' וכו'
יש את זה בהמון מסעדות ../images/Emo9.gif וזה דווקא מעולה למסעדות עם הרבה אנשים ... למשל אם אתה ממהר וחייב חשבון ו/או אתה נורא רעב או שהייתה שערה באוכל וכו' וכו'
S Shani M i s h a e l New member 13/8/05 #6 חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif "מלחייה חכמה כזאת" הרג אותי!