הפואמה של הארי פוטר (+מוסר השכל)

הפואמה של הארי פוטר (+מוסר השכל)

מצורף שיר שכתב חברי הטוב אלאן. אני מניח שהארי פוטר נכלל בהגדרת "פנטסיה" לכן צירפתי את השיר. להנאתכם. הארי פוטר הוא ספר ילדים תופעה מוזרה רחבת מימדים ולכל מקום אליו תפנה משהו על הארי פוטר תראה. אז יום אחד ישבה לה הסופרת ועיתון רכילות שמע אותה אומרת "ג´ני, את שומעת, אני רוצה לקנות שעון אבל מה לעשות שאין לי די ממון?" "רולינג, ענתה לה ג´ני, מה הבעיה, תמכרי את הזכויות לחברת ההסרטה!" וכך הלכה הסופרת, מגונדרת ומאופרת לעיר הקולנוע וההפקות, כדי למכור את הזכויות לסרט מס 1 לתקופת החגים - הארי פוטר ואבן החכמים! וכל מפיקי השכונה, וכל הבמאים נעמדו בתור, מתחננים ומבקשים בבקשה, רולינג, תני לביים בבקשה רולינג, אני מוכן לשלם. ורולינג? היא כמו פרימדונה אומרת לא לשפילברג, ועוד מלכי קולנוע. והימים עוברים, ואין תקווה... והסרט עדיין בלי חברת הפקה... ואז, כרעם ביום, עם ידיים בכיס נכנס למשרד קולומבוס כריס. שלום הוא אומר, בחיוך מבויש את חיפשת במאי לסרט חדש? כן, היא ענתה לו, אבל צריך כשרונות מיוחדים, אז תגיד לי - ביימת כבר כמה סרטים? בטח, ענה לה - אני ממש EMPIRE עשיתי את "שכחו אותי בבית" ו"גב´ דאוטפייר" אני מומחה לא קטן בהצחקת ילדים, בד"כ בעזרת זריקת חפצים, יש לי אפילו בדיחה קבועה על גולות שמפילות אנשים לרצפה... אתה נשמע מתאים, אמרה היא לבחור והייתה בטוחה שנגמר הסיפור אבל רולינג לא יודעת, מה יהיה שהסרט יציג ומבקר אחד יגיד "סרט טיפשי, בדיחות ילדותיות מי נתן את האישור להפקה הזאת?" ולא "הבקרוב" או הפסקול יצילו את הסרט מכישלון גדול ויומיים אח"כ יעלה "שר הטבעות" ורולינג תלך הביתה ותתחיל לבכות...

Boojie

New member
הצחקת אותי.

לרולינג יש עכשיו כסף לקנות... המממ, למעשה, לא שעון אחד, אלא כמה יצרניות שעונים, שהיא תוכל לבחור מביניהן כל יום איזה שעון היא רוצה...

אין ספק

אבל הסרט היה אכזבה מרה, לצערי. שר הטבעות לעומת זאת היה מדהים! You Shall Not Pass!!!!!! - Gandalf the Grey. (מישהו זוכר את המשפט הזה מופיע גם בספר?)

Ergil

New member
לא בדיוק

"You cannot pass, he said. The orcs stood still, and a dead silence fell. I am a servent of the Secret Fire, wielder of the flame of Anor. You cannot pass. The dark fire will not avail you, flame of Udun. Go back to the Shadow! You cannt pass."

אאווין

New member
מסכימה עם כל מילה

יפה מאוד!!! תמסור לחבר שלך שהוא משורר מחונן

למעלה